Katering Aiskrim Selangor, Kuala Lumpur, Perak, Negeri Sembilan dan Melaka
Yusriwahab @ ZNR ENTERPRISE - Sat 12/Aug/2017 11:12am [Last Comment]
Asalamualaikum,

Kami dari Sweet Date Enterprise (002674384-A) menyediakan khidmat katering aiskrim untuk pelbagai majlis di sekitar Selangor, Kuala Lumpur, Perak Selatan dan Negeri Sembilan termasuk mempunyai partner katering aiskrim kami di Melaka.

Aiskrim yang kami sediakan adalah aiskrim homemade yang lembut dan enak. Paling utama kami sentiasa menekankan kebersihan,keselamatan makanan dan bahan bahan ramuan juga telah dipastikan halal.

Penyaji dan pembuat aiskrim kami telah menghadiri kursus penyediaan makanan supaya mereka sentiasa memastikan kebersihan dan keselamatan makanan sentiasa dipatuhi semasa penyajian aiskrim.

Alhamdulillah kepercayaan pelanggan kami sentisa bertambah.

Whatsapp kami di 011-20825767 untuk pertanyaan sebut harga dan tempahan.
www.aiskrimkon.com

Niche: Bisnes Ais Krim
 
1. Wan Rosli - Fri 29/Dec/2017, 2:53pm
Softis ice cream distributor aiskrim scoop n soft call wan 0139370567  
2. Yusriwahab - Mon 12/Feb/2018, 2:13pm
0192846896  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..