Jom Bina Networking
Trm Store - Sun 6/Jan/2013 2:59pm [Last Comment]
Anda ada perkhidmatan, produk atau kepakaran? Senaraikannya di bawah ini. Mana tahu produk/perkhidmatan/kepakaran anda dicari dan diperlukan. :)
Anda boleh nyatakan di ruangan komen dibawah seperti :-
Nama :
No. Tel :
Email :
Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran :
Lokasi :
Atau lain2 jika ada..

Jom Bina Networking.. Kita bertukar-tukar maklumat perkhidmatan, produk dan kepakaran.
Ala macam tukar-tukar bisnes kad ;)

Niche: Diskusi Bisnes
 
1. Amirrul 7 - Sun 6/Jan/2013, 3:04pm
salam kenalan semua..'_'
sy Amirrul Rozaizi
016-4761527
dpadas@ymail.com
perunding kewangan unit amanah
cimb wealth advisor...
labuan + sabah
tq  
2. Nazman 7 - Sun 6/Jan/2013, 3:09pm
salam semua
perkhidmatan pembekalan barangan cenderahati termasuk dan jaket dengan harga yang berpatutan, juga consultan kursus pemanduan berhemah dan lanjutan bagi agensi swasta dan krajaaan dengan kdar harga yang berpatutan dan pembekal secara runcit dan borong rumpai laut kering..add fb nazt trading emel nazmantalib@yahoo.com lokasi selatan dan tengah...  
3. Zainal Abidin 12 - Sun 6/Jan/2013, 3:13pm
Salam. Sy pembekal tools2 yg hebat utk pemasaran online seperti laman web sendiri, autoresponder dan pelbagai lagi dgn harga yg sgt2 murah jika hendak dibandingkn di luar.Mempunyai bisnes sendiri? Inilah platform utk pemasaran bisnes anda melalui internet. Maklumat lanjut sila emailkn ke nal_znal93@yahoo.com atau sms nama penuh dan email anda di 0137762055  
4. Cerah Wajah 2 - Sun 6/Jan/2013, 3:18pm
DROPSHIP UNTUK PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN DENGAN HARGA BORONG..
ANDA BERPELUANG BERNIAGA SECARA DROPSHIP YANG SEMESTINYA TIDAK MENGELUARKAN MODAL.
HARGA YANG SAYA TAWARKAN ADALAH SANGAT MURAH SEHINGGA ANDA MENDAPAT KEUNTUNGAN YANG BANYAK.
SEMUA PRODUK KECANTIKAN YANG SAYA JUAL ADALAH PRODUK PERMINTAAN RAMAI DENGAN PELBAGAI JENIS PRODUK..

LAWATI : nursyafiqahzahit90.blogspot.com atau search eqaon9shop
(untuk melihat produk kecantikan dan kesihatan yang pelbagai)

belian secara runcit dan borong juga diterima..

sebarang pertanyaan hubungi
013-9412360  
5. Muhammad 166 - Sun 6/Jan/2013, 3:19pm
shofian
da_klausner93@yahoo.com
0192463135
Education Consultant
saya mahir dalam menyelesaikan masalah anak2 @ adik2 dalam pelajaran daripada darjah 1 sehingga ting. 5
tq  
6. Muhammad Kamil - Sun 6/Jan/2013, 3:37pm
Assalamualaikum.

nama:Muhammad Kamil Bin Mohd Taib

email:kamil_7061@yahoo.com

keterangan produk:saya salah seorang pembuat coklat buatan tangan dari rumah.buat coklat yang simple2 aje.marshmallow halal celup coklat pun ada.juga boleh sewa choco fountain untuk majlis anda..

