Kami Berminat Untuk Membekalkan Baju Kurung Asli Ready Made dan Kain Ela/Pasang Secara Consignment Serendah RM39-49/Sepasang
First One Lady - Sat 6/Oct/2012 9:41am [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kepada pemilik butik/peniaga/kedai/gerai/individu perseorangan dan kepada yang berminat dengan penjualan baju kurung asli ready made,kami ingin membekalkan kepada anda produk kami secara CONSIGNMENT (x perlu keluarkan modal,bayar apabila barang dh dijual)

Harga bermula dari rm39-49/sepasang (harga saya)
rm49-59 harga pasaran.
Material kain yang digunakan adalah chiffon,jacquard,crepe,cotton dll.
Produk kami dijahit oleh org berpengalamam dan setaraf kualiti jahitan butik..
Setiap 2 minggu insyallah akan ada design terbaru.

Kepada yang benar2 serious dengan perniagaan ini bolehlah tinggalkan no telefon/email supaya mudah saya hubungi..stok akan dikeluarkan insyallah pada hujung bulan oktober atau awal bulan depan.

regards..
first one lady
first_ent@yahoo.com

Niche: Program Consignment | Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Ruzemy - Sat 6/Oct/2012, 10:20am
area mn ni... ada picture @catalog? min n max boleh consignmen?  
2. Qasehbonda - Sat 6/Oct/2012, 10:58am
saya berminat.....boleh email ke qasehbonda79@gmail.com?  
3. Ctrod - Sat 6/Oct/2012, 11:29am
sy berminat...email to ctrodzie@gmail.com  
4. Lynn82 - Sat 6/Oct/2012, 1:30pm
Saya berminat.sila email detail ke smartlife919@gmail.com  
5. Chacha 3 - Sat 6/Oct/2012, 3:49pm
blh email detail ke asiah@spaworks.asia

kedai saya di tmn tun dr ismail  
6. First One Lady - Sat 6/Oct/2012, 9:44pm
utk makluman semua,kami di melaka.
masih dalam proses utk menyediakan premis perniagaan sendiri memandangkan kami masih kekurangan modal.
sila tinggalkan email supaya mudah saya hubungi utk melihat catalog..
berapa banyak jumlah consigment bergantung kepada perniagaan masing2.jika jualan di kedai tuan/puan ok,kami akan mengahntar dengan jumlah yg sesuai..  
7. Iera 4 - Sun 7/Oct/2012, 12:10am
boleh emailkn details kpda sy
Fazira_0702@yahoo.com  
8. Ruzemy - Mon 8/Oct/2012, 1:11am
emailkan katalog kpd sy emysha1903@yahoo.com  
9. Zeti Abdul Jalil - Mon 8/Oct/2012, 3:43am
Salam,
email juga kepada saya
hardska80@yahoo.com

terima kasih  
10. Yuzidayani - Mon 8/Oct/2012, 11:07am
Saya seorang surirumah, ada buat kerja menjahit dan terima tempahan, saya berminat dengan penjualan baju kurung asli ready made ni..
hubungi saya ogy 0177495957  
11. First One Lady - Mon 8/Oct/2012, 11:31am
kepada semua saya akan hubungi anda dalam masa terdekat,sila bersabar..  
12. Authentichandbagzstyle - Tue 9/Oct/2012, 7:12am
emailkan detail..butik.nageena@yahoo.com  
13. Elegante De Fashion - Tue 9/Oct/2012, 3:26pm
hai, boleh emailkan katalog?
elegantedefashion@gmail.com  
14. Rosadas - Wed 10/Oct/2012, 8:44am
saya berminat untuk consignment, emailkan detail n katalog habichuelas.rosadas@yahoo.com  
15. Shazira Binti Mad Shah - Thu 11/Oct/2012, 9:28am
sy suri rumah yg dah berkecimpung menjual baju kurung pahang cotton ready made sejak 2 tahun lepas..sy berminat nak tambah produk..blh email kan details produk untuk sy dropshipkan..ini email sy ra_zi@yahoo.com  
16. Liz 22 - Thu 11/Oct/2012, 11:45am
saya brminat email liz.maiza@yahoo.com tel :017-7966157  
17. Nanie 8 - Thu 11/Oct/2012, 7:16pm
sy pelajar IPTA..sy berminat untuk dropship kan produk ni..bole email sy,nurhananielias@gmail.com  
18. Yasmin 43 - Sun 14/Oct/2012, 3:03pm
sy suri rumah berminat nk congsigment baju2 tu.emel ke shahafsah64@yahoo.com@sms 0172546314.  
19. Amy 76 - Sun 14/Oct/2012, 8:41pm
saya berminat,emailkan saya di eacha_esar@yahoo.com  
20. Nurul Hajar 2 - Mon 15/Oct/2012, 11:37pm
email pada sy juga nurul_hajar23@yahoo.com tq  
21. Wawa 156 - Tue 16/Oct/2012, 10:41pm
sangat berminat..kedai di lumut..hubungi saya di xehra_xiera@yahoo.com.my  
22. Ahmad Tarmidzi B Hasan - Wed 17/Oct/2012, 4:24pm
berminat.hubungi saya di ahmadtarmidzihasan@yahoo.com  
23. Afiqah 10 - Thu 18/Oct/2012, 1:16am
emailkan saya. fieqafie@yahoo.com.my  
24. Iryani Ishak - Thu 18/Oct/2012, 10:41am
sy berminat untuk consignment, boleh emailkan katalog dan harga..
iryaniishak@gmail.com  
25. Anis Zinnirah - Fri 19/Oct/2012, 3:28pm
email me anismunirah88@yahoo.com  
26. Ayu 21 - Mon 22/Oct/2012, 12:47am
Saya berminat sila email saya ye chipmunks_ayu@yahoo.com atau call 016-9011084  
27. Nor Azni Zainal Abidin - Mon 22/Oct/2012, 10:25am
Salam. Emailkn saya katalog di aznie11@yahoo.com.my  
28. Fazila Omar - Mon 22/Oct/2012, 12:30pm
SALAM... SAYA BERMINAT.. EMAIL DETAILS AND KATALOG YE... iela_fazila@yahoo.com
012-3630543  
29. Rina 134 - Mon 22/Oct/2012, 4:30pm
Salam, saya berminat dengan consignment ni.. Please email catalogue ke sha_ena83@yahoo.com

