Jom Pesta Buku & Karnival Kembali ke Sekolah di Tesco Setia Alam, Ole Ole Sek 18 dan 1plaza
Zakaria 20 - Sat 30/Nov/2013 12:10pm [Last Comment]
Sertai kami sebagai pembekal barangan dan kelengkapan Sekolah atau penyewa di Karnival yang kami uruskan.

Selepas kejayaan tahun lepas, ini adalah tahun kedua Pesta Buku dan Karnival Kembali Ke Sekolah dijalankan bersama
Tempat adalah terhad yang dipilih akan bersama sama kami untuk projek seterusnya.

Sila hubungi kami segera sya Zakaria 017 2233511 atau emailkan kpd zakaria1806@gmail.com

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Linda86 - Mon 2/Dec/2013, 12:56am
Email detail pls linda.hadif@gmail.com  
2. Zakaria 20 - Mon 2/Dec/2013, 10:31am
Linda details sudah di emailkan. tq  
3. Alia 113 - Mon 2/Dec/2013, 10:56am
sila email details ke liaalias1988@gmail.com  
4. Una Ethan s 2 - Mon 2/Dec/2013, 11:27am
Tlg email kpd sy juga hunny_bunny84@hotmail.com . 10Q  
5. Biz 7 - Mon 2/Dec/2013, 11:52am
senipelangi@gmail.com  
6. Ushumi Hamdan - Mon 2/Dec/2013, 12:26pm
Assalamualaikum...boleh semailkan details program ini kepada saya ushumihamdan@yahoo.com  
7. Iamthebest 2 - Mon 2/Dec/2013, 12:49pm
dah ready nak sekolah? nak berkerja? tapi toner printer habis? jom beli toner/ink printer dari PEMBEKAL TONER INKCUBATOR @ www.ink-cubator.com.my/shop atau emailakn pada kami ink.cubator@gmail.com

LIKE Fb kami Pembekal Toner - Ink cubator

KINI ANDA TAK PERLU KELUAR RUMAH LAGI UNTUK MEMBELI TONER! BELI SAJA ONLINE - JIMAT DAN BERKUALITI!  
8. Adik Jamu - Mon 2/Dec/2013, 12:52pm
You all da pnah cube produk SHAKLEE??? Kalau belum, better cube! Ni rpoduk kesihatan terbaik dan paling laris untuk keishatan seisi keluarga...