lokasi:Lenggong,Perak

Sekian,terima kasih..:)  
7. Bdengz - Sun 6/Jan/2013, 3:40pm
sapa nak wat side income?? tp kene ade modal rm100-rm300.. lg tinggi modal lg tnggi pndapatan korg tiap2 buln.. korg akn dpt balik lebih dr modal korg dlm mse 1bulan.. seterusnye korg akn dpt side income tiap2 buln.. ni serius beb.. tkde main2.. kerja sng, korg tlg klik iklan je.. kalau nak promosi lg bnyk korg dpt.. untuk menaje/promosi korg kene amik pakej rm300.. ni potensi income korg akn dpt untuk klik iklan sje:

pakej potensi income
rm100 = rm300
rm150 = rm450
rm200 = rm550
rm250 = rm700
rm300 = rm900 (dapat komisyen 40% kalo menaje)

kalo korg bermint/ade sbrg soalan leh hubingi aku.. ataupun kalo korg nk register terus leh klik kat link di bawah.. jgn risau sy da try dan sy boleh beri tnjuk ajar secare percume..

http://www.klikdapatduit.com/?ref=1760


sebarang soalan boleh email di: zbdengz@gmail.com

ataupun msj/whtsapp/call: 0147202126  
8. Zairi 20 - Sun 6/Jan/2013, 3:44pm
Salam..sy mmpunyai produk pndidikan era baru dimana anak2 kita boleh belajar di mana2 shja kerana ianya berasaskan internet..anda boleh menilai sndiri slepas mmbaca blog ini..http://belajarkaedahbaru.blogspot.com/
untuk maklumat lnjut sila hubungi saya, zairi (0134151052)  
9. Kencana 2 - Sun 6/Jan/2013, 3:47pm
Salam,

Nama : Azman
No. Tel : 012.690.8980
Email : pakej.perniagaan@gmail.com
Keterangan Perkhidmatan :
1. Menjual secara borong tshirt muslimah terus dari pengeluar.
2. Mengambil tempahan tshirt muslimah / jubah jenama sendiri terus dari kilang.

Lokasi : Kuala Lumpur

terima kasih :)  
10. Zohairen - Sun 6/Jan/2013, 3:54pm
Assalamualaikum

Nama : Amy Marian & Zohairen
No. Tel : 0389275519
Email : zohairen@gmail.com

Butik pakaian Muslimah: Blouse, Jubah, Long dress, sarung tangan, tudung, telekung, shawl, stokin etc


:Lokasi : Bandar Baru Bangi Seksyen 9  
11. Suhana 57 - Sun 6/Jan/2013, 3:54pm
Nama : Ana
No. Tel : 017-693 2110
Email : mananresources@gmail.com
Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : Karipap pelbagai inti
Lokasi : Puchong
Atau lain2 jika ada.. Juga menyediakan perkhidmatan memeriksa tahap kebersihan air.  
12. Izham Hazizi - Sun 6/Jan/2013, 3:56pm
Nama : Izham Hazizi
No. Tel : 012-4760012
Email : am_pc_97@hotmail.com

Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : Nasihat untuk Buka Farmasi sendiri dengan modal RM5100 Sahaja!

Lokasi : Kedah/ Penang/ Perak/Satu Malaysia :)  
13. Felmina Groups - Sun 6/Jan/2013, 4:03pm
Nak tahu mcmana nk gandakan wang anda contoh modal usd1000 anda akn dpt 22% setiap bulan.Formula ni dh di laksanakan di luar negara dn prtama kali di prkenalkan d malaysia..Sila sms/call 017-6693037  
14. Musleam - Sun 6/Jan/2013, 4:10pm
Nama : Mus
No. Tel : 013-7104275
Email : musleam26@gmail.com
Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : Event Photography
Lokasi : Kedah  
15. Ibnumasri - Sun 6/Jan/2013, 4:23pm
nama : Hisham

no tel : 013-5846101

email : ibnumasri@yahoo.com

website : www.ibnumasri.blogspot.com

produk/perkhidmatan : pembinaan rumah burung walit, jualan produk pati srg burung walit, propolis & pelbagai produk kesihatan lagi

lokasi : kedah & seluruh Malaysia  
16. Tempahblogniaga - Sun 6/Jan/2013, 4:38pm
jom letak iklan di www.jomiklan.my



website jomiklan.my bru lepas upgraded..

jadi sesiapa yang sudah register sebelum ini..boleh register semula..

klik tutorial untuk panduan penggunaan jomiklan.my  
17. Xmd - Sun 6/Jan/2013, 4:43pm
Nama : Wan
No. Tel : 019-9009 664
Email : xmedia_ent@yahoo.com
Kami menyediakan perkhdimatan percetakan digital berkonsepkan tanpa minimum order.
Antara produk : Sticker/Banner/Banting/Kad Kahwin/Poster/Flyer/Kad Bisnes dll
Lokasi :Bangi & Kota Bharu.

