Kami Pemborang Barangan Dapur, Barangan Bilik Mandi dan Barangan Rumah Dari China dan Jepun
Barang Dapur - Sat 25/Dec/2010 12:55pm [Last Comment]
Kami pemborong barangan dapur stainless steel yang berkualiti tinggi dari China dan Jepun. Harga yang ditawarkan adalah sangat luar biasa. Boleh dibuat borong peringkat kedua.

Keuntungan retail boleh mencecah 260%. Contoh pisau yang harganya RM10.00 di pasaran. Harga borong yang ditawarkan RM2.80. Termasuk juga yang lain-lain.

Kunjungi website kami untuk melihat produk-produk di

http://www.aussiemas.com

Untuk mendapatkan katalog dengan harganya sekali, sila datang ke office kami atau request melalui email yang tertera dibawah


Managing Director : Mubasyir Azizan 0194266512

Aussiemas Trading(SA-0153995-A) ;Import Export & Wholesaler
--Shah Alam, Selangor Malaysia.

Tel:(006) 03 5511 0825
Fax:(006) 03 5511 0825
E-mail: support@aussiemas.com
ADD: No. 20-B Second Floor Jalan Plumbum P7/P, Pusat Komersial Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
http://www.aussiemas.com

Niche: Perkakas Dapur | Produk Dari China
 
1. Kedaiskonline - Sat 25/Dec/2010, 10:39pm
boleh hantar sebut harga semua barang dapur dan harga dijual d pasaran kepada saya
email: kedaiskonline@gmail.com  
2. Jasper - Thu 6/Jan/2011, 10:42am
Hantar kat saya juga : llp_72@yahoo.com  
3. Chek Asree Bin Abu Hasan - Mon 10/Jan/2011, 5:09pm
mahu maklumat lebih.boleh email ke chek_qhis@yahoo.com  
4. Mohd 72 - Mon 31/Jan/2011, 10:12pm
sya org kedah n nmpak da potensi jgk perniagaan ni...leh dak email pd sya agar dpt mnambahkn lg minat sya pd perniagaan..tq

matnav25@yahoo.com  
5. Ummie 6 - Sun 6/Feb/2011, 9:49am
bleh emailkan katalog & harga ke daw_777@yahoo.com.my  
6. Abd Aziz Desa - Wed 16/Feb/2011, 1:41pm
tlg hantar katalog dan harga ke uncleaziz@yahoo.com  
7. Muhamad Faizal 3 - Fri 20/May/2011, 8:03pm
tolong hantarkan katalog kt bonjoesmvsi@yahoo.com.saya nak buka bisness alatan dapur dan rumah.pls.tq  
8. Muhamad Faizal 3 - Fri 20/May/2011, 8:14pm
ingin khidmat nasihat untk perniagaan banrangan dapur dan kelengkapan rumah.tlg email saya bonjoesmvsi@yahoo.com or sms 0193336756,saya sedia berbincang.  
9. Ez Man 5 - Sat 12/Nov/2011, 4:03pm
boleh hantar sebut harga semua barang dapur dan harga dijual d pasaran kepada saya email : godslave58.magtbu@hotmail.com
Nie kalo tak ambik rugi banyak nie!!!!Tlg Sy!!!!  
10. Darmawati 2 - Sun 18/Dec/2011, 7:28pm
tlg hantarkn katalog n harga ke darmawatidahari@hotmail.com...tq  
11. Roslee 2 - Tue 20/Dec/2011, 6:26pm
emaikn brngan anda ke...aimor_0909@yahoo.com  
12. Nurul 473 - Sun 29/Jan/2012, 7:23pm
tlg email katalog n harga ke qielaare@gmail.com  
13. Nurnissa Aqila - Thu 2/Feb/2012, 4:32pm
As Salam... Tolong email katalog dan harga ke nurnissa.28@gmail.com  
14. Khairulnizam 12 - Mon 20/Feb/2012, 11:17pm
luper : Nie Email sy
KhairulNizam 12
Izzkhairulnyezam@gmail.com
kalau blh sy nk secepat mungkin,
kerja sama anda amatlah sy hargai..
sy nk wat kertas keje untuk restaurant.  
15. Arafia92 - Wed 23/May/2012, 2:53pm
tlg emailkan katalog dan harga barangan dapur ke email ini secepat mungkin sarah_sofiah@yahoo.com.
terima kasih  
16. Mama Danishzharif - Thu 27/Sep/2012, 1:41pm
Tlg emel katalog dan harga ke
nueva_bey@yahoo.com  
17. Kakngah 9 - Thu 8/Nov/2012, 11:32pm
tlg email katalog dan harga..saya nak jual on9..n ada kedai brg dapur  
18. Mr 5 - Wed 12/Dec/2012, 5:57pm
boleh hantar sebut harga semua barang dapur dan harga dijual d pasaran kepada saya
email: moriz_all@yahoo.com.my  
19. Zulfahmi Hakimi 2 - Mon 24/Dec/2012, 6:48am
saya nak jual freezer,dapur masak 4 kaki 2 tungku,stall steel,western fries meja 3 bji kerusi ,tempat masak air.baru guna 2 bulan saya beli semua baru lagi di kedai,saya owner pertama,so kalau nak call 017-2606 773 seri gombak  
20. Angah 82 - Sun 8/Nov/2015, 11:10am
tolong emailkan katalog ke angahbelingi@gmail.com  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..