Kami Membekalkan Consignment Kerepek/Kacang Salut & Halal Marshmallow
Nieza 33 - Sat 27/Sep/2014 2:47pm [Last Comment]
Kami pembekal kacang salut rangup, kerepek kacang peas, ubi pedas basah & halal marshmallow small pack secara consignment (letak dulu, dah dijual baru bayar)terdapat juga biskut homemade.

bagi yang berminat berniaga di office/kolej atau diletakkan di kedai/kiosk and sila sms/ctc niesa @ 019-6589729. Keutamaan di area kl/seremban. visit blog www.marshmallow2u.blogspot.com

terima kasih.

Niche: Pembekal Kerepek | Program Consignment
     
  1. Hanjieresources - Sun 28/Sep/2014, 12:16pm
    salam..tumpang lalu...saya mencari supplier secara consignment untuk meletakkan produk makanan kering,seperti kacang,kerepek,jeruk,dsb untuk diniagakan di kios dalam kolej UPSI tanjung malim perak....sekiranya ada yang berminat whatsapp 014-2468650 azizi  
  2. Waffle Hauz - Sat 4/Oct/2014, 3:09am
    sy berminat nak letak kerepek tortilla.. dan beberapa produk sejuk beku jika bersesuaian. jika ada pihak berminat blh hubungi kami di 013 320 9715, tq  
  3. Johaniz - Wed 8/Oct/2014, 3:32am
    azizi..boleh try produk iks saya...kos pun tak mahal..tak sampai seratus pun....bole packing kan based order...
    whataaps 0173066393  
  4. Nadia 435 - Sun 19/Oct/2014, 5:01pm
    Kami mencari pembekal makanan ringan secara consignment ( iaitu letak barang dulu, bayaran hanya dijelaskan bila barang itu terjual), untuk diniagakan dalam kolej mawar uitm shah alam.

    sesiapa berminat bleh hubungi saya Nadia di na21dia.green@gmail.com.  
  5. Iman Spices And Frozen Food Enterprise - Sat 8/Nov/2014, 3:00pm
    Tlg sms/wassap harga dan gambar 013-9250145  
  6. Nadia Razali 3 - Sun 23/Nov/2014, 7:25pm
    nadia 435, sy duduk di shah alam dan membekalkan makanan kering yang di pack di dalam pek kecil2 sangat sesuai di jual di kolej atau universiti


    call/whatsapp sy: 017-6235913  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.