Karnival 1001 Rasa Sate Kajang 2013 - Bandar Baru Bangi
Mohd Shahril 18 - Mon 2/Dec/2013 11:24am [Last Comment]
Karnival ini akan berlangsung pada 19hb - 22hb Disember 2013 bertempat di Taman Tasik Cempaka Bandar Baru Bangi bermula jam 9.00 Pagi sehingga 12 Malam.

Pelbagai aktiviti disediakan seperti Gerai Jualan, Pameran Agensi & Hartanah, Helicopter Joy Ride, Pertandingan Karaoke, Ceramah Perdana, Jamborie Basikal, Autoshow Motor & Kereta, Futsal, Paintball, Walk Hunt, Larian Fun Race, Rc Buggy, Rc Power Boat, Festival Keroncong, Kemunculan Boboiboy & Yaya, Inflitable Play Ground, Inflitable Water Game & Water SportBengkel Zapin, Program Derma Darah, Pemeriksaan Kesihatan Percuma, Persembahan Kebudayaan Pelbagai Bangsa, Persembahan Artis Tanah Air.

Ruang Gerai Jualan (Kering) & Pameran sedia untuk disewa sepanjang 4 hari '' Karnival 1001 Rasa Sate Kajang 2013'' ini berlangsung.Butir-butir Am:Keluasan Booth 10' x 20' & 20' x 20'.Tempoh:19hb - 22hb Disember 2013.Tempat: Taman Tasik Cempaka Bandar Baru Bangi.Harga bagi Gerai Jualan (Kering Sahaja) 10' x 20' = RM600 untuk 4 hari dan 20' x 20' = RM1200 untuk 4 hari.

Promosi dan hebahan : Bunting dan Banner disekitar Bandar Kajang dan Bandar Baru Bangi.Sisipan/Flyers diedarkan di sekitar Kajang/Bangi/Putrajaya dan kawasan sekitar.Promosi melalui media akhbar dan RTM.

Sebarang keterangan lanjut sila hubungi sekretariat karnival ditalian 019 2613387, 012 6144064, 012 3630642 atau http://www.facebook.com/karnival 1001 rasa sate kajang 2013.

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga | Bisnes Satay | Bisnes Restoran
 
1. Iszri Momok - Mon 2/Dec/2013, 9:29pm
Masih ada tapak kosong? Kawan saya keje mpkj ckp dah full.  
2. Siti Arpah Yahya - Mon 2/Dec/2013, 11:58pm
berminat...emailkan di hana_say77@yahoo.com...tk  
3. Mohd Shahril 18 - Tue 3/Dec/2013, 8:34am
iszri momok nak niaga apa ya?  
4. Tengku Yahya - Tue 3/Dec/2013, 8:52am
berminat... sila email ke tengkuabdullah.tengkuyahya.yahoo.com.my  
5. Mohd Shahril 18 - Tue 3/Dec/2013, 10:10am
Tengku email tu @ or .  
6. Linda86 - Tue 3/Dec/2013, 10:16am
Detail pls linda.hadif@gmail.com  
7. Nizam 51 - Tue 3/Dec/2013, 10:46am
Saya berminat kalau sy jual baju kanak-kanak boleh ke? Masih ada tapak kosong lg ke?  
8. Mohd Shahril 18 - Tue 3/Dec/2013, 11:23am
Nizam :tapak jualan kering dan pameran masing kosong..
linda 86 : sy dah email..  
9. Ridwan Bin Ramli - Tue 3/Dec/2013, 12:35pm
Audio live sounds rental

