Jom Kita Buka Kedai Buku Online.
Efansya - Sat 15/Dec/2012 2:58pm [Last Comment]
salam..warga majalah,jom kita sama-sama buka kedai buku online.sambil beli buku tambah pengetahuan sambil itu kita jana pendapatan..jng lepaskan peluang ini..Lebih baik tingkatkan pendapatan berbanding kecilkan belanja. Lebih baik tingkatkan semangat berbanding kecilkan impian. Dengan SAP peningkatan itu 100% PASTI! http://rm90.ibct.my/2930 http://rm20.ibct.my/356 http://rm40.ibct.my/58 tempah sekarang....huhu..

Niche: Buat Duit
 
1. Diyana 15 - Sat 15/Dec/2012, 5:38pm
email penerangan
nurislamazzahra@yahoo.com  
2. Amir Hamzah 16 - Sat 15/Dec/2012, 8:54pm
Ini iklan mengelirukan ni. SAP ni bukan Kedai Buku Online. Maaf kalau terasa, sekadar teguran dan pandangan.  
3. Efansya - Sat 15/Dec/2012, 11:44pm
Salam,amir hamzah16..awak kata SAP ni bukan kedai buku online,apa pandangan awak? Mungkin sbb tajuk saya itu mengelirukan betul tak...maaf klo kata2 Sya kasar..diyana 15 Sya akan email awak..  
4. Amir Hamzah 16 - Sun 16/Dec/2012, 2:12am
No problem. Tak kasar pun. Cuma mengelirukan je. Tengok tajuk sekali imbas, mcm nak cari partner bukak kedai buku, jual secara online. Tp rupa2nya bukan. Cuma pandangan saya, apa yg kita jual biar jelas, kalau tak nanti ada unsur Gharar. Pasal SAP tu apa, awak sendiri lebih tahu. Wallahua'lam.  
5. Biz On Air - Sun 16/Dec/2012, 2:17am
maaf tuan tanah, saja nak share blog..
http://kedaiprodukanda.blogspot.com/  
6. Md Nor Daud - Sun 16/Dec/2012, 8:14am
Tumpang lalu, Kunjungi kedai buku online anda. Lunsuri www.mimbarilmu.com/aff/buy.html , sambil berbelanja, nikmatilah kemudahan affiliate sebanyak 20% apabila anda berjaya menjual. Vaucar buku 1 Malaysa juga diterima. Anda tidak perlu ada website sendiri. Daftarlah sebagai agen affliate kami.  
7. Efansya - Sun 16/Dec/2012, 9:45pm
Tema ksh,amir hamzah16..atas nasihat tuan tu akan Sya ambil maklum..  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..