Jimatkan Elektrik Anda Dengan Alat Ini
Rafix @ Rafik Global Online E-store - Wed 28/Nov/2018 2:59pm
Assalam wbt & Salam Sejahtera,

Memperkenalkan *ALAT JIMAT ELEKTRIK PALING POWER Nombor 1
http://www.alatjimatelektrik.com/
http://www.alatjimatelektrik.com/
http://www.alatjimatelektrik.com/

⚑Tak perlu *INSTALL*
⚑Tak perlu buat *WIRING* baru
⚑Tak perlu nak usik *METER TNB* (salah disisi undang2).

Hanya *PLUGIN* dimana2 soket plug n biarkan on 24 jam. Mudah kan? πŸ˜ŠπŸ‘

=============================
Penjimatan dari *40% sehingga 60%*....
=============================

*Pengiraan mudah*:

🌐 Jika bil elektrik rumah anda RM100++, lepas sebulan guna produk ni bil akan jadi *RM30-40*.

🌐 Jika bil elektrik rumah anda RM150++, lepas sebulan guna produk ni bil akan jadi *RM50-70*.

🌐 Jika bil elektrik rumah anda RM200++, lepas #sebulan guna produk ni bil akan jadi *RM70-90*.

🌐 Jika bil elektrik rumah anda RM300++, lepas sebulan guna produk ni bil akan jadi *RM100-120*.

Alat ni *tak salah disisi undang2* sebab kita tak usik *METER TNB*. Kita hanya plugin di soket plug tanpa usik sebarang meter pendawaian TNB.

Nak tengok result pulak tak perlu tunggu 2-3 bulan, bulan pertama guna produk ni dah nampak kesan penurunan.. Minimum 40% sehinggalah *MAKSIMUM 60%* πŸ˜ŠπŸ‘

=============================
Produk ini juga ada *1 YEAR WARRANTY* so kalau rosak company akan ganti 1 unit yang baru.. takyah nak repair2 dah πŸ˜ŠπŸ‘
=============================

Order disini
http://alatjimatelektrik.wasap.my/
http://alatjimatelektrik.wasap.my/
http://alatjimatelektrik.wasap.my/

Niche: Perkakas Elektrik | Perkakas Rm2 Dan Gajet
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Mellan - Thu 29/Nov/2018, 12:02am
    Alat ni menipu. Mamat Rafik ni pun tak bertanggung jawab. Saya complain ke WhatsApp dia sbb alat ni tak betul...tapi langsung dia diam, ignore msj saya. Kerja menipu saja dia ni. Sdg fikir nak buat repot polis.  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.