Tempahan boleh dibuat dari seluruh Malaysia . Penghantaran boleh diuruskan dengan caj tambahan.  
18. Eiyz 2 - Sun 6/Jan/2013, 4:47pm
Assalamualiakum..

Nama : Eja
No. Tel : 019-3097088/017-6437444
Email : babyemirshop@yahoo.com
Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : Menjual Pakaian Bayi dan Kanak dengan Harga Murah..
Lokasi : Mantin, Seremban.  
19. Team Yunique Sabah 2 - Sun 6/Jan/2013, 4:49pm
Kami merupakan pengedar/pembekal mesin serbaguna (seperti mesin e-pay di 7 eleven) menjadikan premis perniagaan anda sebagai ONE STOP CENTRE ...
-pusat penghantaran wang keluar negara (indonesia)
-pusat pembayaran bil setempat( bil air letrik dll)
-pusat penjualan reload , astro dll
-menjadi peniaga berdaftar untuk talian mudah alih YUNIQUE (kadar panggilan dan internet termurah di antara telco yg ada sekarang)

###keistimewaan menjadi peniaga YUNIQUE :
ANDA LAYAK MENDAPATKAN KOMISYEN BULANAN 5% DARIPADA KESELURUHAN NILAI RELOAD TOP UP SIMPACK YUNIQUE PELANGGAN ANDA### maksudnye setiap kali pelanggan anda top up walaupun bukan di kedai anda , anda tetap dpt 5% komisyen keuntungan daripada syarikat YUNIQUE COMMUNICATION SDN BHD

Yg berminat dgn tawaran dan mesin serbaguna fungsi ini hubungi kami untuk seluruh kawasan sabah 01116717071  
20. Ahmad Haziq Azlan - Sun 6/Jan/2013, 4:53pm
Nama : Azlan (Antigravity Resources)
No. Tel : 0134118929
Email : antigravity0001@gmail.com
Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : home made chocolate, menjual pakaian wanita, graphic design dan perkhidmatan fotografi.
Lokasi : Skudai, Johor
lain-lain: http://www.facebook.com/XreatifProduction
http://www.facebook.com/pages/AntiGravity-Resources/237096809731640?ref=ts&fref=ts  
21. Algojo - Sun 6/Jan/2013, 5:25pm
Sila layari http://alkaliplus.webs.com  
22. Ahmad Mazlan Ali - Sun 6/Jan/2013, 5:30pm
Memiliki laman web adalah satu pelaburan jangka panjang yang bijak dan
menguntungkan. Ianya umpama anda mempunyai sebuah kedai yang boleh
dikunjungi orang ramai dari seluruh Malaysia 24 jam sehari dan 365 hari
setahun tanpa henti, malah dikunjungi dari seluruh dunia. Tanpa perlu
berjumpa sesiapa, segalanya hanya melalui hujung jari sahaja dan pendapatan
terus mengalir ke akaun bank anda.
Dengan memiliki laman web anda sendiri, anda bukan sahaja memasarkan produk
anda tetapi anda memberi peluang hebat kepada orang ramai untuk menjana
pendapatan secara automatik. Anda tidak perlu risau bagaimana untuk
menjalankan perniagaan di internet walaupun anda tidak ada produk untuk
dijual. Perkara pertama yang paling penting sekali untuk anda lakukan
adalah memiliki laman web anda sendiri kerana ianya umpama anda memiliki
tapak kedai anda sendiri. Jika anda inginkan sebuah perniagaan online milik
anda sendiri yang berpanjangan dan sah; JanaWang.biz adalah jawapannya dan
anda akan dibantu kerana :

