Johor Bahru Mengadakan Kelas Facial dan Make Up Yuran Hanya RM50 dan Akan di Ajar Cara Membuat Income Melalui Facial Mobile
Ros 68 - Tue 18/Dec/2012 10:44am [Last Comment]
pelajar akan belajar cara praktikal dan akan merasa wajah sendiri di facial...mengunakn bahan sampingan seperti buah tomato dan mentimun...anda bolih membuat income secara sambilan hanya dengan facial..

hubungi saya..puan ros 0127121169
email..roshamid65@yahoo.com

Niche: Kursus Kecantikan | Bisnes Spa Dan Facial
 
1. Anna 163 - Tue 18/Dec/2012, 3:58pm
saya seorg ibu tunggal d johor bahru..saya berminat sgt menyertai kelas ini...  
2. Ros 68 - Tue 18/Dec/2012, 6:33pm
kelas akan di adakn di stia tropika pd hari sabtu cuma tarikh blom di tetap kn...  
3. Ros 68 - Wed 19/Dec/2012, 3:25am
kelas di ada kan pada 12/1/2013 sabtu di setia tropika johor bahru,kelas bermula dari pukul 2 petang hingga 5.30 petang,jamuan ringan di sedia kan  
4. Mohd Shukor 2 - Wed 19/Dec/2012, 10:40am
salam,
mcm mna nk register.
nk dftrkn wife  
5. Wawa 169 - Wed 19/Dec/2012, 10:59am
saya berminat..  
6. Ros 68 - Wed 19/Dec/2012, 5:40pm
Sila sms atau call saya untuk mengetahui lebih lanjut untuk mengetahui cara untuk daftar  
7. Mishal Abdul 2 - Tue 1/Jan/2013, 11:57am
kursus brapa hari?? sy pun berminat. TQ//mishalabdul@gmail.com 014-2770414  
8. Anne 159 - Wed 2/Jan/2013, 2:34pm
salam, kelas utk 12/1/2013 masih terbuka ke kak?saya berminat nk join..  
9. Ros 68 - Sun 6/Jan/2013, 7:53pm
kelas masih terbuka lg sila daftar seblom 9/1/2013  
10. Mar 86 2 - Wed 9/Jan/2013, 12:43am
sy sangat berminat nak join tp,dah lewat nak daftar..masa akan dtg da lg tak?  
11. Ros 68 - Wed 9/Jan/2013, 9:10am
kalau ada kekosongan walau lewat pn bolih di terima syarat nya mesti daftar seblom tarikh kelas..  
12. Images Spa - Fri 18/Jan/2013, 11:34pm
Tumpang iklan, Diperlukan segera. Juru Kecantikan, Juru urut spa therapist untuk cawangan terbaru kami di Nusajaya JB. Latihan diberikan. Gaji dan insentif boleh dirunding. email gshamsor@gmail.com atau hp 016-7973936  
13. Hanim 17 - Sun 20/Jan/2013, 2:32pm
Tumpang Iklan.
Assalam. Kepada yang berminat untu menjadi Stokis / Pengedar / Wakil Jualan bagi produk wangian My Perfume, modal permulaan serendah RM500 sahaja dan anda layak menjadi usahawan. Sila layari http://nmsmyperfume.blogspot.com
sms saya email anda, saya akan emailkam maklumat lanjut. Thanks. 012-9105672 Kak Hanim. Gombak, KL.  
14. Yana 223 - Tue 22/Jan/2013, 7:46pm
promosi hebat bengkel pengenalan produk dan bengkel makeup secara percuma bersama giffarine..bengkel di adakan di setia tropika johor bahru pd 27/1/2013 jam 10 pg hingga 3 ptg makan tengahari di sediakn..tempat terhad..
untuk pendaftaran hubungi saya..
puan ros:0127121169
whatssap :0127121169  
15. Mishal Abdul 2 - Tue 29/Jan/2013, 9:55am
area pasir gudang xder kerr..  
16. Latifah Abd Wahab - Mon 18/Feb/2013, 9:51am
ala saya kajang..nak joint mcm mana>?sini xder ker ???  
17. Ros 68 - Mon 4/Mar/2013, 11:46am
kelas facial dan makeup sesi ke 2 kini di adakan pd 31/3/2013 hubungi saya kalau berminat...  
18. Dila 135 - Thu 7/Mar/2013, 3:59pm
Saya juga mencari kelas solekan di pasir gudang..harap utk bln 3 nnti blh buat di pasir gudang  
19. Nurul Ain 72 - Mon 11/Mar/2013, 2:50pm
salam puan ros,saya berminat boleh email saya. saya nak tahu dgn lebih detail...
joyahwave91@yahoo.com..
terima kasih.  
20. Jue Tawan - Fri 15/Mar/2013, 5:26pm
*TUMPANG IKLAN*
BENGKEL SOLEKAN D SETIA TROPIKA 28/4/2013- TEMPAT TERHAD
lbh detail email: julia_8010@yahoo.com.sg  
21. Hana526 - Thu 28/Mar/2013, 4:47pm
Tumpang share sesuatu yang menarik

Anda pernah hantar sms or email kepada customer anda untuk update berita terkini atau sebagainya?

penatkan kalau sms satu persatu dan email .. banyak sangat masuk spam..

terfikiq tak nak cari perkara yang senang dan selamat

kami di HPQ Online Trading ada sistem yang boleh memudahkan kerja anda

VSMS Solution pencarian terbaik untuk anda.

untuk dapatkan presentation dari kami hubungi kami di hpqonlinetrading@gmail.com atau sms 016 6157181 @ 0129247496

VSMS Solution terhad setiap bulan jadi kepada yang betul-betul berminat boleh email atau SMS kami.

Kami akan ke tempat anda.

p/s kepada yang menpunyai database yang banyak di utamakan  
22. Ros 68 - Mon 8/Apr/2013, 9:44am
kelas facial dan makeup untuk sesi bulan mei akan di adakan pd 12/5/2013 di tmn dahlia tampoi hubungi saya untuk keterangan lanjut:puan ros 0127121169  
23. Ros 68 - Sun 14/Apr/2013, 9:52pm
pertukaran tarikh kelas dr 12/5/2013 kepada 19/5/2013 atas sebab2 tertentu  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..