Kami Pbekal Bag Borong Pd Harga Tmurah - Dropship Agent Diperlukan, Xpyah Kluarkan Pepa Modal Pun, Hanya Mpromosi Produk Kami!
Handbag Wholesale @ Varieties Shops Enterprise - Wed 14/Oct/2020 4:22pm [Last Comment]
Salam sejahtera, kmi adalah pbekal bag dr Penang, smua adalah ready stock..

Agent borong & dropship dperlukan. Tanpa mgeluarkan modal, anda dpt memiliki bisnes sendiri & dpt keuntungan menarik. Sila email kami untuk details ;)

info@handbagwholesale.my

Anda juga boleh melayari website kami untuk melihat katalog, ttp anda mesti hubungi kami untuk mdptkan harga borong yea :)

http://www.handbagwholesale.my

Niche: Pemborong Beg Tangan | Program Dropship
     
  1. Syaiful 32 - Sat 24/Mar/2018, 11:04pm
    ada yg minat shiping barang dari china dan transfer duit ke supplier di china dan deal dengan supplier A - Z boleh pm sy..beli barang dari china ni margin profit tinggi..kalau yang baru nak bermula pun boleh pm sy carikan supplier untuk anda..0145318283  
  2. Mohd Alias 7 - Sun 25/Mar/2018, 11:21pm
    PAKAI 1 MINGGU DAH NAMPAK ANAK RAMBUT MULA TUMBUH,DULU JARANG SEKARANG LEBAT!
    .
    .
    .

    ''memang betul la cakap bro jambang dengan rambut saya dah mula lebat baru je seminngu guna, bila saya tunjuk dkt ayah saya dia ckp product ni bagus sebab bahan dia guna buah keras, orang2 dulu pun guna buah keras bro nk sihatkan rambut, nak order lagi 2 bro, ayah saya nak haha''
    .
    .
    itu antara feedback postivie yang kami terima!
    .
    .
    MAK AYAH NENEK ATUK OYANG KITA SELALU GUNA MINYAK BUAH KERAS DEKAT RAMBUT DARI ZAMAN BELUM MERDEKA LAGI
    .
    .
    TAHU TAK KENAPA?
    .
    .
    ? Menggalakkan pertumbuhan rambut,kening,misai dan jambang
    ? Melembutkan dan mengatasi rambut kering & kasar
    ? Menghitamkan rambut
    ? Mengurangkan kele-mumur pada kulit kepala
    ? Memulihkan rambut yang rosak
    ? Baik untuk wanita yang dalam pantang bagi mengatasi masalah rambut

    .
    .

    Dan banyak lagi khasiat dia yang korang kena tahu ! type je dekat google kalau tak percaya.
    .
    .
    Ish tapi lecehla kalau nak guna buah keras nak pegi beli lagi masak semua memang renyah.
    .
    .
    Zaman dah moden la brother ! sekarang ni korang tak payah susah-susah nak tumbuk dan goreng buah keras. Sekarang ni ada ''MAGIC'' 100% organic dari buah keras bro !
    .
    .
    EH apa tu guys ! NAK TAHU?

    =-=-=-=-=-=-=
    THE CHAVEUX MEMANG TAK ADA DI PASARAN LAIN, SINI JE ADA!
    =-=-=-=-=-=-=

    ? LOCAL PRODUCT
    ? 100% ORGANIC
    ? DIJAMIN HALAL DAN SELAMAT DIGUNAKAN
    ? BAU WANGI KEKACANG BERLEMAK MANIS
    ? KURANG BERMINYAK
    ? MUDAH DICUCI

    PAYDAY PROMOTION!!

    Harga sepatutnya adalah R?M?4?9?.?9?0?
    .
    TAPI HARINI kita bagi harga sampai menagis bro tak caya? Tengok ni
    .
    .
    bukan R?M?4?9.?9?0?
    bukan R?M?4?5?

    tapi RM38 je.

    =-=-=-=-=-=-=
    JOM CONTACT KAMI / NO AGENT ADA DI BAWAH
    =-=-=-=-=-=-=
    ==>
    . http://wasap.my/601110792561/SayaMahu_

    Klik di sini untuk PM

    http://wasap.my/601110792561/SayaMahu_

    http://wasap.my/601110792561/SayaMahu_
    *Trusted seller*

    Lelaki yang hensem, adalah lelaki yang bertindak PANTAS!  
  3. Shereen 14 - Wed 28/Mar/2018, 5:10pm
    Jom join #zeelfiretripborongchina April untuk bisnes raya anda. Whatsapp sy skrg 016-5498553 (Shereen)  
  4. Romizan - Mon 2/Apr/2018, 7:30pm
    Hi,