- Sesiapa saja boleh sertai JanaWang.biz dan tiada had umur, tidak
mengira warganegara, bangsa tetapi MESTI mempunyai akaun bank yang sah dan
aktif di Malaysia.
- Anda akan diberi website dimana sistem affiliate akan memaparkan link
www.janawang.biz/?id=zwallet anda secara automatik apabila pengunjung
klik website anda.
- Jika ada pengunjung yang mendaftar TANPA PENAJA maka sistem
randomaizer akan mengutamakan Ahli Vip yang belum ada downline untuk
dijadikan penaja. Jangan risau, giliran anda akan tetap sampai.
- Anda tidak perlu melayan pertanyaan dari pelanggan atau berurusan
dengan pelanggan. Sebaliknya kami yang akan menguruskan semuanya bagi pihak
anda. Tugas anda hanya mempromosikan website anda sahaja.
- Anda akan diberi tapak untuk beriklan dilaman web JanaWang.biz walau
pun anda hanya berdaftar sebagai Ahli Percuma.
- JanaWang.biz akan mempromosikan iklan anda sehingga lima peringkat
dengan anggaran SATU JUTA kali paparan walaupun anda hanya membuat 10
promosi sahaja.
- Iklan anda akan disiarkan selamanya.
- Anda boleh upload banner 125 x 125 beserta keterangan iklan. Boleh
edit iklan bila-bila masa anda suka.
- Anda boleh siarkan Iklan Text Percuma seberapa banyak yang anda suka
tanpa had siaran kerana website ini milik anda.
- Anda akan menerima 80 eBook Bisnes Online beserta 50 Bonus Tambahan
Strategi Promosi Online yang boleh anda jual dengan harga anda sendiri dan
100% keuntungan milik anda.
- Anda berpeluang menjana pendapatan bagi setiap penyertaan yang upgrade
status Vip. Jumlah pendapatan anda tiada had. Selagi anda membuat promosi
selagi itulah peluang anda menjana pendapatan. Tiada tempoh tamat dan layak
sampai bila-bila.
- Sistem yang adil. Sekali pun anda menaja Ahli Percuma dan Ahli Percuma
tersebut pula menaja Ahli Vip anda masih mendapat RM20 keuntungan dari
tajaan tersebut.
- Ianya cukup fleksibel, murah dan mudah untuk disertai, hanya
bermodalkan RM30 sekali sahaja untuk bermula.
- Yang paling penting semua bayaran terus ke akaun bank anda. Kenapa
mesti membayar kepada orang lain sedangkan ini bisnes online anda sendiri,
anda usaha anda dapat.
- Peluang pendapatan dengan sistem 2nd Tier. Bukan pelaburan internet,
skim cepat kaya, MLM atau program berbilang level atau apa sahaja program
mengarut yang menjanjikan pendapatan lumayan atau menjadi jutawan dalam
sekelip mata.
- Sistem yang mematuhi Syariah Islam dan Undang-Undang Malaysia.
- Tiada unsur-unsur penipuan dan penindasan. Komisen yang anda terima
adalah 100% milik anda dan tidak melibatkan sesiapa.
- Mengelakkan diri anda dari sesuatu yang subhah.
- Tidak perlu menghadiri bengkel website atau membeli apa-apa produk
dari JanaWang
daftar free dan berikanlah sambil menjana wang...
http://iluvurl.com/iklanpercuma  
23. Shah 553 - Sun 6/Jan/2013, 5:34pm
a'kum & selamat sejahtera.saya ada menjual sejenis produk kesihatan & diet iaitu alpha lipid slim diet II.dengan produk ini anda boleh menurunkan berat badan 3-5kg dalam seminggu & tidak perlu berlapar.ini adalah diet cara moden & jangan samakan cara diet ini dengan cara diet yg lain.pada hari ini produk ini telah mencatat jualan produk diet terbanyak di Malaysia.banyak lagi produk kami yg hebat2.sila hubungi no 0126437280 utk keterangan lanjut atau lawati http://www.facebook.com/alphalipid.onlineshop

kami juga mencari 3 orang business partner.modal hanya serendah RM60.pendapatan lumayan.keuntungan akan meningkat bulan demi bulan.boleh dapat 5k bulan keempat.hubungi saya segera.  
24. Eiqrazakigt - Sun 6/Jan/2013, 5:40pm
salam semua.. saya shafiq..

