Kad Topup Gores (Fizikal) - Ejen Diperlukan
Husa - Thu 25/Sep/2014 2:44pm [Last Comment]
Salam 1 Malaysia

Kami ada membekal kad Topup gores (fizikal) keseluruh Malaysia. Semua Telco ada stok. Stok banyak dan dijamin berterusan.

Kami ingin mencari ejen yg boleh bekerja dgn pihak kami dari semenanjung Malaysia termasuk Sabah dan sarawak. Komisen yang tinggi akan dibayar.

Lokasi kami: Bintulu sarawak

**(untuk kelayakan ejen, modal diperlukan.) Tiada bisness untung atas angin.

P/S : Jangan Tinggalkan No telefon/email anda disini untuk mengelakan penipuan.

Stok yang ada (RM5,RM10,RM30,RM50,RM100)
maxis
celcom
digi
tunetalk
umobile

Jika ada individu @ syarikat yang berminat. boleh email saya : ( husatopup@gmail.com )

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Abuhalifah - Thu 25/Sep/2014, 8:33pm
Boleh sent detail kat email

abuhalifah96@gmail.com  
2. Husa - Thu 25/Sep/2014, 8:44pm
-abuhalifah- detail dah sent ke email. cik boleh check email  
3. Noor Salfarina - Thu 25/Sep/2014, 11:46pm
a_aznie@yahoo.com  
4. Iqram 13 - Fri 26/Sep/2014, 9:33am
email detail please

msahputra1990@gmail.com  
5. Mohamad Din Ramli - Fri 26/Sep/2014, 4:08pm
Tumpang tuan Tanah

AGEN PREPAID/DEALER TOPUP DIPERLUKAN
>Modal Cuma RM20.00 sekali sahaja
>Agen berdaftar dibawah anda, anda dapat untung, 100% yuran pendaftaran milik anda
>Anda jual topup bertambah lagi untung
Tak mahu jual Topup anda masih untung kerana membeli Topup dengan harga rendah
? Celcom 5.25%, Maxis 3.5% , Digi 3.0%, Tunetalk 4.0%, Umobile 4.0%, XOX 4.0%, italk 5.0%, marcentrade 3.0%, Njoi 2.0%, Digiid 2.0% dan banyak product lain
? Dapat SMS report transaksi dan WEB SERVER
? Support customer service 12jam/hari dari 9pg-9mlm
? Format sms mudah menggunakan HP
Berminat Call/SMS/WhatsApp : DYNA -012-6064330  
6. Shazlan Shah - Fri 26/Sep/2014, 5:35pm
whatapp sy 0126430318  
7. Edwin 13 - Fri 26/Sep/2014, 11:34pm
edwintora96@gmail.com  
8. Siti Hajar Damirin - Sat 27/Sep/2014, 2:31pm
Tumpang iklan...

Salam usahawan dan Salam 1 Malaysia...

Kpd sesiapa yg bminat utk buat bisnes income 8k sbulan, modal disediakan..boleh watsapp sy segera..sy hnya buka peluang utk anda...Hnya 10 org terawal shj..watsapp sy 01136661632/0107757928 atau emailkan nama,alamat,no hp ke sitihajardamirin@yahoo.com Jgn Lepaskan Peluang !!  
9. Bigshow - Mon 29/Sep/2014, 8:40am
Tumpang lalu ye.. :)

NOMBOR VVIP MAMPU MILIK!

Teringin nak memiliki nombor VVIP tapi modal lak kocik? Small matter. Hello je saya di talian hotline +6010-844 4414.
Saya sedia membantu. 😎

ONEXOX VVIP
01XX-3700110
01XX-3700113
01XX-3700117
01XX-3700133
01XX-3700177
01XX-3700311
01XX-3700330
01XX-3700331
01XX-3700337
01XX-3700733
01XX-3700771
01XX-3701117
01XX-3711007
01XX-3711033
01XX-3711077
01XX-3711700
01XX-3711733
01XX-3711770
01XX-3711773
01XX-3713337
01XX-3717333
01XX-3733007
01XX-3733117
01XX-3733317
01XX-3733771
01XX-3737771
01XX-3777071
01XX-3777107
01XX-3777170
01XX-3777173
01XX-3777317

