Karnival Khazanah Alam Sungai Melaka 2013
Mohd Farid Masood - Wed 6/Feb/2013 1:09pm [Last Comment]
Salam warga majalah,

Ruang tapak niaga paling meletop di Melaka untuk di sewa,

Karnival Khazanah Alam pada musim cuti persekolahan.
Anjuran : Perbadanan Pembangunan Sungai dan Pantai Melaka.
Tarikh : 22hb. ? 31hb. Mac 2013.
Tempat : Taman Rempah, Melaka River Cruise, Melaka.
Masa : 9.00am ? 12.00am.
Harga : Khemah 20? X 20? (lot tepi) = RM2,000.00
Khemah 20? X 20? (lot tengah) = RM1,800.00

Tempat amatlah terhad. Hanya 35 buah khemah sahaja. Siapa yang dulu di dahulukan.

Anggaran mengikut statistik kehadiran pelancong dan pengunjung ke Melaka River Cruise adalah:-
- Jualan tiket - Cuti persekolahan bulan Mac 2011 - 85,261 orang.
- Jualan tiket - Cuti persekolahan bulan Mac 2012 - 82,584 orang
- Rekod tertinggi kedatangan pengunjung di lokasi Melaka River Cruise - 35,000 orang sehari
- Lokasi yang srategik berdekatan dengan asrama kampus UiTM Bandarraya Melaka dan kepadatan penduduk yang ramai.
Hebahan promosi meluas,

Acara-acara yang menarik di sediakan seperti berikut :
Ceramah Agama
Permainan Tradisional
Artis Jemputan
Pencarian Harta Karun
Pertunjukan Ular
Pertandingan Nyanyian
Bike JAM
Pertandingan Shuffle
Pertandingan Ayam Serama
Jamming Night
Dan berbagai lagi acara yang menarik di sediakan.

Sila hubungi Farid - 019-774 7696 Lan- 013- 340 1200. Untuk maklumat lanjut.

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Syana 6 - Wed 6/Feb/2013, 10:31pm
bole emelkan details pd sheriewme@gmail.com  
2. Sanie 5 - Thu 7/Feb/2013, 8:56am
email layout
boyz1981@yahoo.com  
3. Mohd Farid Masood - Thu 7/Feb/2013, 11:47am
Salam, Syana6 & Sanie5, saya dah emailkan layout kepada anda. TK  
4. Ridwan Bin Ramli - Fri 8/Feb/2013, 1:42am
audio live sound system & stage system utk disewa

rizqibackline sound & lighting menyediakan
audio live sound berkualiti
stage system
lighting

dengan harga berpatutan..harga boleh bincang
last projek kami battle band rottw soundstage the last episode 2012 & terkini mini konsert rock selawat 4 gaza di astaka titiwangsa k.lumpur..

berminat sila emailkan ke rizqibackline@gmail.com atau hubungi sy di 019-3269950  
5. Ella D herbs - Fri 8/Feb/2013, 2:51am
plz bg detail kt sy ye sue_ella8821@yahoo.com
0136868528  
6. Riyas 2 - Fri 8/Feb/2013, 5:12am
SALAM.
MINTA TUAN AKAUN BERI SAYA PELUANG SAYA IKLAN.
SAYA ADA MENJUAL SELENDANG PALESTIN MALAYSIA. HARGA BORONG AMAT MURAH.
STOK TERHAD.GAMBAR DI LINK INI
http://www.facebook.com/pages/Majulah-Ekonomi-ISLAM/118354628338239
LEH HUBUNGI SY 016-6382197 / WATSAPP 0167763074  
7. Hairul Nizam 2 - Fri 8/Feb/2013, 7:24am
tuksidang@gmail.com. emailkan detail yea..

