Johor Landskap Class E Diperlukan Segera.
As 45 - Wed 12/Nov/2014 1:42pm [Last Comment]
Kerja landskap class e diperlukan segera buat kerja2 yg akan di tawarkn dengan segera ....

Call terus masa tehad ....
0167373543

Niche: Kontrak Tender Kerajaan | Kontrak Swasta | Hiasan Taman
 
1. Puntolasco - Thu 13/Nov/2014, 11:03am
Salam warga majalah, ada projek Perumahan Generasi Baharu Felda (PGBF) 540 unit untuk total sub. Yang berminat sila email saya profile syarikat dan tel untuk di hubungi puntolasco@yahoo.com tq  
2. Iklan Majalah 1 - Thu 13/Nov/2014, 2:49pm
a,kom saya contractor kelas E. boleh emailkan saya details tanpa selindung di azroyjpns@yahoo.com
tel : 013-7331100
insyallah kita boleh bincang. terima kasih  
3. Iklan Majalah 1 - Thu 13/Nov/2014, 2:51pm
untuk projek perumahan generasi baharu felda ( PGBF )  
4. Ahmad Shah Abdullah - Thu 13/Nov/2014, 11:13pm
Salam .saya sedang mencari syarikat yg mempunyai salah satu kod Lesen Mof 220103 hingga 220113 .
Pihak kami ingin meminjam Lesen syarikat Tuan untuk diajukan kepada yg berkenaan .kos Dan kerja kami akan lakukan .5% Dari setiap Projek akan dibayar ke pihak Tuan .

Kepada syarikat yg berminat boleh email salinan Dan no tel.me

aizalmuiz@gmail.com  
5. Billion Trade - Tue 18/Nov/2014, 11:51am
Jika ada fund dari luar negara ingin dibawa masuk ke Malaysia email saya segera. Minima Euro5 Juta dan Maksima Euro500 Juta untuk sekali transaksi.

Hubungi email saya:
billiontrade.labuan@yahoo.com  
6. As 45 - Tue 18/Nov/2014, 7:24pm
Projek close ..
Harap maklum ....  
7. Amzrin Talip - Wed 17/Dec/2014, 2:11am
Kalu nk artifical grass bg tau sy. amzrin@gmail.com or 012-9778513  
8. Sahira Mohd Noh - Sun 29/Mar/2015, 12:50pm
sedang mencari pekerjaan dalam bidang pengurusan landskap  
9. Zahar 73 - Thu 8/Mar/2018, 3:07pm
Sy boleh buat kerja potong rumput, trim pokok dan bersih kawasan..Din 0179933800  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..