www.jamuexpress.com/shop
jamuexpress.com@gmail.com
FB: jamuexpress.com

**Daftar segera, FREE GIFT kpd yg bertuah!  
9. Zakaria 20 - Mon 2/Dec/2013, 10:28pm
Saya telah emailkan details berkaitan kepada yg berkenaan di atas dan utk tindakan segera pihak saudara/i semua, sebelum kami putuskan. tq  
10. Perfex - Tue 3/Dec/2013, 5:27am
boleh emailkn detail pd saya, perfex@gmail.com  
11. Ahmad Farhan - Tue 3/Dec/2013, 12:28pm
Email kn detail ke paanajwa@yahoo.com  
12. Faizal Bin Zakaria 2 - Tue 3/Dec/2013, 1:25pm
email ke emediapublication@gmail.com  
13. Zakaria 20 - Tue 3/Dec/2013, 9:37pm
Details telah di emailkn kpd Perfex, ahmad Farhan dan Faizal utk tindakan segera. tq  
14. Sswy - Tue 3/Dec/2013, 10:10pm
Email ke makramadli@yahoo.com  
15. Ebai 2 - Wed 4/Dec/2013, 12:15am
Mohon email detail pd ebaienterprise@yahoo.com...utk pengetahuan en, sy meniaga Buah Buahan Segar Ais Blended....tq  
16. Juhariah - Wed 4/Dec/2013, 1:29pm
tolong email detail ke juesaiful@yahoo.com.my
tq  
17. Zakaria 20 - Wed 4/Dec/2013, 3:02pm
Terima kasih semua utk respon yg diberikan, kami kalau boleh memerlukan produk yg berkaitan dgn berkaitan back to school. dan pendidikan bersesuaian dgn konsep kami, supaya dapat memberi impak bersama terutamanya disegi jualan. tq  
18. Era 17 - Wed 4/Dec/2013, 3:07pm
Sila email detail kpd sy erazni@gmail.com  
19. Zakaria 20 - Wed 4/Dec/2013, 9:09pm
Era 17 sya dah emailkan details, utk tindakan segera tuan. tq  
20. Nurashida - Thu 5/Dec/2013, 10:57am
email detail nurashidaarshad@yahoo.com  
21. Zakaria 20 - Thu 5/Dec/2013, 12:03pm
Cik Nurashida, sya dah emailkan details. tq  
22. Naza 69 - Thu 5/Dec/2013, 5:38pm
event organizer yang nak buat event kat area station 18, ipoh boleh email saya.
nazamansor@gmail.com  
23. Yusliza Ishak - Thu 5/Dec/2013, 10:21pm
sy berminat..sila email detail ke yuzanajdia@yahoo.com.my  
24. Nmy - Fri 6/Dec/2013, 8:16am
Pls email detail to nmyglory2010@gmail.com  
25. Riduan Ramli - Fri 6/Dec/2013, 8:55am
PM DETAIL riduano92@gmail.com  
26. Zakaria 20 - Fri 6/Dec/2013, 5:15pm
Sya telah emailkan details kpd Yusliza, Nmy, Riduan utk tindakan segera pihak tuan pada awal minggu depan kami akan finalizedkan semua perkara. tq  
27. Ija 44 - Fri 6/Dec/2013, 10:02pm
saya berminat, blh email ke pae1202@gmail.com

tq  
28. Zakaria 20 - Fri 6/Dec/2013, 10:06pm
Ija sya sudah emailkan details sptmana dikehendaki. tq  
29. Heman 2 - Sun 8/Dec/2013, 11:46am
Saya berminat untuk sertai karnival back to school.. Tolong email ke hemanklg@gmail.com - Hirman  
30. Zakaria 20 - Sun 8/Dec/2013, 3:02pm
Herman, details yg diminta telah diemailkan, sbrg keterangan sila hubungi sya. tq  
31. Anis 328 - Mon 9/Dec/2013, 5:37pm
emaikan...aniselissa@ymail.com  
32. Cik Fara - Mon 9/Dec/2013, 9:11pm
emailkan detail ..

fxera92@gmail.com  
33. Zakaria 20 - Mon 9/Dec/2013, 9:52pm
Anis 328 dan cik fara, sya dah emailkan, sila hubungi sya jika berminat. tq  
34. Zakaria 20 - Wed 11/Dec/2013, 12:26pm
Kepada yg telah menghubungi kami dan masih berminat boleh menghubungi kami utk perbincangan lanjut kerana tempat terhad. Pesta di Ole ole Sek 18, mulai 21hb Dis dan 1Plaza K.Selangor mulai 20hb Dis dan Tesco Setia Alam mulai hujung minggu ini. tq  
35. Syed Abdul Razak - Sun 15/Dec/2013, 7:34pm
Salam Tuan, saya berminat tolong emailkan details syrazak@gmail.com
Terima kasih  
36. Zakaria 20 - Sun 15/Dec/2013, 9:59pm
walaikumussalam, Tuan Syed kami telah emailkan. tq  
37. Syazrin 3 - Tue 17/Dec/2013, 10:00am
salam,tolong send detail
syazrin@kb1m.com.my


tq  
38. Zakaria 20 - Wed 18/Dec/2013, 8:27am
Syazrin sya dah emailkan. tq  
39. Muhd Afdhal 2 - Wed 25/Dec/2013, 12:30am
yang di ole2 tu ada lagi ke? boleh pm detail.. tq  
40. Lily Nasir - Thu 26/Dec/2013, 9:51am
email detail : lilynasir@gmail.com  
41. Zakaria 20 - Thu 26/Dec/2013, 5:19pm
sila hubungi sya segera kpd yg berminat. tq  

Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..