Kami Adalah Pengilang Bumiputera Air Mineral Semulajadi - N9
Siti Norliza @ Darul Khusus Venture Sdn Bhd - Tue 18/Oct/2011 10:26am [Last Comment]
Kami adalah pengilang dan pengeluar Bumiputera air mineral semulajadi yang beroperasi di Negeri Sembilan. Kami menawarkan khidmat OEM (in house brand) untuk pelbagai saiz air mineral seperti 230ml,350ml,500ml,1.5l & 5 gelen.Promosi hebat sedang dijalankan. Sila rebut peluang ini.Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapat bekalan terus daripada kami boleh email di liza.dkvmineral@gmail.com @ hubungi pegawai pemasaran kami di talian 603-9281 8787

Niche: Bisnes Air Mineral | Bisnes Minuman
     
  1. Omar Bin Amir - Tue 18/Oct/2011, 2:25pm
    Siap label ke?1ctn 500ml berapa?  
  2. Roserasidi - Thu 20/Oct/2011, 9:18am
    detail plis..roserasidi@yahoo.com  
  3. Noor Mohamad - Thu 20/Oct/2011, 10:23pm
    details ya. send to nmohamadsani@yahoo.com  
  4. Jeffrey - Fri 21/Oct/2011, 8:36pm
    Kami dari ekuinox resources ingin tuan emailkan maklumat lengkap mengenai produk tuan, sebutharga bagi oem untuk minimum quantity dan harga bagi labeling 3 warna. sila emailkan pada ekuinoxenterprsie@yahoo.com

    Thank you  
  5. Zahar 10 - Sat 22/Oct/2011, 3:10pm
    salam, n9 kat area mana, kalau nak buat bisnes refill 5 gallon air sebotol berapa boleh tahu?  
  6. Yusmantin - Mon 24/Oct/2011, 8:10am
    SAYA MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN TRANSPORT UNTUK MENGHANTAR AIR MINERAL JIKA BERMINAT HUBUNGI SAYA
    0122641504  
  7. Poohstrange - Mon 24/Oct/2011, 11:05pm
    Salam.. saya nak tanya, di n.9 kat area mane yer? berapa harga untuk air minaral 230ml? sya nak beli 1100 pcs.. berapa yer?  
  8. Khairul 112 - Mon 31/Oct/2011, 3:48pm
    Drinking water

    - Rm9 / cartons

    -Minimum Order = 2000 botol

    berminat hubungi saya di alamat emel berikut (khairul0087@yahoo.com.my) ..

    kepuasan anda menambah keyakinan kami.  
  9. Kamil 10 - Mon 14/Nov/2011, 8:24pm
    darul khusus venture sdn bhd...kilang mineral water bumiputra di kg mungkal rembau NS...tahniah kilang anda makin besar...tgu pembukaan 1 lg kilang mineral water (JW glory holdings sdn bhd)di kg ulu chenong rembau NS awal tahun depan..semoga dpt mewujudkan persaingan yg sehat...hidup ekonomi bumiputra....(bnyk jawatan kosong bg yg berminat)...tq  
  10. Mrf Global Trading 2 - Wed 16/Nov/2011, 11:46am
    syarikat kami sedang mencari pembekal air mineral untuk dipasarkan.mohon emailkan details ke

    mrftrading@yahoo.com
    tq  
  11. Ahmaddzulkiflee - Wed 30/Nov/2011, 9:52am
    Kami mempunyai kilang air mineral sendiri, ada KKM,GEO report,HALAL Cert., harga 1 kotak 500ml@1.5lt adalah rm9.00 dan boleh runding ikut kuantiti.
    OEM brand anda sendiri lagi murah = rm8.50
    sila hubungi Pej. - 04-9781729
    atau 016-4752639
    payment - LO/Cash/COD  
  12. Azahar 12 - Fri 16/Dec/2011, 10:57am
    emailkan pada saya detail MOQ, harga ikut isian, ke managementr@gmail.com  
  13. Sentuh - Thu 19/Jan/2012, 10:44pm
    salam...bole emailkan saya detail? tma ksi andrass666@yahoo.com  
  14. Ace 2 - Sun 12/Feb/2012, 10:48pm
    salam.

    saya berminat untuk membuat jenama sendiri bagi 230ml dan 500ml.

    mohon berikan sebut harga dan cara bekalan.

