Jual Nescafe 3in1 di Ebay.com Dapat RM20k. Modal Beli di Tesco RM10.90 Jual Semula di Ebay US 19.90 (RM79.00)
Remy Takaful - Fri 3/Apr/2020 2:58pm [Last Comment]
Hai Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia

Di Msia bnyk platform berniaga online yg popular seperti Shoppe.com Lazada.com , mudah.my, fingo.com dan lain2 anda boleh beli atau jual.

Tetapi tahukah anda di USA , UK, Australia dan lain2 negara platform niaga yang paling popular adalah ebay.

Di Malaysia pun ada ebay.com.my tapi tak popular sebab kebanyakkan harga mahal.. dan kebanyakkan org Msia dah tahu harga barang berkenaan. kenapa mahal? penjual yg jual ni tak cukup ilmu ebay lagi dan mereka sepatutnya jual di luar negara bukan dlm msia.

Di Mana Nak Jual?

Sebenarnya ramai PENJUAL yang tak tahu anda sepatutnya jual di ebay.com luar negara tapi bukan ebay.com.my Msia.. Sebab org USA misalnya pada mereka nilai USD $19 ni masih murah untuk harga sebungkus nescafe 3 in 1.. tp bagi kita mmg mahal la sbb convert.

Ada ke orang nak beli?

Yes.. sebab ada la saya sharekan rahsia ni.. Ada sorg seller dari Msia ni dia dah berjaya jual 251 bungkus nescafe 3in1 dengan harga $19.95 (Rm79)

251 x RM79 = RM19829

wow.. jual Nescafe je pun nak hampir 20k sales..

Tak perlu PRODUK top2 yang biasa di jual kat shoppe hanya jual produk yang ada di dalam rumah anda shj..

Contoh :

1. ikan bilis.
Beli rm100 utk 2kg
jual kat ebay rm260 ($65)

2. Teh Boh
Beli rm8
Jual kat ebay RM32 ($8)

3. Mee Meggi
Beli rm5
Jual kat ebay RM62 ($15)

Apa buktinya? Saya tunjuk semuanya dalam ebook yg saya jual ni..

Tapi kenapa ramai tak tahu?

Sebab anda kena ada ILMU biz ebay.. Dan utk makluman utk setup akaun ebay ni sgt2 rumit dan susah kalau tak ada guide line yg betul.

Di sini saya jual ebook Bagaimana Nak Setup Akaun ebay dan Jual di Luar Negara.

Di musim tempoh PKD duduk rumah saje takde buat apa tu kalau rasa nak tambah pendapatan bukak lah akaun ebay segera dan ikut step by step apa yg saya ajarkan dlm ebook ni.

Nak saya ingatkan sekali lagi nak bukak akaun ebay ni sgt rumit, susah dan leceh kalau takde guide line.

Jika anda berminat saya nak offer pada 20org pembeli terawal shj utk harga istimewa

BUKAN RM100

BUKAN RM80

BUKAN RM50

BUKAN RM30

TAPI

RM10 sahaja

(utk 20 org terawal shj)

ye betul RM10 shj anda dapat ilmu yang sgt2 berguna dan boleh menjana pendapatan.

sila click ni untuk maklumat selanjutnya

http://wasap.my/601115145103/Hai

T.KASIH

psst..

utk makluman ebook ni ada 215 muka surat/pages pdf format .. tambah dengan FREE 60 ebook saya bagi PERCUMA..

APA?? 60 EBOOK FREE?? 🤔 🤔 BNYK TU..

berbaloi tak RM10 anda..

http://wasap.my/601115145103/Hai

http://wasap.my/601115145103/Hai

atau wasap saya direct

011-15145103

Niche: Bisnes Ebook | Web Media Sosial
 
1. Mohd Zairy Moktar - Mon 6/Apr/2020, 1:51pm
Wssp saya 019 2343424  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..