Saya maybe akan start berniaga akhir bln nov ni di area pusat bandar KL.  
30. Hunny 10 - Mon 22/Oct/2012, 10:10pm
email hunnylubu89@yahoo.com..
area cyberjaya..
ada boutique online buat masa ini..  
31. Rozinah Abdul Rahman - Wed 24/Oct/2012, 12:56pm
Salam, saya berminat. tolong email catalogue rozinah_rahman@yahoo.com  
32. Nurmala 3 - Wed 24/Oct/2012, 11:39pm
emel jfx_700@yahoo.com
utk detail dan katalog  
33. Zainasisters Collection - Mon 29/Oct/2012, 4:50pm
Saya ada kedai di penang.
Zainasisters@yahoo.com  
34. Haslina 54 - Sun 4/Nov/2012, 4:42pm
saya amat berminat bleh email saya sebarang maklumat dan syarat tak? ina_izam@yahoo.com  
35. Safwan 13 - Mon 12/Nov/2012, 2:15pm
Salam.....sy berminat utk program cnsignment ni...email kan sy detail ke nursafwanchomell@yahoo.com.  
36. Ayu 278 - Wed 21/Nov/2012, 6:07pm
Sy berminat, emailkan sy detail bajukurungonlineshop@yahoo.com  
37. Rusdi 6 - Sat 2/Feb/2013, 11:26pm
antararusdi@yahoo.com

013 9701210  
38. Sharifah 101 - Fri 15/Mar/2013, 1:10am
Sedang mencari consignment baju kurung pahang segera.
sms ke 011-12274288/email: sharifah.samsudin@gmail.com  
39. Qhadeejashop - Sat 16/Mar/2013, 2:17pm
saya bermint bole emal saya ke chekyu_allisa@yahoo.com  
40. Juns 2 - Sat 11/May/2013, 2:54pm
saya berminat 0167040560
jun1407@gmail.com  
41. Alinna - Sat 15/Jun/2013, 4:14am
Boleh email saya tqvm
erleiana_1809@yahoo.com  
42. Suraya Azmi - Mon 17/Jun/2013, 11:46pm
Email saya, perlukan sgt2 baju kurung wanita consignment utk kedai baru sy d alor star . Tel 0103780428 email. suraya204@gmail.com t.kasih  
43. Afieda - Thu 20/Jun/2013, 4:52pm
Salam saya perluka baju kurung wanita untuk booth saya di Uptown Danau Kota. Hubungi saya 0165958816  
44. English Moon - Wed 10/Jul/2013, 1:25pm
0124994924 anna  
45. Nazim 20 - Sat 13/Jul/2013, 4:16am
saya ada tapak bazaar kat maju junction no tlp 0126496103 nazim  
46. Siti Fazelah Che Lam - Mon 29/Jul/2013, 4:26pm
saya berminat dengan tawaran anda
boleh tolong email kepada saya di chelamjr772yahoo.com  
47. Siti Fazelah Che Lam - Wed 14/Aug/2013, 4:44pm
MAAF
chelamjr77@yahoo.com  

Page 1   (Total 48 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..