Jimatkan Elektrik Anda Dengan Alat Ini
Rafix @ Rafik Global Online E-store - Wed 28/Nov/2018 2:59pm
Assalam wbt & Salam Sejahtera,

Memperkenalkan *ALAT JIMAT ELEKTRIK PALING POWER Nombor 1
http://www.alatjimatelektrik.com/
http://www.alatjimatelektrik.com/
http://www.alatjimatelektrik.com/

⚑Tak perlu *INSTALL*
⚑Tak perlu buat *WIRING* baru
⚑Tak perlu nak usik *METER TNB* (salah disisi undang2).

Hanya *PLUGIN* dimana2 soket plug n biarkan on 24 jam. Mudah kan? πŸ˜ŠπŸ‘

=============================
Penjimatan dari *40% sehingga 60%*....
=============================

*Pengiraan mudah*:

🌐 Jika bil elektrik rumah anda RM100++, lepas sebulan guna produk ni bil akan jadi *RM30-40*.

🌐 Jika bil elektrik rumah anda RM150++, lepas sebulan guna produk ni bil akan jadi *RM50-70*.

🌐 Jika bil elektrik rumah anda RM200++, lepas #sebulan guna produk ni bil akan jadi *RM70-90*.

🌐 Jika bil elektrik rumah anda RM300++, lepas sebulan guna produk ni bil akan jadi *RM100-120*.

Alat ni *tak salah disisi undang2* sebab kita tak usik *METER TNB*. Kita hanya plugin di soket plug tanpa usik sebarang meter pendawaian TNB.

Nak tengok result pulak tak perlu tunggu 2-3 bulan, bulan pertama guna produk ni dah nampak kesan penurunan.. Minimum 40% sehinggalah *MAKSIMUM 60%* πŸ˜ŠπŸ‘

=============================
Produk ini juga ada *1 YEAR WARRANTY* so kalau rosak company akan ganti 1 unit yang baru.. takyah nak repair2 dah πŸ˜ŠπŸ‘
=============================

Order disini
http://alatjimatelektrik.wasap.my/
http://alatjimatelektrik.wasap.my/
http://alatjimatelektrik.wasap.my/

Niche: Perkakas Elektrik | Perkakas Rm2 Dan Gajet
     
  1. Mellan - Thu 29/Nov/2018, 12:02am
    Alat ni menipu. Mamat Rafik ni pun tak bertanggung jawab. Saya complain ke WhatsApp dia sbb alat ni tak betul...tapi langsung dia diam, ignore msj saya. Kerja menipu saja dia ni. Sdg fikir nak buat repot polis.  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia