Kami Peniaga & Pembekal Bundle Terbesar Terus Dari Jepun/Australia & U.S.A
Abbdul Jabbar - Tue 19/Jun/2012 2:13pm [Last Comment]
Dijamin murah,berkualiti & anda untung lebih!
Anda tidak percaya?

Kami kini sudah bertapak sebanyak 7 cawangan: di Taman Medan,Shah Alam,Pelabuhan Klang,Pendamar Indah,2 di Banting & di Kajang.

Pertama sekali,jangan terus membaca tapi hubungi nombor ini jika anda dalam keadaan tergesa. :)

MR.ABDUL JABBAR (JBR BUNDLE MANAGER)
+60136295755 atau log ke
www.facebook.com/JBRBUNDLE

KAMI SUDI MEMBEKAL DAN MENJUAL DARI PAKAIAN LELAKI SAMPAILAH KE PAKAIAN PEREMPUAN & ANAK PATUNG:

ANDA INGIN JADI PEMBELI ATAU PEMBORONG?

PERTAMA!
MENJUAL PAKAIAN LELAKI, PEREMPUAN & KANAK-KANAK

KEDUA!
MENJUAL SELUAR JEANS PELBAGAI JENIS, JENAMA & SAIZ

KETIGA!
MENJUAL BEG & BEG TANGAN WANITA

KEEMPAT!
MENJUAL KOLEKSI ANAK PATUNG YANG COMEL

KELIMA!
MENJUAL KASUT PELBAGAI JENIS, JENAMA & SAIZ DARI SUKAN HINGGALAH UNTUK PEJABAT

KEENAM!
MENJUAL & MEMBEKAL BUNDLE UNTUK PARA PENIAGA BAGI BERAT 45KG & 100KG PADA HARGA KOMPETITIF TERBAIK UNTUK JADI BEKALAN KEPADA PERNIAGAAN ANDA.


SEBARANG PERTANYAAN TENTANG KAMI, BOLEH BERHUBUNG TERUS DENGAN /
FOR ANY QUESTIONS OR QUERIES ABOUT US, DO NOT HESITATE TO CONTACT TO :

MR.ABDUL JABBAR (JBR BUNDLE MANAGER)
+60136295755 atau log ke
www.facebook.com/JBRBUNDLE


Sila berhubung terus atau nantikan update kami di facebook untuk harga terkini!Berkualiti,murah & anda untung lebih.

Niche: Pemborong Bundle
 
1. Morroks - Tue 19/Jun/2012, 2:47pm
saya nak cari barang bundle outdoor dlm kuantiti yg byk. brand LAFUMA KARRIMMOR VAUDE TEVA dan lain-lain. Kalau ada tlg emel ke morroks@yahoo.com

tqvm  
2. Elis4315 - Wed 20/Jun/2012, 5:04pm
tolong sent pricelist ke elis4315@gmail.com

bundle baju pengantin ada x ?  
3. Rowen - Thu 21/Jun/2012, 1:36am
tolong sent pricelist ke raowin_2007@hotmail.com...  
4. Faiz 121 - Thu 21/Jun/2012, 11:45am
email kat paez_lah@yahoo.com  
5. Wan Mohd Shaharizuan B Mat Latif - Fri 22/Jun/2012, 11:29am
Salam bro..

Banyak tak jenama Burberry, LV, Armani, Ferragamo atau Hermes?

Kedai kat mana bro.?

TQ.

Wan
mlshaharizuan@yahoo.com  
6. Puteri 68 - Fri 22/Jun/2012, 12:15pm
salam..boleh emailkan harga2 x?bju5238@yahoo.com  
7. Jessy 8 - Thu 28/Jun/2012, 3:19pm
hello,

sila hantar gambar, harga dan berat.

barang boleh dipilih?

sila email ke jessica.ersteslicht@gmail.com  
8. Abdul Jabbar 2 - Sun 1/Jul/2012, 3:11am
Semua quatation saya dah send kepada email tuan/puan.. boleh check dan jika ada masalah boleh beritahu saya...

Untuk membuat sebarang tempahan boleh hubungi no yang tertera...