saya stokis bagi AHB, menjual produk beasaskan CORDYCEPS...PENAWAR segala penyakit kronik seperti luka kencing manis yang parah, HIV, asma psoriasis, slipdisk, buah pinggang, jantung berlubang, tyroid, lemah tenaga seksual, angin ahmar, darah tinggi, arthritis dan banyk lagi..

Lihat testimoni hebat kami di facebook.com/AHB2U cordyceps..

hubungi saya di 0136871435..

Kalo ade yang berminat nk jadi stokis atau agent pun sangat-sangat digalkkan..  
25. Mohd Zahari 2 - Sun 6/Jan/2013, 5:48pm
Salam warga majalah.
Nama: zahari
email: langkau16@gmail.com

Blog langkau16.blogspot.com - untuk keperluan herba langkau dll.

Blog hartanah
zulenterprise.blogspot.com

Talian hayat 0134053661
0105043661

Lokasi: Kulim, Malaysia.

Web insuran dan khariat
www.RecruitNational.com/langkau16  
26. Shah 553 - Sun 6/Jan/2013, 5:50pm
Ingin menjadi seperti Donald Trump??Ingin menjadi seperti Tan Sri Mustapha Kamal Abu Bakar (MK LAND)???
Binalah kerjaya sebagai PERUNDING HARTANAH.kini telah terbongkar rahsia bagaimana nak jadi seperti mereka.perniagaan sebenar MULTI BILIONAIRE !!! peluang ini mungkin takkan datang lagi.lawati laman web ini.copy,paste & bookmarks terus. http://www.seminarhartanah.com/index.php?ref=shahHartanah  
27. Aby 5 - Sun 6/Jan/2013, 5:54pm
Salam dan selamat sejahtera.

saya : Aby

No Tel : 012-6604276 ( sms lebih senang sbb saya agak sibuk nak jawap)

e-mail : azzahra_isma@yahoo.com

Lokasi: Tanjong malim, seluruh Semenanjung Malaysia.

Product : Barangan Al Jabbar, ( Saya ada 100 penapis aljabbar untuk di habiskan - saya boleh beri ansuran, sms saya ) Herbal Al jabbar dan Mesin terapi dan lain-lain.

saya juga ada lebih kurang 100 kain pasang cotton & lycra untuk dihabiskan. Saya bawa dari Vietnam. Baju kurung bermanik dan tudung half moon bermanik cantik....cikgu-cikgu, pelajar, suri-rumah dan sesiapa yg ramai kawan kalau nak tolong saya jual boleh e-mail saya, saya hantar gambar2,  
28. Jeffry 12 - Sun 6/Jan/2013, 5:54pm
Salam,
Khas untuk semua yang ingin menguruskan akaun perniagaan dan urusan perniagaan anda sila ke www.manage4biz.com . Hanya daftar dan anda boleh menggunakannya.

Anda boleh menguruskan segala transaksi secara online dan automatik dikemaskini di system perakaunan anda. Tak perlu tahu akaun pun.

