Johor - Promosi Terhebat December 2020. Tiada Caj Tambahan Dikenakan. Tanpa Wang Pendahuluan. Free Caj Semakan Kelayakan. Call Shiela 0197228558
Jasamaju 3 @ Jasa Maju Capital Sdn Bhd - Sat 5/Dec/2020 12:41pm [Last Comment]
SELAMAT PAGI & SALAM SEMUA...... SUDAH MASUK PENGHUJUNG TAHUN INI KAN? YA.... NANTIKAN TAWARAN TERHEBAT KAMI UTK SEPANJANG TAHUN INI DARI KAMI!

APA? PERSONAL LOAN KENA REJECT! Abang-abang, kakak-kakak yang kerja KERAJAAN, SWASTA.. PROMOSI masih ADA LAGI NI? terhebat BLN DEC 2020 ingin mohon pinjaman peribadi?tak kira nak mohon PINJAMAN BARU ke nk SETTLE PINJAMAN SYARIKAT LAIN ke, sama juga boleh hubungi SHIELA ditalian 019 722 8558... saya akan cuba sedaya upaya utk meluluskan permohonan anda semua dengan secepat yg mungkin.

Semakan kelayakan dalam 24jam sahaja, kelulusan seawal 1JAM sahaja...

>PINJAMAN I-LESTARI-
Potongan melalui akaun 2, i-lestari.

>PAKEJ ISTIMEWA-
Boleh tolongSETTLE PINJAMAN disyarikat lain, lepas settle sana, saya shiela menjanji kan anda semua akan bawa balik duit dalam tangan utk perbelanjaan harian anda semua. PAKEJ MURAH SANGAT!!! BAYARAN RENDAH!!! TEMPOH PANJANG!!!

>SEBARANG PERTANYAAN-
Boleh terus hubungi sy SHIELA bila2 masa sahaja utk pertanyaan, saya akan layan anda sampai anda berminat nk buat loan dengan kami.

>PINJAMAN MELALUI KWSP-
Anda 6BLN lagi nak keluar duit kwsp kan, umur 50&55tahun ? ya... ini lah peluang anda utk dapat wang dulu sementara tggu pengeluaran duit kwsp lg berapa bulan kan, bawa dokumen ringkas, process, lulus terus dapat duit hari itu jugak. Duit kwsp keluar baru SETTLE!!!

>JIKA MINAT NK JADI AGENT-
Boleh berdaftar dengan kami sebagai agent kami, jika bawa orang, loan lulus anda akan dapat KOMISEN LUMAYAN dari pihak kami. Bukan penipuan tapi kenyataan ye...

>KHAS UTK KAKITANGAN-Kerajaan/Swasta/Pencen/Socso/Perkeso

>AREA-Johor Bahru/Kota tinggi/Senai/Pasir Gudang/Gelang Patah/Mersing/Simpang renggam/Kluang/Skudai

INTEREST SERENDAH 1.5%!!! TANPA PENJAMIN!!! TANPA CAGARAN!!!

Sebarang pertanyaan boleh whatsaap ye.. boleh click link di bawah ini yaa...

https://www.wasap.my/60197228558/shielapertanyaanloan
https://www.wasap.my/60197228558/shielapertanyaanloan
https://www.wasap.my/60197228558/shielapertanyaanloan

Niche: Pinjaman Peribadi
     
  1. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 18/Dec/2020, 10:19am
    Cover Area 🚩 KLANG 🚩 SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR.
    Gagal untuk memohon PINJAMAN PERIBADI dari BANK?
    Jumlah pinjaman yang diluluskan oleh bank adalah TIDAK memuaskan?
    1) Kekurangan dokumen untuk menyokong permohonan anda
    2) Gaji rendah
    3) Komitmen tinggi

    Jumlah pinjaman peribadi dari RM500 sehingga RM50,000
    Saya mungkin cuba untuk membantu anda untuk memohon kepada jumlah maksimum pinjaman.
    Syarat permohonan:
    - Warganegara Malaysia
    - Pekerja Kerajaan
    - Pekerja Kilang
    - Pekerja Swasta
    - Pencen
    - Gaji melalui bank
    - Pelanggan dengan CTOS, SENARAI HITAM, CCRIS dan status AKPK adalah digalakkan untuk memohon

    Untuk sebarang pertanyaan atau memerlukan maklumat lanjut, sila hantar msg atau hubungi saya
    Cik Liza
    Assistant Sales Manager
    Hp : 018 - 366 6438 ( Wasap/ Call / Telegram )
    Tekan link ni ⬇⬇ Utk Semak KELAYAKAN secara Online
    http://www.wasap.my/60183666438/mloan
    http://www.wasap.my/60183666438/mloan
    http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
< Prev | Page 2 | End >                     (Total 51 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..