Ready stok ada di stor kami.. tq  
9. Cms 2 - Thu 5/Jul/2012, 2:00am
If ada beg2 branded yang berkualiti, saya nak. Tlg email boleh?

- Xkisah from Jepun ka, UK ka. Not Malaysia.
- Beg tangan ka, beg sling ka, backpack ka, as long as bukan beg murah2 cotton tu.

Lupe. cheapymurahstuffs@gmail.com  
10. Adibah 16 - Sat 7/Jul/2012, 8:25pm
boleh email nhovelt@yahoo.com
price utk pakaian & beg tgn wanita  
11. Anoy - Mon 9/Jul/2012, 4:00pm
boleh email kat saya:
jeans levis 501 moq berapa kalau borong...

anomoyus@yahoo.com  
12. Abdul Jabbar 2 - Tue 10/Jul/2012, 1:29pm
semua senarai harga telah diemailkan.  
13. Samsol 6 - Wed 11/Jul/2012, 1:55am
email semua quatation harga lat email saya..tq  
14. Faraonion - Wed 11/Jul/2012, 11:03am
boleh emailkan quotation utk pakaian lelaki,seluar lelaki dan kasut lelaki & kasut wanita serta pakaian utk kanak2? ke email saya sitinorfarawahida@yahoo.com  
15. Shah 552 - Thu 12/Jul/2012, 2:14am
boleh emailkan quotation utk tshirt lelaki,seluar lelaki dan kasut lelaki & handbag wanita serta pakaian utk kanak2? ke email saya nickxplorer1710@yahoo.com  
16. Aliza 13 - Sun 15/Jul/2012, 4:19pm
Email pricelist dkt saya
alizasamin@gmail.com
tq  
17. Abdul Jabbar 2 - Mon 16/Jul/2012, 3:11am
SEMUA QUATATION TELAH DI HANTAR KEPADA TUAN/PUAN.. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI 013-6295755..  
18. Mad 18 - Tue 17/Jul/2012, 9:10am
salam..tolong emailkan quotation ke darvana12@hotmail.com  
19. Akim 14 - Wed 18/Jul/2012, 12:12am
emailkan harga kasut
charlies_09@yahoo.com  
20. Nuradifasha - Wed 18/Jul/2012, 7:16pm
boleh emelkan pricelist x?
mizz_nurfasha@gmail.com  
21. K No - Thu 19/Jul/2012, 9:02am
emailkan saya juga pricelist baby/kids
nok56@yahoo.com ,tQ  
22. Muna 3 - Fri 20/Jul/2012, 2:19pm
salam, emailkan katalog n harga sekali ke munahana16@yahoo.com. thanks..  
23. Rizal 246 - Fri 20/Jul/2012, 4:53pm
bole tlg mailkan harga seluar n kasut di:
rumahahtong@gmail.com  
24. Mohd Hafifi - Wed 25/Jul/2012, 3:44pm
salam..please email pricelist to me sm.hafifi@gmail.com  
25. Norisah - Thu 26/Jul/2012, 10:12am
saya baru nk mula jadi pembekal pakaian bundle di kota kinabalu dan ingin mendapatkan quotation dari syarikat anda emailkan kepada norisah46@yahoo.com TQ.  
26. Nurris - Sun 29/Jul/2012, 5:37am
tolong email pricelist