DIJAMIN MAMPU MILIK
T&C apply
#otwao #keepthefungoing  
10. Akofena - Mon 29/Sep/2014, 10:44am
Sila elakkan berurusan dengan Husa Computer Trading, kerana syarikat ini adalah Scammer. Modus operandi menggunkan lokasi di Bintulu, Sarawak. Menggunakan akaun Maybank di bawah nama Husa Computer Trading. Menggunakan nama samaran Melayu, tetapi nama sebenar beliau adalh Yap Mew Chin dgn pndaftran rasmi pemegang akaun di Wilayah Persekutuan. Sila berhati-hati.  
11. Yeop Skudai - Mon 29/Sep/2014, 5:48pm
kenapa tak report polis dan SKMM?  
12. Mohd Alias 7 - Wed 1/Oct/2014, 10:40am
Assalamualaikum,
asSalamualaikum,
Dealer topup diperlukan
komisyen terbaru
Celcm 5.3,maxis 3.5,dg 4,umobile 6.5,tne talk 6.5,xox 6.5 italk 10%
Yuran nak join bru rm60 seumur hdup
cl me or whatsap
01122002171  
13. Razis 9 - Wed 1/Oct/2014, 11:27pm
email sy rasssis@gmail.com.. berminat la. area semenanjung mcm mne?  
14. Nazmi 58 - Sat 4/Oct/2014, 11:32am
Tumpang iklan..

Saya ada jual produk kesihatan keluaran bumiputera. Produk memang laris masa kini. Sila layari fb kami untuk ketahui lebih lanjut Natural HERBS '' sihat semulajadi'' .

Call/ whatssap 013-4665791  
15. Mohd Shukri 2 - Sun 5/Oct/2014, 9:26am
Tumpang IKlan admin. .sesiapa yang berminat nak dptkan Khidmat memiliki SIMkad yang Dapatkan tunai Anda Balik, insurance 100k, Dan insentif setiap bulan Dan paling Penting boleh menjadi perniagaan kepada Anda.Khidmat percuma diberikan sehingga Anda boleh Menjalankannya sendiri..,sms sy 0198480179  
16. Vrptech - Tue 7/Oct/2014, 10:41am
TERBUKA KEPADA AHLI BARU & AHLI SEDIA ADA
AHLI BARU BIARKAN IDP kosong , AHLI SEDIA ADA ISIKAN IDP
saya perincikan lagi supaya anda faham .
..
1-web promosi ini boleh digunakan oleh AHLI atau yang BELUM JOIN tone excel lagi.

2-jika anda cakap 'takde modal' nak join,anda pasti ada sekurangnya RM10 dalam akaun bank,betul tak

3-selepas daftar di SINI (link web anda masih belum lagi diaktifkan.) arahan pengaktifan akan dihantar ke emel.

4-anda hendak lah lakukan pembayaran RM10 ke akaun admin .

5-selepas membuat pembayaran,admin akan aktifkan link website yang ada username anda,

6-gunakan link ini nanti untuk promosikan ke seluruh segenap inci ruang facebook selaju yang mungkin

7-dari masa kesemasa anda akan dapat lihat berpuluh malah beratus rakan lain akan daftar di bawah link anda.

8-kelebihan pada anda akan datang dari 2 cara ini:
-komisyen RM10 bila setiap ahli buat bayaran kepada admin
-bila ada yang join tone excel dari link anda,admin akan daftarkan under IDP anda (untuk yang belum join TE saje, yg dah ada id tak terlibat)

9-bila komisyen anda genap RM100,admin juga akan pos kan sekeping simkad tone excel dengan kredit tersedia RM30 di dalam nya.

10-gunakan simkad tersebut untuk lebarkan sayar rangkaian anda dengan modal cuma rm10 sahaja.
..
.
ingat cuma 3 langkah untuk anda berjaya dalam bisnes ini Daftar-->Promosi-->Cash

lagi cepat anda bertindak,lagi banyak cash yang anda kumpul..