Nak tahu lebih lanjut boleh email ke jefri@manage4biz.com

Terima kasih  
29. Mar Onlineshop - Sun 6/Jan/2013, 7:22pm
Nama : Mar (Mayascarf Collection)
No. Tel : 0137421699
Email : mayascarf@gmail.com
Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : Mayascarf Collection membekalkan tudung dan selendang yang cantik dan menarik untuk digayakan kaum hawa di luar sana. Buat masa ini, Mayascarf hanya beroperasi sepenuhnya secara dalam talian.
Lokasi : Pasir Gudang, Johor  
30. Dyana Mahdi - Sun 6/Jan/2013, 7:50pm
salam perkenalan
saya nak kongsi peluang bisnes tanpa risiko,modal rendah hanya Rm 5,000.00 sahaja,miliki kedai anda sendiri secara smart partnership. pecuma: deposit sewa,sewa bulanan,stok 100% consignment,bil letrik dll

income pasif lumayan setiap bulan.
untuk keterangan lanjut:-

hubungi / sms :- Dhia ditalian
019-737 5116  
31. Alkhawarizmi - Sun 6/Jan/2013, 8:18pm
Nama : al khawarizmi
No. Tel : 019 9990799
Email : alkhawarizmi.jr@gmail.com
Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran :rumpai laut kering, insuran prudential BSN takaful
Lokasi :sabah / seluruh malaysia  
32. Yusof 16 - Sun 6/Jan/2013, 8:39pm
Visit like follow share www.facebook.com/fastmodewakalah

Kami menawarkan khidmat jualan dan sewaan hartanah (rumah,kedai,pejabat,tanah dll)  
33. Zawanis 2 - Sun 6/Jan/2013, 8:45pm
PRODUK BARU BAKAL MELETOPS DI PASARAN..
JOM JADI YANG TERAWAL..
DEALER DI PERLUKAN...
PRODUK NEUZAHRA BEAUTY.
MODAL RM500 UTK 10 BOTOL EASY SLIM LOTION. HARGA PASARAN RM70sm RM75ss.
BERMINAT JADI DEALER? SMS 0179321987 ANIS.  
34. Ken881 - Sun 6/Jan/2013, 9:03pm
Salam sejahtere semua warga m.com,,
Saya ada 10k nak buat biznes tapi tak tahu nak melabur dalam bidang mana yang boleh mengutungkan dan risikonya sangat rendah.boleh bantu rakan2?  
35. Dyana Mahdi - Sun 6/Jan/2013, 9:15pm
saya ada biz tanpa risiko modal serendah 5k je miliki kedai anda sendiri...

berminat sms saya email anda untuk keterangan lanjut

sms shj: 019-737 5116  
36. Mybiz2012 - Sun 6/Jan/2013, 9:28pm
Biz Global Trade MUDAH saja - Networking ke solo ke semua UNTUNG habis!! tak percaya jumpa kami bukan susah sangat nak USAHA - Simpan Duit Dapat Dividen 15-30% setiap bulan!!Tak Bagus ke??Satu lot = RM700 jer - 2 minggu dapat dividen dah - hujung bulan dapat lagi separuh!
0197867487 / 0127523092 Telefon ok!  
37. Razis 5 - Sun 6/Jan/2013, 9:32pm
Salam warga majalah... Semoga kalian bertambah sihat dan murah rezeki..

Saya merupakan pembekal/borong colagen/rumpai laut yang asli dari Semporna, Sabah...


Harga sangat murah semurah RM 15 sekilo.., mengikut gred...

Hubungi saya bila2 masa...

0148581112

abangrumpailautsemporna@gmail.com  
38. Mahis - Sun 6/Jan/2013, 9:43pm
salam..tawaran harga borong bagi 300 jenis produk kesihatan&kecantikan TERLARIS di pasaran dengan harga MURAH..Lawati laman www.dusunherbs.blogspot.com

019-9891020 mahis  
39. Nisa Sheyra - Sun 6/Jan/2013, 10:02pm
Nama : cik nisa
No. Tel : 0135721573
Email :mhasanahn@gmail.com
Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : servis membuat blog basic -RM10
servis membuat blog advance-RM45
servis buat fbpage basic-RM10
servis membuat fbpage advanced-RM40
software tingktn visitor blog -rm10
software hantar emel byk2-rm10
33 ebook terhebat -RM10 KESEMUANYA!!

blog: serviswebpalingmurah.blogspot.com  
40. Naseri - Sun 6/Jan/2013, 10:26pm
name:nas
email:mikulbumi@gmail.com
perkhidmatan: pengangkutan
lori 3 tan
lokasi shah alam..
no.tel:0192039931  
41. Muhammad Ali Akhbar - Sun 6/Jan/2013, 10:26pm
tak menaja pon dpt bonus banyak!!!
modal kecik dan team work.....

ali - 0133423458
www.simplebisnes.com/AliAkhbar  
42. Azry 3 - Sun 6/Jan/2013, 10:48pm
Bisnes tanpa risiko. Modal serendah RM2500. Miliki kedai serbaneka anda sendiri.

