Karipap RM1 utk 4biji Area Machang/Tanah Merah dan Nasi Bujang/Nasi Lemak UITM Machang.
Bisnesmachang 2 - Wed 12/Nov/2014 10:07am [Last Comment]
Assalamualaikum. 100% homemade. Hanya RM1 untuk 4 biji. Untuk yang berminat untuk membuat tempahan karipap untuk majlis tertentu, boleh mesej saya untuk food tester dan tempahan. Dijamin sedap dan puas hati :) Tempahan karipap frozen turut disediakan. Mana-mana kedai frozen yang berminat untuk memasarkan karipap saya, boleh terus contact saya untuk berbincang dan mendapatkan sample.
01117808141 - Puan Nooraini
Email : noorainituanabdullah@yahoo.com.my

Selain itu, untuk para pelajar uitm machang yang berminat untuk menambah duit poket, boleh contact untuk berbincang. Saya berminat untuk menyediakan nasi bujang/nasi lemak untuk para pelajar menjual di blok asrama masing-masing. Harga pastinya murah. Dan saya akan hantar terus ke uitm machang setiap hari.
01117808141 - Puan Nooraini
Email : noorainituanabdullah@yahoo.com.my

Niche: Tempahan Nasi Lemak | Tempahan Kuih Muih
 
1. Wani 243 - Fri 14/Nov/2014, 2:35pm
Mencari bisness partner untuk bukak kedai mkn di kota bharu atau mane2 lokasi yg mempunyai kedai sewa Bole share sewa kedai.. bminat whatssap 0139041865  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..