Jemputan Mesyuarat Agong Persatuan Pengusaha Dobi Melayu Malaysia (PPDM) 2018 - Wangsa Maju
Hrgerbang Ent 2 - Mon 15/Oct/2018 1:44pm
Persatuan Pengusaha Dobi Melayu (PPM-024-10-290415) atau Malay Unified Laundry Association (MULA.my) akan mengadakan Mesyuarat Agong Tahunan Kali Ke 4 bagi tahun 2018 seperti maklumat berikut :

TARIKH : 27 OKTOBER 2018 Sabtu
TEMPAT : DEWAN KONDOMINIUM SERI KENANGAN Seksyen 6 Wangsa Maju Kuala Lumpur

Sehubungan dengan itu, kami pihak sekretariat menjemput ahli PPDM yang berdaftar untuk hadir ke AGM ini untuk mendapatkan laporan dan mengusulkan isu/penyelesaian untuk tindakan bersama PPDM@MULA. Agenda mesyuarat ialah pelaporan aktviti dan kewangan persatuan. Untuk mesyuarat kami ini, kami juga menjemput Suruhanjaya Tenaga (ST) bagi berkongsi mengenai isu yang sedang hangat diperkatakan iaitu penggunaan gas di premis dobi.

Kepada rakan-rakan usahawan yang berminat untuk menjadi ahli PPDM, boleh dapatkan maklumat di website PPDM@MULA di https://mula.my/.

Syarat keahlian : mempunyai daftar niaga SSM & membayar yuran pendaftaran keahlian.

Untuk pendaftaran keahlian, sila klik terus ke pautan ini

https://mula.my/product/keahlian-baru/
https://mula.my/product/keahlian-baru/
https://mula.my/product/keahlian-baru/

Untuk pertanyaan lanjut mengenai PPDM, boleh email segera kepada kami di Email: admin@mula.my

Get involved !
Keep in touch !

Terima kasih.

Puan Rozi
AJK PPDM@MULA.my

Niche: Bisnes Dobi | Persatuan | Diskusi Bisnes
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)