    Tolong emailkan detail kpd say di romizan.rde@gmail.com

    Terima kasih  
  5. Juwairiyah - Mon 2/Apr/2018, 8:55pm
    Asalamualaikum kepada semua. Kepada siapa2 yg ingin menempah baju koprat, uniform ,tshirt ,cendamara dan sebagainya boleh hubungi kami atau terus tekan link dia bawah untk ws kami

    www.wasap.my/60129021586 nazrin
    www.wasap.my/60182637546 gulam  
  6. Akmal 326 - Tue 3/Apr/2018, 5:31pm
    akmalpower5@gmail.com  
  7. Mohd Nirman - Wed 11/Apr/2018, 4:04pm
    email saya...mohdnirmann@yahoo.com  
  8. Mazni Maarof - Fri 13/Apr/2018, 7:42am
    Email sy maznimaarof85@yahoo.com  
  9. Riskiah - Wed 18/Apr/2018, 10:37pm
    Plez email me Rizmdroslan@gmail.com  
  10. Nazmi 28 - Thu 19/Apr/2018, 11:06pm
    Email me: nazmi_jkc@yahoo.com  
  11. Zulkarnain 35 - Mon 30/Apr/2018, 5:28pm
    email me
    zolient@yahoo.com  
  12. Eiza 37 - Mon 30/Apr/2018, 5:34pm
    hey email saya eizasyafikah2610@gmail.com  
  13. Mur 2 - Tue 1/May/2018, 6:11pm
    Z_mur@hotmail.com  
  14. Qistina 27 - Mon 7/May/2018, 9:36pm
    Hai.. Sye serius berminat.. Sye dh check Link
    http://www.handbagwholesale.my , boleh u email Sye juga nurfyn01@gmail.com  
  15. Mur 2 - Tue 22/May/2018, 1:08pm
    email saya z_mur@hotmail.com. tq  
  16. Nadia 242 - Fri 25/May/2018, 3:40pm
    Email detail
    nad_diya01@yahoo.com  
  17. Zamani Hashim - Thu 31/May/2018, 11:15am
    Sya bmnt emailkn sya detail hmohamadzamani@gmail.com  
  18. Cik Fuza - Mon 9/Jul/2018, 6:13pm
    Pd yg berminat nak tambah followers/likes di intagram/fb, boleh ws 01161713435. Harga murah servis cepat.  
  19. Muhd Amran - Wed 11/Jul/2018, 2:42pm
    Hi,, please email saya.

    amranhamdan92@gmail.com  
  20. Rusdi 10 - Fri 13/Jul/2018, 12:55pm
    Khidmat mengecat rumah kediaman anda, office, kedai, sekolah
    Pasang kipas ceiling and braket tv
    Wallpaper
    Wiring
    Wassapp 01118772475 rusdi sg nibong tq  
  21. Oval Enterprise 4 - Thu 9/Aug/2018, 10:50am
    Kami ada menawarkan khidmat pinjaman duit dari serendah RM500.
    Syarikat dipercayai, alternatif jika individu sudah tidak layak membuat pinjaman di bank/koperasi.
    Syarikat kami tertakluk di bawah Akta Pemberi Pinjam Wang 1951 & mendapatkan lesen daripada Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan (KPKT). BOLEH CARI COMPANY NAME
    OVAL ENTERPRISE
    http://emaps.kpkt.gov.my/emaps/emaps/umum/cari_ppw.cfm

    Ada pejabat berdaftar dan lesen dipamerkan.
    Tiada caj tersembunyi, tiada pembayaran pendahuluan.

    KL, Selangor, & Nilai,Seremban,Kajang,Cheras,Sungai Buloh,Putrajaya,Ampang,Pahang,Negeri Sembilan

    Document yang perlu disertakan:
    👉Slip gaji (3 bulan terkini)
    👉Penyata bank (3 bulan terkini)
    👉KWSP 2017&2018
    👉Bil api/air terkini

    Hubungi kami untuk maklumat lanjut:
    whatsapp: http://www.wasap.my/60166589916
    📞016-658 9916

    1) Website Form : http://www.ovalenterprise.com/mohon.html
    2) Phone Form : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdXwF9E4xTkR3UTrWf4BSqk..  
  22. Forever Living - Mon 13/Aug/2018, 3:06pm
    iqbalhanif90@gmail.com  
  23. Syahrul 5 - Thu 16/Aug/2018, 4:40pm
    email saya ppptrjerantut@gmail.com  
  24. Oval Enterprise 4 - Tue 18/Sep/2018, 11:44am
    💰PERSONAL LOAN💰
    🔥LOAN LULUS DALAM MASA 60 MINT SHJ (DOKUMEN LENGKAP)🔥
    💰TAK PERLU PENJAMIN
    👉NO UPFRONT
    👉LOW INTEREST
    👉LOW PAYMENT RATE
    👉LONG INSTALMENT PLAN
    💰Black List Bank✔
    💰Baru Kerja 1Bulan✔
    💰Gaji Tidak Kurang Dari RM500 Dan Ke Atas✔
    💰Bank Reject Sebab Commitment Tinggi✔
    💰Ccris Ctos Tak Cantik✔✔✔✔
    --Bankrup✔✔
    --AKPK✔✔
    👉SEMUA BUKAN MASALAH✔✔✔
    💰WELCOME TO:-
    ♚Kerajaan & Swasta
    ♚PENCEN & PERKESO
    --PINJAMAN KWSP
    👉TERBUKA PADA PEKERJA SEMUA SEKTOR
    (AREA KUALA LUMPUR & SELANGOR DIUTAMA)

