JV Mengadakan Event dan Bookfair
Zakaria 20 - Sat 15/Dec/2012 12:13pm [Last Comment]
Saya mewakili sykt di bawah salah sebuah Syarikat Penerbitan terbesar di Malaysia menawarkan kerjasama dengan individu atau syarikat untuk mengadakan event atau bookfair.

Dengan kekuatan kami yang mempunyai pengalaman luas, sokongan media cetak serta produk sendiri tidak menjadi masalah untuk mengendalikan sesuatu acara, tetapi kami memerlukan rakan yg dapat merancak dan merealisikan impian secara bersama.

Bagi mereka yang berminat boleh e-mailkan cadangn even yg akan dijlnkn dengan menyertakn serba sedikit company profail kpd zakaria1806@gmail.com atau tel 017 2233511

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga | Pengurus Majlis
 
1. Hj Zuhari Abdullah - Sun 16/Dec/2012, 5:32pm
Bolih dptkan website syrkt tuan?  
2. Zakaria 20 - Sun 16/Dec/2012, 8:39pm
Div. retail ini baru ditubuhkan tidak mempunyai web site rasmi, apa apa pun dalam masa terdekat ini kami melancarkn websitenya sendiri khusus tumpuan kepada projek berkenaan, Untuk makluman kami sedang membuat rundingan dgn beberapa sykt dan akan membuat keputusn dalam masa terdekat ini bagi melancarkn perancangan tahun depan.  
3. Rosli 57 - Sun 16/Dec/2012, 11:03pm
yg penting harga gerai jgn terlampau tinggi  
4. Ridwan Bin Ramli - Mon 17/Dec/2012, 3:21am
audio system profesional for rental..

lighting..stagging..ground support..goldpost
marque tent..

untuk melihat pic album bleh layari facebook.com/rizqibackline ...

berminat emailkan kpd rizqibackline@gmail.com or call saya di no 019-3269950  
5. Antanis - Mon 17/Dec/2012, 10:34am
saya berminat nk join.. br nk start bisness.. harga booth jgn mahal sgt.. xde bajet... email saya: nanechiro@yahoo.com  
6. Bariah 5 - Mon 17/Dec/2012, 1:47pm
yang penting team promosi mesti kuat!!!gunakan bermacam2 kaedah promosi. klu even besar macam ne pun org tak tau tak guna gak. tentatif program mesti tersusun. paling org suka klu de artis dtg. tak semestinya artis yg mahal...
klu jd wat program sy nk joit. email kbariyyah@gmail.com  
7. Islah 4 - Mon 17/Dec/2012, 3:54pm
salam. saya juga berminat. jika ada event mohon email detail ke islah.ifm2000@yahoo.com.my.

terima kasih  
8. Nazrin 23 - Mon 17/Dec/2012, 10:42pm
email detail: mnbfortune@gmail.com  
9. Tanpanama 3 - Tue 18/Dec/2012, 9:59am
ENTERTAINMENT EMPIRE SDN BHD
Sebuah Agensi Professional dalam membekal dan perundingan Industri Hiburan Malaysia...

Sila hubungi saya untuk sebarang maklumat lanjut serta pertanyaan...
khidmat perundingan adalah percuma untuk sebarang jenis event seluruh Malaysia...


Tugasan kami :

1. Menghubungi Artis & Selebriti Pilihan anda untuk pre-booking dan menyemak jadual artis
2. Merundingkan harga artis & selebriti pilihan anda sesuai mengikut budget yang anda berikan dan merundingkan untuk sebarang penjimatan jika berkenaan
3. Memastikan setiap artis & selebriti yang diambil menjalankan tanggungjawab seperti yang anda mahukan...
4. Membantu anda menguruskan artis & selebriti pada hari event (karenah & perangai artis yang bukan mudah ditangani oleh org biasa)
5. Memastikan pihak anda dan artis berada didalam keadaan "win win situation" sepanjang sessi event
6. Menjadi orang tengah untuk menyelenggara penjadualan / tentative dan idea idea tentang persembahan / permintaan antara anda & artis

semuanya adalah konsultansi secara percuma dari tenaga mahir kami....

tiada mark-up price...
tiada bayaran tersembunyi...
tiada hanky panky...

Kami bukan promoter, agen atau org perseorangan...
Kami adalah Agensi Berdaftar SSM : Entertainment Empire Sdn Bhd

Event & Entertainment ? Serahkan pada yang pakar untuk penjimatan dan progress yang lancar..

**KHIDMAT TERKINI DARI EESB : Perangkaan & Pembinaan Kertas Kerja serta Belanjawan untuk Event...(event proposal & planner)
Idea Idea event kami adalah unik dan tiada didalam pasaran semasa..  
10. Tanpanama 3 - Tue 18/Dec/2012, 10:01am
kl3crew [@] gmail.com atau [016] 3277.444  
11. Sapiah Uyuni - Tue 18/Dec/2012, 5:22pm
uyuniy@yahoo.com 010-6187174  
12. Lala Pedas - Thu 20/Dec/2012, 1:38pm
Tumpang lalu tuan tanah..

Anda ada masalah mendapatkan venue untuk event anda?

Saya akan cuba bantu.

Email saya di banturaz.entertainment@gmail.com  
13. Islah 4 - Thu 20/Dec/2012, 4:58pm
Saya tolong panjangkan iklan ini. Moga tuan dapat saling berhubung.
Tawaran Mengadakan PC Fair @ Pameran & Jualan Buku Sempena Pesta Hari Terbuka Kolej Kediaman Tun Syed Zahirudin UM - 24 Feb 2013
Mirakira - Mon 3/Dec/2012, 10:28am [Last Comment]
Tarikh:24 Februari 2013(Ahad)
Masa :8 pagi- 5 petang
Tempat:Dewan Sri Tanjung,Kolej Kediaman Tun Syed
Zahirudin,UM
Bil Pengunjung:>1500 orang
Sewa Dewan: RM 1000

Kepada yang berminat,sila hubungi saya,Amira Syakira di 017-5527804 atau emel ke nuramirasyakira@yahoo.com untuk maklumat lanjut serta gambar dewan.  
14. Nakama Event - Fri 21/Dec/2012, 5:18pm
kalau ingin menyewa peralatan event,boleh hubungi kami... nak kami uruskan pun boleh..

perancangan yang rapi dapat menjayakan sesuatu event..

nakama.event@gmail.com  
15. Sakil - Mon 24/Dec/2012, 8:42pm
Sekiranya memerlukan pekerja membersih serta mencuci di majlis dan sebagainya hubungi :
Razie Procleaners And Services
017-6419991 Shairazi
013-3819664 Sakil  
16. Zakaria 20 - Thu 3/Jan/2013, 9:55pm
Salam Semua, terima kasih dgn sokongan dan minat kelian, pihak kami sedang mengadakan Pesta Buku berkenaan di Tesco , Setia Alam dan Ole ole, Seksyen 18 dengan setiap satu meliputi lebih 3,000 kaki/segi  
17. Abdul Halim Ismail - Sun 6/Jan/2013, 11:47pm
Salam, jika ada peluang, saya juga ingin menyertai Pesta Buku, saya lebih kepada buku2 terpakai. Halim 012 6630530  
18. Warie Dj - Mon 17/Jun/2013, 2:33pm
assalam... salam perkenalan.
kami dlm DMG ada rangkaian dj / mc seramai lebih 250 org yg berpengalaman seluruh malaysia. insyaAllah ..boleh call saya 014-2495767. t.q  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..