Juru Perician Kereta/Superbike diperlukan (Polish, Cuci, Wax, Coating) - Puchong Gateway & Subang Jaya
Isham 14 - Sat 27/Apr/2019 9:23am [Last Comment]
Tidak buat apa apa? Anda memerlukan pekerjaan?
(Baca Sampai Habis)

Dan anda memerlukan pekerjaan yang dapat menambah kemahiran hidup anda yang kelak boleh digunakan untuk menambah nilai hidup orang lain?

Mahukah anda jika kami tawarkan anda untuk sertai team kami di Master Autodetailing Puchong Gateway?

Kami mahu anda yang benar benar berminat untuk memahami selok belok bidang Auto Detailing ini, yang mempunyai hajat untuk membuka perniagaan autodetailing anda sendiri kelak. Yang mahu mempunyai profession sebagai Autodetailer.

Lokasi Kerja:
Puchong Gateway, Subang Jaya. Selangor.

Jawatan Kosong:
Junior Detailer

Syarat Kelayakan:
- Berumur 18 tahun ke atas
- tiada pengalaman diperlukan, kerja dulu baru ada pengalaman.
- tiada kelayakan akademik diperlukan
- lelaki
- rajin dan bersemangat untuk memajukan diri
- solat 5 waktu, tempat kita pun ada surau.
- mempunyai niat membantu/ tidak mahu menyusahkan ibu ayah.
- bersedia menerima tunjuk ajar demi Naiktaraf Kemahiran.
- mempunyai attitude kerja yang bersungguh dan bertenaga.
- ingin mempunyai profession sebagai Expert Autodetailer
- ingin bekerja lama sehingga benar benar mahir bahagian dalaman dan luaran kenderaan.
- kami cari yang bukan nak kerja sebulan dua, kami cari yang betul betul nak kerja lama.

Tawaran Gaji:
Basic RM 1000.00
+ ELAUN PRESTASI (RM 50-100)
+ ELAUN KEHADIRAN (RM 50-100)
+ ELAUN KEBERSIHAN (RM 50-100)
+ SOCSSO
+ KWSP

SEMAKIN NAIK KEMAHIRAN DAN KECEKAPAN ANDA,
SEMAKIN NAIK GAJI DAN ELAUN ANDA.

Gagal Melaksanakan Solat 5 Waktu dikira sebagai tidak berprestasi.

Skop Kerja:
- Kerja kerja pembersihan kereta dan superbike
- Kerja kerja perincian kereta dan superbike

Kepada mereka yang jauh,
Tempat tinggal adalah disediakan.

Takut nak ambil peluang kerana tidak tahu bekerja?
Jangan risau, kita ada senior senior yang bersedia mengajar anda untuk melakukan kerja dengan baik.
Berminat? betul betul berminat???

WHATSAPP/SMS/CALL:

Tuan Hisham:
0172878550
0193782255
http://www.wasap.my/60172878550
http://www.wasap.my/60193782255

Niche: Kerja Kosong | Bisnes Cuci Kereta | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Muhammad Abdullah Bin Ani - Mon 30/Sep/2019, 2:45am
Saya ada menjual polish dan wax untuk kegunaan car wash jika berminat wsap 0139437870  
2. Nurul Asqikin - Fri 6/Mar/2020, 3:01pm
saya dari company bonzer bling , menjual nano coating dan HD ceramic coating . kami boleh bagi harga dealer dan harga paling murah dari pasaran biasa . saya akan send untung service coating, boleh contact saya : www.wasap.my/+60163630273/nakjadidealer
boleh layari laman web kami : http://www.bonzer.cc/  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..