    COVER AREA : KL&SELANGOR,NILAI,SEREMBAN,KAJANG,CHERAS,SUNGAI BULOH,SUBANG JAYA,PETALING JAYA,PUTRAJAYA,AMPANG,PAHANG,PERAK,SERI KEMBANGAN,NEGERI SEMBILAN ‼‼

    PHONE OFFICE : 03-5524 1333 / 03-5524 2333

    https://api.whatsapp.com/send?phone=60166589916&text=

    Website Form : https://www.ovalenterprise.com/mohon.html  
  25. Nazirul 15 - Tue 2/Oct/2018, 12:28pm
    Salam,

    Mohon emel butiran pada saya : nazirulamri86@gmail.com

    tq  
  26. Razali Kiki 2 - Fri 30/Nov/2018, 11:05am
    share rezeki sama2 merasa..

    Copy link ini:

    http://shoutu.gujiaqiaomu.xyz/download-h5/DownloadMe.html?ggc=114989  
  27. Mohd Eizudin Syah - Thu 10/Jan/2019, 10:13am
    Hai.. sy nak info untuk jadi agent dropship.. ni email saya.. mohdeizudinsyah@gmail.com  
  28. Aiza Idris - Wed 8/May/2019, 6:50am
    Hai email detail kat sy ye

    Aizahumaira@gmail.com  
  29. Ihsan 29 - Sat 7/Dec/2019, 1:33pm
    hi, saya sangat berminat, boleh emailkan details program dropship ke ihsan2609@gmail.com

    T. kasih.  
  30. Azhar Bin Ahmad Mustaffa - Sun 8/Dec/2019, 11:30pm
    tlg emel saya - azharmustaffa.am@gmail .com  
  31. Khair Ibrahim - Wed 11/Dec/2019, 7:57am
    Salam.

    Mohon berikan keterangan lanjut bagaimana nak jadi dropshipper ke zaaher12@gmail.com.

    Terimakasih  
  32. Rusdi 10 - Fri 24/Jan/2020, 7:25pm
    Khidmat renovation..cat rumah..pasang kipas..pendawaian lektrik..plumbing
    Wassap sy 01118772475.. Tq admin  
  33. Farizal 15 - Tue 18/Feb/2020, 4:40am
    Emailkan details farizal8887@gmail.com  
  34. Zalizack7 - Tue 18/Feb/2020, 11:22am
    email sya ya....nurzali6574@gmail.com  
  35. Mun 19 - Wed 4/Mar/2020, 10:21am
    Tolong email kepada saya munirahmohdghazali@gmail.com  
  36. Muhammad Firdaus 72 - Wed 25/Mar/2020, 12:35pm
    email sye manepy88@gmail.com  
  37. Siti Azura Binti Abu Bakar - Sat 4/Apr/2020, 11:48pm
    Klau nak beli borong, beg branded gred ada ke sis?  
  38. Mohamad Syaifullah - Wed 29/Apr/2020, 4:02am
    Mohon berikan keterangan lanjut bagaimana nak jadi dropshipper email saya llufiays94@gmail.com  
  39. Alleya 2 - Sat 20/Jun/2020, 11:48am
    salam bisness sampingan
    wasap team Ckdor 0176047514
    instagram
    @jamu_mutyara_officialstokis
    pek percubaan rm68
    tunggu APA LAGI
    MODAL minima silakan
    tanpa MODAL silakan
    #kita jaga kita
    #kita pasti menang  
  40. Mohd Noor 42 - Sun 28/Jun/2020, 12:01pm
    Email saya :
    Mohdbahari8003@gmail.com  
  41. Jokok 2 - Mon 29/Jun/2020, 11:30pm
    xmunited2016@gmail.com  
  42. Kak Jay - Wed 1/Jul/2020, 10:42pm
    Email saya mesraalam.adik@yahoo.com  
  43. Rashid 43 - Thu 2/Jul/2020, 11:02am
    Email saya ghosid@gmail.com. Tq.  
  44. Zulzxck - Sat 4/Jul/2020, 2:28am
    email me
    zulhilmizacharia@gmail.com  
  45. Atlantafinance - Thu 30/Jul/2020, 2:42pm
    Pembaca yang dihormati, anda harus ambil perhatian bahawa tawaran ini adalah untuk individu, syarikat dan syarikat yang berfikiran serius. Jangan biarkan peluang ini berlalu, dapatkan pinjaman anda untuk menyelesaikan masalah kewangan anda, Kami menawarkan kepada anda semua sepanjang pengetahuan saya dan untuk kepuasan anda mana-mana individu, syarikat, dan syarikat yang berminat untuk mendapatkan pinjaman di syarikat saya harus kenalan
    E-mel: (atlantainfrafinn@gmail.com).
    WhatsApp: +919148049099.  
  46. Murugan 6 - Mon 3/Aug/2020, 8:29pm
    macgain@gmail.com  
  47. Bagus Kreatif - Fri 11/Dec/2020, 9:11am
    Email lbh lanjut
    jamaatun1@gmail.com  
< Prev | Page 80 | End >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 3997 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!