Keterangan lanjut sila email pada azry2511@yahoo.com

sms/call 0195670059  
43. Waksab - Sun 6/Jan/2013, 11:27pm
Saya tiada kepakaran semua itu milik Allah..yang saya ada hanya pengetahuan yang sedikit pandai ilmu membaiki dalam bidang komputer,printer,plotter,scanner dan alatan letrik sejak tahun 2000 hingga kini.Sy kerja sendiri di rumah sekitar area Rawang dan juga lembah klang.Setakat ini rezeki Allah beri cukup2 makan..Alhamdulillah..jika ada yang nak berkongsi rezeki Allah call atau sms saya..0183690782 Terima Kasih..Syukran jazakallah khairan  
44. Iman 69 - Sun 6/Jan/2013, 11:30pm
nama : Liza

no tel : 019 2225004

website : www.produksne.com.my

produk/perkhidmatan : Stokis Produk SNE
lokasi : stokis seluruh Malaysia diperlukan  
45. Win 8 - Mon 7/Jan/2013, 12:05am
jom lawati...http://celcom1malaysian.blogspot.com/  
46. En Jeri - Mon 7/Jan/2013, 12:15am
salam..
#anda mahu jual beli hartanah?
#anda maju mencari hartanah impian dengan harga murah?
#anda ingin berniaga hartanah?
#anda ingin maklumat tentang hartanah murah?
#anda broker hartanah?
#anda perlukan center hartanah di malaysia?
#anda boleh buka web ini..

www.hartanahmurah.com
ok.. tq  
47. Jafri 9 - Mon 7/Jan/2013, 12:16am
$$$ WANG BESAR $$$
WORLD OF MATRIXS
SIATEM MATRIK PENUH 1 DUNIA TERBAIK MASAKINI
3 MATRIXS SERENTAK BERPOTENSI MENJANA BONUS SEHINGGA 80,000 USD
DAN
63.411 USD SETIAP BULAN
SEGERA REBUT POSISI AWAL UNTUK MENDAPAT LIMPAHAN DARI SELURUH DUNIA
UNTUK LEBIH FAHAM SILA LAYAN VIDEO INI
http://bit.ly/dgreatbuzz
UNTUK DAFTAR
www.blockbuzzing.com/bigmoney
sebarang pertanyaan sila hubungi
jafri
0147310396
0133998052  
48. Sam 79 - Mon 7/Jan/2013, 12:35am
Nama : SAM
No. Tel : 019-2228760
Email : samshahjehan@gmail.com
Keterangan Produk/Perkhidmatan/Kepakaran : MENJALANKAN PERNIGAAN MENJUAL TSHIRT, JERSI, FASHION & AKSESORIES LELAKI DI KIOS & SECARA ONLINE.

1) FB Page : Gen Y Fashion & Accessories (page baru buat, tak pandai sangat...tak canggih lagi)

2) mudah.my/gen-y-fashion

Lokasi : PUTRAJAYA

TQ. :-)

Jom Bina Networking.. Kita bertukar-tukar maklumat perkhidmatan, produk dan kepakaran.
Ala macam tukar-tukar bisnes kad ;)  
49. Izan Mk - Mon 7/Jan/2013, 12:51am
Salam all..

Ada sesiapa yang berminat nak simpan duit dan dapat dividen 10% setiap bulan?

Keterangan lanjut:
www.Duit2Duit.com  
50. Hafiy 4 - Mon 7/Jan/2013, 12:54am
www.biodinar.com/furqan  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 146 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..