waktu pilihanraya ni. boleh niaga ker? ada org ker?  
8. Dinje - Fri 8/Feb/2013, 11:49am
send detail..justjai6596@gmail.com..tq  
9. En Ariff - Fri 8/Feb/2013, 12:31pm
PAKEJ AYAM GUNTING,SOSEJ DAN POPCORN CHICKEN..
HANYA RM2500 SHJ.TEMPAT TERHAD.PROMOSI DLM BLN FEB &MAC SHJ. CALL 0193205281  
10. Mohd Farid Masood - Fri 8/Feb/2013, 1:03pm
salam,
Saya dah emailkan kepada mereka yg berkenaan.  
11. Ummi 44 - Fri 8/Feb/2013, 5:14pm
tolong email layout kepada sy juga..
ummi_nubaila@yahoo.com
tq  
12. Amalina 14 - Fri 8/Feb/2013, 5:21pm
salam, mohon emailkan lay out  
13. Hidayat 12 - Fri 8/Feb/2013, 6:58pm
Salam tuan

Tolong emel detail dan layout ke
Terrakimi000@yahoo.com

Td saya da sms.  
14. Mohd Farid Masood - Fri 8/Feb/2013, 9:24pm
Salam,
Saya dah emailkan kepada yang berkenaan. Kepada Amalina14, apa awknye email  
15. Hazie - Sun 10/Feb/2013, 1:27am
email
kasutbusuk@yahoo.com.sg  
16. Aqmar Station - Sun 10/Feb/2013, 2:58am
email kat saya jugak
armiazizul@yahoo.com  
17. Shukri H - Sun 10/Feb/2013, 10:56pm
Assalam farid, tlg email saya detail karnival & tapak. Email ke fxshukri@gmail.com.
Tqvm.  
18. Adammlk - Mon 11/Feb/2013, 6:15pm
salam.. boleh send detail kat saya...
adam_khairul82@yahoo.com  
19. Mohd Farid Masood - Mon 11/Feb/2013, 7:43pm
Salam.

Kepada semua berkenaan,saya dh emailkkn layout. TK  
20. Faesha - Wed 13/Feb/2013, 1:49am
emailkan details..fatimah3110@gmail.com  
21. Naz Fnzs Trading - Wed 13/Feb/2013, 4:54am
sy berminat..tolong emailkan details layout..di mivec1785@yahoo.com tq  
22. Sesizen Hatomi - Wed 13/Feb/2013, 3:59pm
send detail aktiviti pd saya terutaman syarat pertandingan nyanyian dan borang serta pada siapa saya perlu berhubung..tq..
yaya5266@yahoo.com  
23. Radzlan - Wed 13/Feb/2013, 7:10pm
tlg emailkan saya details rdzlnwabbit@yahoo.com  
24. Musa 3 - Wed 13/Feb/2013, 11:24pm
berminat...sesape nk share tapak ni blh email sy... en.Mohd Farid Masood email detail...emmadamia_2606@yahoo.com  
25. Mohd Farid Masood - Thu 14/Feb/2013, 3:53am
Salam.

Terima kasih kepada yang telah menunjukkan minat untuk mendapatkan tapak di Karnival ini. Harap anda semua boleh smskan saya No Tel kepada saya untuk memudahkan saya berhubung terus dengan anda semua.
Terima Kasih  
26. Suzie 45 - Thu 14/Feb/2013, 11:28pm
Salam,

Peluang sekali seumur hidup utk sesiapa serius utk menjadi usahawan bjaya. Kami menyediakan platform utk anda memiliki kedai serbaneka farmasi seperti watson. Syarikat bjenama kami menaja kedai bharga RM 800 k tmasuk sewa dan bil elektrik bulanan. Bayangkan anda cuma perlu kan modal RM 5200 dan berusaha dgn bimbingan kami utk menjadi usahawan bjaya. Contact saya segera sementara kuota ada lagi utk seluruh negara. Pn su 016 2020370  
27. Ana 215 - Mon 18/Feb/2013, 9:01pm
email detail anauthm_july85@yahoo.com  
28. Hidayah 157 - Tue 19/Feb/2013, 11:51am
email layout and detail te. tq  
29. Nikone - Fri 1/Mar/2013, 6:18pm
mintak email layout...  
30. Nikone - Fri 1/Mar/2013, 6:21pm
nikz5535yahoo.co.uk

tukar dgn @ ya...banyak spam  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..