Jom Jadi Pengedar/Pemborong Bihun Agrinas
Syruz Group @ Agrinas - Wed 30/Mar/2016 12:24pm
Assalamualaikum tuan/ puan..

Kami dari syarikat Agrinas Enterprise merupakan syarikat 100% bumiputera Muslim yang mengeluarkan dan memasarkan produk berasaskan Minuman & Makanan ( F & B ) berstatus Halal, GMP, HACCP di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor .

Seiring dengan perkembangan perniagaan kami, kami dengan besar hati ingin mempelawa tuan / puan untuk menjadi agen / pengedar kami.

KELEBIHAN menjadi agen kami adalah seperti berikut:

1 ) Kualiti produk & diiktiraf ( HALAL, GMP, HACCP)
2 ) Produk harian pengguna ( potensi jualan tinggi)
3 ) Harga terus dari kilang ( margin keuntungan BESAR)
4 ) Penghantaran PERCUMA sekitar KL & Selangor

Di sini ada lampiran untuk butiran produk2 kami.
Layari website kami di http://agrinas.com/index.php

Berminat boleh hubungi kami di talian 60(3) 6252 5698 atau 018 4730 675

Niche: Pembekal Mee Dan Bihun
   
 1. Scorpion1922 - Thu 31/Mar/2016, 2:47am
  Maaf saya bertanya..
  adakah kilang(Twenty Twenty Food Industries) yg mengeluarkan bihun jenama tuan adalah kepunyaan muslim. Sekiranya kilang tersebut bukan merupakan kilang muslim, tuan tidak boleh menyatakan (Kami dari syarikat Agrinas Enterprise merupakan syarikat 100% bumiputera Muslim yang mengeluarkan).Status halal adalah berlainan status kilang muslim..
  mohon pencerahan tuan supaya tidak timbul kekeliruan  
 2. Azrie 39 - Thu 31/Mar/2016, 7:30pm
  encik plak amek dr kilang mna? PFM? kt msia ada dua kilang bihun produk muslim. satu lg kilang br setup 6bln. sumber dr rakan sy yg bekerja dgn jakim.  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)