nurris159@yahoo.com  
27. Sns Global Eng - Wed 1/Aug/2012, 8:43am
Salam..tolong email price list levis usa 501 kt sy..urgent..us sahaja..snh2533@yahoo.com  
28. Mazni 9 - Thu 16/Aug/2012, 3:23pm
As salam. tolong email price list kemeja petak lelaki levi's dan brand2 lain dan juga price list tshirt lelaki brand burberry, LV, Armani, Ferragamo atau Hermes dsb. emasaid_enterprise@yahoo.com  
29. Johnrambo66 - Thu 16/Aug/2012, 3:48pm
Saya mahu jadi penjual pakaian bundle.
Tolong emailkan price list barangan-barangan tersebut dari pakaian untuk orang dewasa hingga kanak-kanak.
Emailkan kepada ex_buaya@yahoo.com
TQ.  
30. Norizam 5 - Mon 20/Aug/2012, 7:36pm
saya peniaga bundle.boleh tak hantar senarai harga borong bundle t shirt,jean dan kemeja..us,japan..saya di perlis..ada khidmat penghantaran ke....zam_7587@yahoo.com  
31. Laily Maria Abdullah - Fri 24/Aug/2012, 4:00pm
Saya mahu jadi penjual pakaian bundle kanak-kanak. Tolong emailkan detail...mslailym@gmail.com  
32. Raudah 4 - Wed 29/Aug/2012, 2:00pm
emailkan price list barangan-barangan tersebut dari pakaian untuk orang dewasa..ada khidmat penghantaran ke swk tak?
odyshark@gmail.com  
33. Ema 68 - Fri 7/Sep/2012, 10:08pm
tlg emelkan price list bagi kasut n seluar lelaki ke emazha@yahoo.com.my  
34. Dee 44 - Thu 20/Sep/2012, 12:20am
saya nak tahu cotation utk seluar pejabat black dan seluar dockers...boleh emai
wehturbo@yahoo.com.my  
35. Badriz - Wed 3/Oct/2012, 4:27pm
Salam,

mencari jaket kulit bundle
qty utk permulaan 30-50 helai
sila email best price n gamba jika ada
terima kasih

badriz.talhah@gmail.com  
36. Barlqiez - Thu 4/Oct/2012, 9:17pm
sy berminat ntuk tau details..boleh tlg email barlqiez@yahoo.com
ade warehouse yg based kat shah alam kan?  
37. Fairiz - Sat 6/Oct/2012, 12:44pm
salam tuan, boleh email price list pada sy. untuk seluar jeans dewasa japan atau us, cotton pants japan atau us, sweater atau jaket sukan, pakaian kanak2, dan jugak toys kanak2.minta harga untuk 45kg dan 100kg. t.ksh tuan.

muhd5riz@gmail.com  
38. Arif 97 - Thu 1/Nov/2012, 3:19pm
boleh emelkan pricelist x?
johnny_hii85@hotmail.com  
39. Zuleika9989 - Thu 8/Nov/2012, 6:28pm
email pricelist boleh?

zuleika9989@gmail.com  
40. Jb Bundle - Thu 29/Nov/2012, 2:20pm
minta pihak tuan hantarkan harga barang..dan camna dengan penghantaran sekitar johor bahru..terima kasih..echamobile@yahoo.com  
41. Nabyla 2 - Fri 30/Nov/2012, 1:25am
salam saya nk details hrga dan gmbr..baju prempuan shja. tq. fatyn.nabyla@yahoo.com  
42. Aj Johan - Sat 5/Jan/2013, 7:44pm
minta tuan tolong email kan details harga borong jeans, t shirt dan kemeja to johanadz@yahoo.com saya di penang. nyatakan skali kos penghantaran  
43. Wan Saiful 2 - Tue 8/Jan/2013, 4:45am
salam..tuan tlg send detail brg & harga..tq
epax87@gmail.com  
44. Edza 2 - Sat 19/Jan/2013, 3:15pm
Salam tuan..emai quotation pada sy  
45. Yustihajah Yusoff - Thu 24/Jan/2013, 9:15pm
tolong email senarai harga dgn detail
yus9549@yahoo.com  
46. Mohd Shukri Musa - Sun 10/Feb/2013, 6:27pm
minta tuan tolong email kan details harga borong toto dan selimut bundle to ms_impian@yahoo.com saya di melaka. nyatakan skali kos penghantaran  
47. Sue 407 - Wed 20/Feb/2013, 11:33pm
as salam. boleh tolong email detail pakaian dan harga. sue_adeq89@yahoo.com  
48. Bidi 3 - Thu 21/Feb/2013, 1:26am
Salam. Saya cadang nak berniaga bundle. Boleh emailkan detail ke studio3963@gmail.com. Tq.  
49. Mohd Shukran - Thu 28/Feb/2013, 12:23am
boleh email kan price list narkuhs@gmail.com  
50. Shahgafar - Fri 1/Mar/2013, 8:37pm
Sy sedang survey jaket kulit utk wanita. Kalau ada, tolong emailkn pd sy detail & harganya..shah6639@gmail.com. TQ  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 77 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..