Kami Merupakan Pembekal Ubat-Ubatan Serta Peralatan untuk Haiwan.
Waleewave - Wed 27/Feb/2013 1:08pm [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam sejahtera, kami membekalkan pelbagai ubat-ubatan serta peralatan untuk ternakan terutama ternakan ruminan dan juga unggas.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya , untuk senarai barangan berserta harga.

*ubt cacing, vitamins, fencing, cyclone, milk replacer

SHAHWALI
Whatsapps, sms, call,
014-5514855
or email shahwalizra@gmail.com.

Niche: Penternak Ayam | Penternak Lembu | Penternak Kambing | Penternak Rusa | Penternak Arnab | Haiwan Peliharaan
 
1. Aizi - Fri 15/Mar/2013, 9:11am
Email harga dan minimum order..

ag_arzu@yaho.com

kalau ada dedak ayam dan jagung halus pun ok..  
2. Mhafizs - Sat 16/Mar/2013, 4:58pm
pls email barangan untuk arnab..lokasi anda?

mhafizs30@gmail.com  
3. Amelia 29 - Tue 9/Apr/2013, 3:48pm
Please email quotation dan jenis-jenis vitamin atau barangan kucing pada saya email : cintaikucing_selalu@hotmail.com  
4. Sibubiznet - Thu 25/Apr/2013, 3:04pm
Sila emailkan sebutharga dan jenis produk ubatan dan peralatan tersebut.
email: sibubiznet@yahoo.com.my
tq.  
5. Wan Muhamad Bakri - Mon 29/Apr/2013, 12:47am
sila emailkan produk2 haiwan dan ubat2an yang awak ada bekalkan pada saya.. Dbanting2013@gmail.com.. thx..  
6. Nurpetkingdom - Wed 22/May/2013, 6:48pm
emelkan senarai dan harga MOQ, delivery dsb.. nurpetkingdom@yahoo.com  
7. Mohd Zulfadzly - Sun 2/Jun/2013, 7:03pm
senaraikan ubat2 untuk arnab.

putra_black@hotmail.com  
8. Muhamad 87 - Sun 9/Jun/2013, 2:46pm
pembersih bulu kucing.sembur sahaja pada bulu kucing..pasti kucing anda akan wangi.juga menghalau dariserangan kutu kucing..produk jauh dari bahan kimikal.hubungi 0176991409.harga rm34.  
9. Rosli 161 - Mon 10/Jun/2013, 1:01pm
sila email list barang2 yg ada. rosli_85@yahoo.com.my  
10. 2ya - Wed 26/Jun/2013, 8:12pm
Sila emailkan senarai harga bagi ubat-ubatan dan peralatan untuk ternakan lembu termasuk electric fencing jika ada. Emelkan kepada ibexes_007@yahoo.com.  
11. Ijam 25 - Tue 10/Sep/2013, 4:15pm
sy merupakan pembekal ubat-ubatan haiwan terutamanya ayam..utk senarai harga terkini ubat-ubatan yg sy ada bole layari blog sy di, www.ijamsmallfarm.blogspot.com .atau hubungi sy di talian ini, 0135527974- ijam. sy juga bole membekalkan ubat- ubatan utk binatang ternakan yg lain spt lembu, kambing, kuda, sapi, anjing, kucing dll. hubungi sy jika berminat tq..  
12. Rozie 59 - Mon 11/Nov/2013, 5:49pm
boleh emailkan jenis2 vitamin utk ayam belanda dan senarai harganye.... x8agri@gmail.com  
13. Haslisah Ahmad - Mon 10/Feb/2014, 2:06pm
mohon emel senarai ubat-ubatan dan peralatan untuk kuda dan sebutharga. tq  
14. Haslisah Ahmad - Mon 10/Feb/2014, 2:10pm
mohon emel senarai ubat-ubatan dan peralatan untuk kuda dan sebutharga. lisah_ahs@yahoo.com. tq  
15. Farinalcy - Sun 9/Mar/2014, 1:58pm
hi, sila emailkan sy product ubat & qoutation dan jenis peralatan ke email address:

