Kasut Bundle Dengan Harga Murah dan Baju Kanak-Kanak, Legging Serta Blous Dengan Harga Berpatutan. (Baju Bln Bundle)
Faizal Chik @ Abe Chik Bundle
Tue 7/Apr/2015 2:32pm [Last Comment]
salam warga majalah sya ada kasut bundle utk diborong dgn harga berpatutan..serendah 30 pcs utk diborong megikut gred...

saja juga ada menjual baju kanak-kanak ,legging n blous dewasa..baru bkn bundle ye...harga dari serendah rm3.50...
detail wassap nor 0192031131/ faizal 0148126483

insyaallah anda berpuas hati dengan servis yg kami bg..
wassap segera utk lebih lanjut...

Niche: Pemborong Bundle | Pemborong Kasut Dan Sandal
 
1. Akmar 31 - Tue 7/Apr/2015, 2:51pm
saya ada menjual pelbagai jenis pakaian lelaki dan wanita.. sila lah lawati facebook saya di facebook.com/variationcollection untuk melihat pelbagai jenis pilihan pakaian yg saya jual..  
2. Maliki Bin Zakaria - Tue 7/Apr/2015, 10:32pm
hantarharga kesaya
harga kasutsahaja

0107759553..maliki  
3. Tn Hj Magos 2 - Wed 15/Apr/2015, 2:26pm
Salam ..

Tumpang lalu tuan tanah lot banglo..

Saya ada menjual jeans lelaki 100 kilo dari japan ( NBC)
pada harga rm 700 sahaja..

Stok Amat Terhad !!!

Serius sahaja ,,
Please wHATSAP ; 013-7879 139

TQ  
4. Man Bundle - Mon 20/Apr/2015, 8:09pm
tumpang lalu ya ,.....kpd yg baru nk berniaga bundle kasut , kami akan bawa para peniaga trus ke kemboja untuk memilih barang di sana , trip kami pada setiap bulan pada yg berminat blh call sy ... 0172494238... man  
5. Kazai - Sat 23/May/2015, 9:52pm
Email detail pada sy mohdnazeri79@yahoo.com  
6. Muslimah 13 - Sat 6/Jun/2015, 3:46pm
maaf tumpang iklan
saya nak letgo kasut sebnyak 50 pcs..harga modal..serious buyer shj.
0173187336  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..