equipment lengkap & berjenama
berpengalaman dalam semua jenis event

harga boleh dirunding
hubungi saya di no 019-3269950 or
emailkan ke rizqibackline@gmail.com  
10. Sharifah 93 - Tue 3/Dec/2013, 12:38pm
berniaga makanan dan minuman tidak ada ke?  
11. Mohd Shahril 18 - Tue 3/Dec/2013, 1:04pm
sharifah 93..setakat ni boleh lg cuma tempat terhad..apa2 hal call saya 012 6144064  
12. Iszri Momok - Tue 3/Dec/2013, 2:39pm
Tapak utk makanan n minuman xde kosong ke?  
13. Una Ethan s 2 - Tue 3/Dec/2013, 2:39pm
Tlg email kpd sy juga hunny_bunny84@hotmail.com . 10Q  
14. Mohd Shahril 18 - Tue 3/Dec/2013, 3:21pm
iszri..ada.  
15. Eeja - Tue 3/Dec/2013, 4:55pm
Berminat..email detail dan layout tapak ke eeja_1128@yahoo.co.uk  
16. Halisa - Tue 3/Dec/2013, 5:57pm
ada tak yg nak kongsi tapak...saya nk niaga kek coklat dan kek cheese. Saya perlukan ruang kecik saja utk letak satu meja kecil. Sesapa nak kongsi tapak emel saya di Halisa1969@gmail.com
tkasih.  
17. Dayang Iszah - Tue 3/Dec/2013, 7:18pm
Urgent..Salam tapak niaga di uitm shahalam section7 di dataran cendekia rm300 utk 10x20..4 haribulan hingga 6 haribulan disember.niaga barang kering..makanan blh tapi da siap..berminat call 0132225139  
18. Khaslinda Mohd Said - Tue 3/Dec/2013, 8:33pm
Sy berminat ada kekosongan lagi ke?sy call urusetia tp xde respon la
tlg emailkan jika msh ada kekosongan lynn_unikeb@yahoo.com  
19. Mohd Shahril 18 - Tue 3/Dec/2013, 8:48pm
Sapa yg berminat utk berniaga di tapak karnival sate boleh call saya shahril 012 6144064  
20. As Cake And Pastry Agent - Tue 3/Dec/2013, 9:41pm
Assalamualaikum,

PELUANG NIAGA ANEKA KEK POTONG

-Keuntungan sehingga 130%
-Kurang persaingan
-Penghantaran percuma mengikut kuantiti
-PRODUK USAHAWAN MUSLIM.

SEBARANG PERTANYAAAN BOLEH HUBUNGI
014 365 5567-chef Nua  
21. Ctsuraya - Wed 4/Dec/2013, 10:31am
Salam, Sapa ada tapak yang boleh sy share, pls info pd sy..
Sy jual makanan ringan..
Call 01137395800 terima kasih..  
22. Cikgu Cah - Wed 4/Dec/2013, 1:16pm
Ada tak yg dah ada tapak dan nak kongsi dgn saya.boleh cal 0193951644. Ni utk knival sate ya.sya jual makanan kesihatan.  
23. En Ariff - Wed 4/Dec/2013, 4:44pm
PAKEJ BERNIAGA MAKANAN DAN MINUMAN.CALL/SMS ARIF 0193205281
LAYARI FB.Carian alimart package  
24. 123icecream - Wed 4/Dec/2013, 5:05pm
assalamualaikum. sy perlu kan sedikit tapak je. jual aiskrim mcm mcdonald tu. klu ada sesiapa yang berminat nak kongsi. 0139993021  
25. Arri - Thu 5/Dec/2013, 4:10pm
arri 0192508473 pa.system/backline/ rental....  
26. Yusliza Ishak - Thu 5/Dec/2013, 10:41pm
sy berminat..sy menjual pakaian kanak-kanak dan kelengkapan sekolah
boleh ke sy joint...
yuzanajdia@yahoo.com.my  
27. Faisal 20 - Thu 5/Dec/2013, 11:34pm
Pm saya utk info lanjut
fai_35@yahoo.com.my  
28. Nasarudin Nazir - Mon 9/Dec/2013, 12:16pm
wangianhidup2u@gmail.com .. minta email detail kalu ade lg kosong.. jual pati perfume.. n kalu sape2 nk ajak share .. mintak email sy.. sy just perlukan 4 kaki space.. tq  
29. Momoi Mee - Thu 12/Dec/2013, 8:37am
Sapa nk kongsi tapak plz call 0147254389  
30. Sesizen Hatomi - Thu 12/Dec/2013, 1:30pm
detail megenai pertandingan karaoke..yaya5266@yahoo.com..  
31. Nor 407 - Tue 17/Dec/2013, 9:06am
Dh full ke or Ade y nk kgsi x.. 0102319360 nor..  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..