Jom Beli Popia Simpul Serunding Udang
Ayu 20 @ Produk Kesihatan & Kecantikan
Tue 5/Jun/2012 8:47am [Last Comment]
Kepakaran saya sebagai pengeluar, pembekal dan pengedar popia simpul serunding udang (home made product) natural sedap, unik, rangup dan bestnya tak ada pengawet ...bila dah cuba tentu nak makan makan makan lagi... Marilah cuba, pasti tak rugi.. Insya Allah..

Sesuai dijadikan snek di majlis hari raya & rumah terbuka, jamuan & majlis rasmi, kenduri kahwin, doorgift pack serta boleh dijadikan snek ketika menonton televisyen, beriadah dan berkelah bersama keluarga dan kawan-kawan.

SeDia MeNeRiMa TeMPaHaN DaN MeNJuaL DeNGaN HaRGa IsTIMEwA KePaDa SeSiaPa YaNg MeMBeLi DLm QtY YaNg BanYaK.

Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan harga dll sila hubungi atau sms saya
Ayu : 012-72226433
atau email saya : ayu.pmewarni_jb@yahoo.com

Niche: Pembekal Kerepek
 
1. Rozy Razlan - Tue 5/Jun/2012, 8:49am
consignment boleh ke?  
2. Ros304 - Tue 5/Jun/2012, 8:56am
bleh beli borong ke
teratakbonda304@yahoo.com  
3. Nora Azura 2 - Tue 5/Jun/2012, 10:37am
boleh email detail kepada saya aju751013@gmail.com  
4. Monyamin - Tue 5/Jun/2012, 6:03pm
beli byk 2 bape kilo?bape spesel price?
orang_banci@yahoo.com  
5. Ayu 20 - Tue 5/Jun/2012, 9:59pm
Rozy Razlan :Consigment boleh tapi untuk area Kulai, JB saja. Lain kawasan tiada.  
6. Ayu 20 - Tue 5/Jun/2012, 10:05pm
Ros 304; Nora Azurz 2; Monyamin sila lihat e-mail untuk info detail. Tq  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..