Jenamakan Produk Perfume Anda Sendiri Dengan Kami
Diamond Perfume Factory Sdn Bhd - Wed 15/Feb/2017 12:38pm [Last Comment]
Bertempatkan di Ukay Perdana,Ampang , Diamond Perfume Factory kini semakin dikenali sebagai pembekal utama bagi produk wangi-wangian dan botol-botol untuk wangian di rantau ini. Kami mempunyai seleksi wangi-wangian yang luas dan berkualiti dan kepercayaan yang kami pamerkan kepada para pelanggan kami.

Setiap produk kami memenuhi mutu terjamin. Kami mempamerkan etika perniagaan yang tinggi dan memastikan bahawa pelanggan-pelanggan kami dapat meletakkan kepercayaan yang sepenuhnya bagi memasarkan produk Diamond Perfume Factory.

Kami adalah pengeluar minyak wangi berinspirasikan wangian ANTARABANGSA. Kami mengalukan individu dan usahawan dari seluruh negara termasuk daripada Singapura & Brunei yang berminat untuk menjadi pemborong di negara masing-masing dan memiliki produk minyak wangi jenama sendiri.

?? Kami membekal minyak wangi Roll-on, Spray (EDP, EDT)
?? Terdapat lebih 200 wangian antarabangsa...Anda ditawarkan wangian daripada apa jua jenama pada SATU HARGA!!
??WANGIAN KEKAL SEPANJANG HARIII!!!!

Dapatkan harga istimewa dari kami untuk Tunaikan impian anda MEMILIKI MINYAK WANGI JENAMA SENDIRI ????????????

???? whatsapp 0105256400
???? whatsapp 0105256400
???? whatsapp 0105256400

Dengan BUDGET anda kami boleh jadikan anda sebagai JUTAWAN dalam industri ini ?????????

Dapatkan informasi lebih lagi daripada ahli kami atau terus datang ke kilang kami di :-

No10-G Jalan UP 1/7 Taman Ukay Perdana 68000 Ampang Selangor

#OEMPERFUME #rezekihalal #perfumemurah #hargamampumilik #usahawanperfume #perfumebrandsendiri

Niche: Pengedar Perfume
 
1. Brp Hadi - Mon 20/Feb/2017, 11:19am
Projek baik ni tuan. Saya akan bantu tuan bagi menyediakan packaging untuk tuan. Saya adalah pengilang dan pembekal KOTAK dengan design berkualiti tinggi dan harga termurah. call/wasap saya 0172501202 untuk dapatkan quotation tanpa caj. area KL/Selangor boleh terus datang ke ofis kami.  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..