Jom Buat Income Tambahan 'Goyang Kaki' Dengan Pajak Kereta untuk Disewa (Perlis/Kedah)
Simplemr598737 - Wed 18/Mar/2015 2:17pm
Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera ,

Syarikat kami ingin mengajak anda yang ingin MEMBUAT INCOME TAMBAHAN bersama kami dengan memajak kereta untuk disewakan bersama kami.Bagi sesiapa yang memiliki kereta yang mungkin jarang digunakan atau memiliki kereta 'extra' dirumah amatlah dialu-alukan untuk pajak dengan kami untuk disewakan.

Anda tidak perlu pening kepala buat banyak kerja untuk SIDE INCOME,relax dan tunggu je,insyaAllah boleh buat duit.

Lokasi kami adalah di kawasan utara tanah air,maka sesiapa saja yang berada di perlis/kedah boleh memajak kereta anda dengan kami.Yang berada jauh pun tiada masalah untuk memajak dengan kami jikalau tuan kereta tiada masalah dengan jarak yang jauh.

Segala penjagaan kereta anda dari A-Z kami akan uruskan dengan sebaiknya.InsyaAllah.*Maka tuan kereta tidak perlu khuatir tentang keadaan kereta.

Anda berpeluang menjana income lebih dengan kami dengan kelebihan kami yang berada di lokasi strategik berdekatan dengan beberapa buah universiti dan pusat pengajian awam yang berkedudukan amat dekat.Termasuk juga penduduk di kawasan berdekatan.
PERMINTAAN MENYEWA KERETA DI KAWASAN KAMI AMAT-AMAT TINGGI.

InsyaAllah...

Sila hubungi/SMS/whatsapp saja saya pada bila-bila masa :

Merul - 013 538 2734

Niche: Kereta Terpakai | Sewa Kereta Teksi Limo
   
 1. Nnzak - Wed 18/Mar/2015, 6:14pm
  salam..

  dok kawasan mana??

  azkakza@gmail.com  
 2. Accure 2 - Thu 19/Mar/2015, 12:03pm
  Just peringatan bagi mereka yg berminat untuk memajakkan kereta utk disewa.

  Ada sindiket yg akan menjual kereta anda setelah dipajak. Pastikan tiada syarat-syarat yg membolehkan kereta anda dijual samada dalam atau selepas tempoh pajakan.

  kawan den dah terkeno. Kereta baru pulak tu,(beli untuk disewakan). Last hilang cmtu je, dengan company pajak-sewa tu skali hilang.  
 3. Senoipraaq18 - Sun 28/Jun/2015, 9:57am
  salam...tumpang lalu,,,kepada sesiapa yg bermint untuk pajakkan kereta anda dan berada di sekitar selangor.putrajaya, cyberjaya ,dengkil ,sepang salak tinggi ,banting..,saya membuat biz sewa kereta untuk student ..kereta diperlukan hanya auto seperti ,myvi,saga Blm/flx/sv.dan kami menyediakan lawyer untuk complete angreement..
  sekiranya ada boleh hubungi saya untuk berbincang... 0172245118@email crowanonymous@yahoo.com  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)