frina_lcy87@yahoo.com  
16. Lala 50 - Thu 20/Mar/2014, 12:32pm
saya ingin mencari sangkar dan makanan kucing yang murah...emailkan aierien_nur@yahoo.com  
17. Hariati - Mon 7/Apr/2014, 11:40am
Saya perlukan ubat ubatan dan penjagaan untuk burung dan kucing. Area ampang boleh hubungi saya 0123383296  
18. Nurul Kharima Mohamad Khairi - Mon 7/Apr/2014, 5:05pm
Saya mencari pembekal untuk vitamins dan barang-barang kucing. Boleh beri saya senarai beserta dengan harga sekali?
Fax no: 03-79603408 atau
Email: mypetshop88@gmail.com
Saya memerlukan maklumat secepat mungkin kerana tempoh pembukaan dijangka pada minggu ini juga. Terima kasih  
19. Sham 229 - Wed 9/Apr/2014, 3:38pm
Mohon emailkan senarai ubat-ubatan dan harga untuk ternakan lembu kepada saya. Saya berminat untuk mendapatkannya. Saya ada sejarah kematian lembu.
Hisham 017-3888084
sham_4853@yahoo.com  
20. Mr Sovong - Fri 25/Apr/2014, 9:36am
Saya mencari pembekal vitamins ,ubatan , peralatan dan lain lain aksesori untuk kucing. Boleh tuan/puan beri saya senarai beserta dengan harga sekali?  
21. Rizal 408 - Fri 16/May/2014, 11:03pm
Email pada saya set ubat untuk kambing.terima kasih.  
22. Razis 9 - Tue 17/Jun/2014, 6:48pm
Ada ubat untuk lembu yg kembung perut x? brp harga? perlukan dgn segera  
23. Syahir24 2 - Tue 24/Mar/2015, 2:59am
Salam. Bagi sesiapa yang ingin memulakan atau ingin mengembangkan bisnes berkaitan haiwan peliharaan, ubat ubatan haiwan peliharaan atau accessories haiwan bolehlah menyewa di uptown puchond di taman meranti jaya yang akan dibuka tak lama lagi. masih ada 3 lot. siapa cepat dia dapat. contact syaz 0197782770  
24. Ahmad Rosnizam - Tue 7/Apr/2015, 10:39am
hai...saya akan membuka pet shop di kuantan. Tengah mencari supplier dgn harga borong mkanan2 kucing dan keperluan lain

a)makanan kucing spt :

royal canin
blakwood
proplan
evo
prodiet
aims
dll

b) cat litter (fussie cat dll)
c) ubat & suppliment
d) cat tree & carrier
e)shampoo
f) aksesori cat
g) lain2 keperluan petshop.

boleh tolong emailkan quotation detail skli dengan harga bagi hrga borong...

emailkan kepada : rosnizamstu@gmail.com  
25. Mang 2 - Sun 14/Jun/2015, 12:43pm
asalam..tolong email senarai ubatan utk ruminan spt lembu dan kambing....ex antibiotik,vitamin,cacing.radang paru2..dll
sarmansalleh@yahoo.com
0196425563  
26. Shahrul 443 - Sun 12/Jul/2015, 8:59pm
Berapa harga ubat cacing  
27. Mohd Hafiz Bin Abdullah - Thu 28/Apr/2016, 9:50am
Saya tgh mencari ubatan untuk lembu kambing..boleh mintak senarai ubatan...
green85.ha@gmail.com
0194648064  
28. Kikie Carla 2 - Sun 28/Aug/2016, 10:03pm
assalammualaikum, saya kikie. boleh saya tahu sebut harga untuk makanan kucing, vitamin dan kelengkapan kucing? Sila emailkan pada saya di :

email : carlacreations31@gmail.com  
29. Talis 2 - Sun 15/Jan/2017, 6:34am
sila email semua ubat ternakan ruminan khususnya kambing berserta harga ke talisniaga@gmail.com
terima kasih  

Page 1   (Total 29 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..