** sila berhubung dengan upline maklumat di web selepas daftar di link ..

jom isi detail anda disini-->KLIK DISINI http://tinyurl.com/p3th7nz
Terima Kasih  
17. Ubatresdungmujarab - Wed 8/Oct/2014, 3:57pm
tumpang iklan ye admin

PENAWAR RESDUNG MUJARAB

-Merawat keputihan dan lendiran yg banyak di hidung

- Menyembuhkan hidung yang sentiasa berair/selsema setiap masa terutama ketika cuaca sejuk dan awal pagi.

-Menghilangkan jerawat & kelemumur

-Menghilangkan gatal-gatal pada hidung,mata dan telinga

-100% daripada bahan herba tradisional

HARGA : RM 35 SM & RM 40 SS
FREE POSTAGE

UNTUK TEMPAHAN SMS ''URM'' KE 0175692411,

untuk testimoni dan keterangan lanjut lawati
PAGE FACEBOOK : https://www.facebook.com/UrmResdung

website : http://asrubatresdung.my/  
18. Mohd Azril - Fri 10/Oct/2014, 10:58pm
Email detail pada saya

mohdazrilsalleh@gmail.com  
19. Kinto - Sun 19/Oct/2014, 11:24am
Jom try...
http://tinyurl.com/nrzfcsv  
20. Muhamad 117 - Tue 21/Oct/2014, 9:18pm
Salam semua

Apa itu blok panggilan?

Setiap telco mempunyai blok panggilan tersendiri . Kalau kita pernah lihat dimana mana iklan Telco mereka akan mengiklankan rate mereka sebegini :-

Panggilan terendah 18 sen seminit kesemua talian. Lepas tu dia akan letak satu tanda seperti ini dibawah

*tertakluk pada terma dan syarat ... tapi kecik je la

Bila kita lihat terma dan syarat ianya mengatakan bahawa charge panggilan ialah 1 minit per blok .

Apa maksud nya ? Maksud nya ialah jumlah panggilan akan dikenakan bayaran 18 sen apabila bermulanya panggilan sehingga habis tempoh 1 minit .. jadi kalau panggilan anda ke voice mail sahaja , atau panggilan berjumlah 5 saat pun anda akan dicharge 18 sen seminit ..

Kebanyakan telco sekarang menggunakan kaedah satu blok utk perkhidmatan mereka .

Jadi kajilah blok panggilan anda supaya anda dpt mengetahui berapa banyak duit syiling anda yg masuk ke telco dgn kadar panggilan sebegitu .

Cthnya MAXIS dgn charge panggilan 38 sen per blok ..T#@$ E:;';', ...28 sen per minit .. CELCOM 28 sen utk 3 minit

Manakala telco yg membuat pelan 2 blok per minit ialah seperti dibawah ini

ONEXOX 8 Atau 9 sen dibawah 30 saat ...

Digi 18 sen bawah 30 saat

Clixster kalau tak silap 9 sen dibawah 20 saat ..maknanya seminit 27 sen

Anda boleh membuat kajian sendiri tentang charge panggilan menurut blok ini didalam terma dan syarat .. pilih yg mana sesuai utk anda .

Mengikut kajian 80 % pengguna talifon bimbit menggunakan perkhidmatan ini dibawah 30 saat ..

Thats why all the giant telco charge us 1 minute block . Sebab dia tau behaviour orang kita pakai phone mcm mana ..

Kalau ada salah dari segi rate diatas tlg betul kan ...

Out there We are One

maklumat lanjut layari onexox.info/zaini.01120946612  
21. Salwa 69 - Fri 24/Oct/2014, 12:23am
Nak join jual toup?
Kenapa anda perlu jadi agen topup:-

1) Anda nak topup tetapi semua kedai sudah tutup pada waktu itu. Kena pula time emergency.

2) Anda perlu menunggu lama kerana memerlukan orang atau kenderaan untuk pergi ke kedai. Nak ke tunggu lama-lama?