    terima kasih  
  15. Khairulddin - Mon 13/Feb/2012, 8:35am
    salam
    saya membekal botol mineral kosong 250ml,350ml,500ml dan 1.5L. utk melihat gambar botol dan harga boleh layari dinkmp83.blogspot.com
    terima kasih  
  16. Roszad Razaili - Sat 10/Mar/2012, 1:20pm
    Assalamualaikum, kami berminat untuk mendapat sebut harga untuk 500ml atau 1000ml dalam botol, zalia resources sdn bhd dazsor@gmail.com atau jdzakaria@yahoo.com  
  17. Cheetah - Mon 19/Mar/2012, 11:53am
    boleh sy tahu siapa yg boleh buat botol mengikut citarasa sendiri utk 350ml.. sila emailkan kpd sy min oder n quotation for mineral water N RO water. cheetah.bhexagon@gmail.com.my  
  18. Amin 136 - Fri 23/Mar/2012, 6:29pm
    salam saya berminat utk membuat jenama sendiri utk 500ml dan1.5L .harap dapat bagi qoatation terima kasih...aminsaad@yahoo.com  
  19. Saiful 193 - Sat 24/Mar/2012, 4:37pm
    Saya prlukan 1500-2000 btl/bln air mneral. Sye jg minat guna brand sndiri. emel quotation syco88@yahoo. Lokasi =Bahau. Segera.  
  20. Nasruhuda - Sat 7/Apr/2012, 3:15pm
    email saya quotation ke nasru_huda@yahoo.com  
  21. Hazmira - Thu 19/Apr/2012, 12:03pm
    salam;
    Blh sya dptkan sebut harga air mineral 500ml(1000 botol)..emel sya hazmira78@yahoo.co.uk  
  22. Noorazlin Bt Nordin - Sat 28/Apr/2012, 8:39pm
    Sila hantar sebutharga utk 600ml/btl. saya nak 20000 ctn/bln (24btl/ctn). Botol pihak kami sediakan..cuma kos utk air sahaja. azlin@maxoildistribution.com  
  23. Erba - Thu 21/Jun/2012, 3:07pm
    Salam. Blh emailkan pd sy sebutharga bg 500ml dgn logo masjid d tmpt sy, brape min order serta hrga terbaik. Tk - galerierba@yahoo.com  
  24. Syafiq 56 - Thu 28/Jun/2012, 4:21pm
    Salam. Blh emailkan pd sy sebutharga bg 500ml dgn logo masjid d tmpt sy, brape min order serta hrga terbaik. Tk - syafiq_hilmi@yahoo.com  
  25. Dilla 32 - Tue 3/Jul/2012, 10:52am
    salam. Boleh berikn saya sebut harga untuk 1000 botol. Ianya di atas jenama saya sendiri. Email kpd nor.fadzilah.che.lah@my.pwc.com  
  26. Mohd Syoib - Mon 16/Jul/2012, 5:58pm
    memerlukan transport emailkan ke syoid@bsdmarketing.com atau call terus ditalian 012-7738277 ( mohd syoib )
    terima kasih  
  27. Big Source - Fri 27/Jul/2012, 9:10am
    emelkan quotation harga 500ml & 1.5 ml atas logo sendiri ke bigsource@rocketmail.com

    saya di uiam gombak  
  28. Ahmad Akmalhisyam - Mon 24/Sep/2012, 8:12pm
    details ya. send to akmalhisyam@hotmail.com  
  29. Impiankreatif - Tue 16/Oct/2012, 10:04am
    Harap tuan emailkan maklumat lengkap mengenai produk tuan (gambar Botol), sebutharga bagi produk siap dan oem untuk minimum quantity dan harga bagi labeling 3 warna. sila emailkan pada kami. razali  
  30. Ijan - Wed 2/Jan/2013, 11:17am
    emailkan quotation untuk air mineral semulajadi 230ml untuk 1800botol..
    send sekali contoh botol ye..tq

    azie2185@yahoo.com  
  31. Danial 43 - Tue 5/Feb/2013, 9:29am
    salam .. boleh berikan saya detail harga utk air mineral bg 500ml utk 1000 carton/sebulan serta dgn penghantaran dan label sendiri . boleh tolong emailkn ke d_blackcat_kawi@yahoo.com atau terus hubungi saya 0135893955.  
  32. Fahmi 136 - Wed 17/Apr/2013, 8:06pm
    Boleh tolong email harga air mineral 500ml dan had minimum order ke short_gunz87@yahoo.com  
  33. Siti Norliza - Tue 18/Jun/2013, 5:37pm
    Terima kasih atas pertanyaan Tuan/Puan berkaitan air mineral keluaran kami. Untuk berbincang dengan lebih lanjut lagi boleh hubungi saya Liza ditalian 012-3832396 @ emel di liza.dkvmineral@gmail.com  
  34. Siti Norliza - Tue 18/Jun/2013, 5:41pm
    Tawaran hebat ~ belian pakej air 5 gelen & 3 gelen PERCUMA MESIN DISPENSER. Jangan lepas kan peluang ini. Berminat terus hubungi saya LIZA ditalian 012-3832396  
  35. Muhd Rezza Bin Mustapah - Sat 9/Nov/2013, 2:34pm
    respon to Darul Khusus..tq  
  36. Mohd Khalid 5 - Mon 20/Oct/2014, 9:44pm
    Sila emailkan kepada sy sebut harga air mineral dan minimum kuantiti untuk dibeli kpd email sy aliedgenius.mkms@gmail.com terima kasih  
  37. Mohd Razid 2 - Mon 7/May/2018, 2:09pm
    salam bos kalau nak 250ml atau 350ml air minuman9 mineral water dengan oem label boleh dapat sebutharga.. mohdrazid786@gmail.com  
  38. Irfan Amir - Wed 10/Jul/2019, 3:41pm
    berminat. Detail please marketing.mioskitchen@gmail.com  
  39. Akmar 13 - Thu 17/Oct/2019, 10:02pm
    berminat..bg detail dekat akmar_shakilla@yahoo.com  
Page 1   (Total 39 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)