3) Duit minyak, jalan jem, kedai jauh, kedai habis topup?

4) Ketika tengah bersembang, tiba-tiba kredit habis. Terpaksa guna SOS Topup. Kalau Hotlink, kena tolak 50 sen. Dah jadi RM4.50 ! Rugi!

5) Sesetengah tempat, kalau kita topup, kita kena bayar lebih. Kena bayar RM5.50 untuk topup RM5.00? Rugi!

Jadilah ejen topup kerana ia adalah KEPERLUAN kita untuk memudahkan segala urusan.

Bagaimana? Anda ingin menjadi agen topup prepaid?

Dengan hanya mendaftarkan satu nombor, anda boleh menjual kesemua prepaid yang syarikat tawarkan, jom lihat kelebihan sebagai agen syarikat.

> Keuntungan yang tinggi.
> Boleh upgrade keahlian.
> Format sms yang mudah.
> Tiada syarat tersembunyi.
> Pendapatan secara real time.
> Khidmat bantuan dari Careline.
> Boleh topup pada bila-bila masa.
> Yuran pendaftaran paling rendah.
> Boleh mendaftarkan downline sendiri.
> Tidak perlu menyimpan stok kad topup.
> Pendaftaran hanya sekali seumur hidup.
> Mendapat komisen hasil jualan downline.
> Pelan pendapatan yang hebat dan senang.
> Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
> Boleh jual semua topup dengan hanya 1 nombor pendaftaran sahaja.

Siapa yang boleh sertai perniagaan ini?

> Pelajar Sekolah
> Pelajar IPT
> Pekerja Kerajaan.
> Pekerja Swasta.
> Penganggur.
> Suri Rumah.
> Penjual kedai runcit/pasar.
> Ibu/Bapa yang mempunyai anak menganggur, bagilah bisnes jual topup ini kepada anak anda.

Bagaimana serve berfungsi?


> Pelanggan membeli topup dengan anda.
> Anda menghantar pesanan kepada serve.
> Serve akan memproses pesanan anda.
> Serve akan menghantar topup kepada pelanggan anda.
> Serve akan menghantar transaksi termasuk baki terkini anda kepada anda.

Bagaimana perasaan anda sekarang? Ingin menyertai kami ? Mulakanlah bisnes jual topup sekarang

Wasapp 0164885044  
22. Mohamed Shuhaimi Zainal Abidin - Fri 7/Nov/2014, 4:21pm
Adakah commission sama dgn gores  
23. Haniem 848 - Thu 11/Dec/2014, 11:46am
titanoboa13@gmail.com  
24. Bonny Tumbil - Wed 25/Feb/2015, 11:14pm
Berapa modal perlu keluar.....  
25. Mohamad Nahar 3 - Mon 16/Mar/2015, 4:39pm
Hanya RM200 sekali seumur hidup miliki sistem Topup bluster ke semua talian2 telco. boleh juga utk pembayaran bil postpaid dan Astro. Anda bakal meraih keuntungan melebihi rm5000 tiap2 bulan. Berminat sms/wassup saya 0124464641 Azhar  
26. Ahmad Qushairi 2 - Fri 3/Apr/2015, 10:18pm
Anda nak WEB PROMOSI tak untuk BISNES Anda? NI ada satu WEB yang TERMURAH untuk anda MILIKI.. TAPI untuk satu bisnes TELCO terkini.. TENGOK dulu dilink ini untuk ANDA ketahui..

=====>> http://bit.ly/1IZArUV
=====>> http://bit.ly/1IZArUV  
27. Nur Shima Fadhilah Binti Mazlan - Thu 5/May/2016, 4:36pm
Nak jual TOPUP tapi xnak simpan kad gores banyak2, takut nnti terhilang ke, tercuri ke, tercicir ke.

Apa kata guna je aplikasi Next Pay, boleh download dari Play Store. Lepas nie, topup guna smartphone je.. kan smart, sekarang kn dh moden.. ''

Berminat, call/WA SHIMA 013-7030745  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..