Jeans, Slacks Dockers, T-Shirt, Jersey dan Topi Harga Borong
Jeans Tycoon - Tue 4/Dec/2012 2:01pm [Last Comment]
Salam,

Saya ada menjual secara borong Jeans, slack dockers, Tshirt, jersey dan topi Gred AA.

Barang semua dari THAILAND DAN INDONESIA..sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya.

Harga satu barang RM10, minimum beli atau order 70
PCS..

Boleh datang ke tempat saya untuk COD atau saya boleh kirimkan pesanan melalui kurier, barangan saya bagi jaminan 2 bulan..

jeans seperti levis, armani, ed hardy, quiksilver dan bermacam lagi, tshirt pelbagai jenama jersy pelbagai club dan international team, topi baseball hat dan free size..

semua barang ada size kecil dan besar..
sila email kepada saya
Mohd.jeans@yahoo.com

kepada sesiapa yang berminat..tq

Niche: Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Tshirt Dan Uniform
     
  1. Amir 55 - Tue 4/Dec/2012, 2:06pm
    salam. tolong hantar katalog ke pasarmalam.kedaikopi@gmail.com . tq  
  2. Radi 5 - Tue 4/Dec/2012, 2:09pm
    boleh email kat sy no tel or katalog.......email radirazali@ymail.com  
  3. Hairulakim - Tue 4/Dec/2012, 2:12pm
    tolong email catalog pada sy yea ..
    hairulakim@rocketmail.com  
  4. Shaarim - Tue 4/Dec/2012, 9:03pm
    tolong emailkan catalog pada saya...
    shaari_noor@yahoo.com  
  5. Incik Yo - Wed 5/Dec/2012, 1:33am
    e mel pada saya...

    gothico_therion@yahoo.com.my  
  6. Muhammad Asrol 2 - Wed 5/Dec/2012, 10:07am
    tlg email pada saya

    m.asrol82@yahoo.com  
  7. Cmr Shah - Wed 5/Dec/2012, 10:39am
    Email ples
    Putracmr_shah@yahoo.com  
  8. Azhar 109 - Wed 5/Dec/2012, 12:37pm
    salam..tolong email catalog ke coleq86@gmail.com  
  9. Muhammad Hafiz 18 - Thu 6/Dec/2012, 3:32pm
    tolong emailkan saya catalog dan juga harga.....tq...

    izsha_closet@yahoo.com........  
  10. Mieatul - Sat 8/Dec/2012, 1:04pm
    tolong emailkan catalog dan harga borong
    tq,..ac_gongkedak @yahoo.com.my  
  11. Fadhli 16 - Mon 10/Dec/2012, 1:29pm
    bolehkah encik emailkan catalog dan price list ke:
    fadhli_niza@yahoo.com  
  12. Muaz Fadzil - Mon 10/Dec/2012, 9:58pm
    tolong emailkan catalog dan price list kpd
    muazskater@yahoo.com
    tq  
  13. Wan 855 - Mon 10/Dec/2012, 11:09pm
    emelkan cataloq dan harga borong
    mzone5531@yahoo.com  
  14. Ahmad 515 - Tue 11/Dec/2012, 8:08pm
    salam. tolong hantar katalog ke ahmad_prubsn@yahoo.com . tq  
  15. Ismail 130 - Wed 12/Dec/2012, 1:08pm
    Salam, saya perlukan katalog semua jenis pakaian dengan harga borong. Kedainya di manaya?  
  16. Haizad 2 - Thu 13/Dec/2012, 10:06am
    berminat.boleh berikan catalog untuk dilihat beserta alamat untuk saya tengok dan COD barangan slack dockers dan jeans  
  17. Huzaifah 14 - Fri 14/Dec/2012, 1:58am
    salam, harap dapat email kan kepada saya ke huzaifahjai@ymail.com  
  18. Ezmoney - Fri 14/Dec/2012, 8:15pm
    kedai kat mana? tolong emailkan pada saya info secepat mungkin

    eureka.victory@gmail.com  
  19. Zain 17 - Sat 15/Dec/2012, 12:11am
    tolong hantar katalog di ctika05@yahoo.com.my  
  20. Muhammad 201 - Sat 15/Dec/2012, 1:00pm
    tolong emailkan kat anisniagar@gmail.com  
  21. Pn Santhi - Sun 16/Dec/2012, 9:20pm
    Salam, Puan Santhi perlukan katalog semua jenis pakaian dengan harga borong. Kedainya di manaya?
    email saya, santhi_2000@hotmail.com  
  22. Rezza 3 - Wed 19/Dec/2012, 8:15pm
    tolong email pada saya encik
    amirulfaizalrezza@yahoo.com  
  23. Ajis 12 - Mon 24/Dec/2012, 1:15am
    bolehkah encik emailkan catalog dan price list ke:
    ajis_9650@yahoo.com  
  24. Asraf Arifin - Mon 24/Dec/2012, 9:40pm
    tolong emailkan saya catalog dan juga harga.  
  25. Zulkarnain 10 - Mon 24/Dec/2012, 11:55pm
    teachers_zuwnor@yahoo.com  
  26. Fiq3090 - Tue 25/Dec/2012, 5:12pm
    detail pls to email fiq_3090@yahoo.com  
  27. Faizal 404 - Thu 27/Dec/2012, 9:29pm
    antar detail pasal suar jeans harga borong..cbk_1039@yahoo.com  
  28. Khairulj - Fri 28/Dec/2012, 12:06pm
    tolong anta..detaill..emaill.
    khairullj@yahoo.com  
  29. Nizam 242 - Tue 15/Jan/2013, 10:46am
    emel kan kataloq dan harga borong jemms_jr@yahoo.com  
  30. Mohd Hishamudin Husain - Wed 16/Jan/2013, 9:07pm
    Mail katalog & harga sekali
    din_andak@yahoo.com  
  31. Zaxx 2 - Sat 19/Jan/2013, 8:35am
    mohon email katalog ke zaxxbiz@gmail.com  
  32. Arrdean82 - Wed 23/Jan/2013, 11:36am
    salam sume..saya dari orlamabundle..
    pemborong pelbagai jenis kasut..
    berkualiti dan harga yang berpatutan
    terletak di bdr baru sungai buloh..
    datang dan pilih..
    harga dari RM20-RM55/sepasang..
    berminat?
    orlamabundle@yahoo.com.my  
  33. Mohd Azizi 12 - Wed 23/Jan/2013, 11:41am
    salam..tolong email catalog are_zyze@yahoo.com.my  
  34. Tnie - Thu 24/Jan/2013, 2:38am
    Salam, mohon send catalog ke email saya .. Tnie_libragurlz@yahoo.com  
  35. Shah 810 - Tue 16/Apr/2013, 2:05pm
    email katalog. shahderr82@yahoo.com  
  36. Razak Rahman 5 - Thu 18/Apr/2013, 11:39am
    Mail katalog & harga borong sekali
    golflicious@gmail.com. sertakan contact  
  37. Nazs133 - Fri 26/Apr/2013, 12:20am
    tolong emailkan catalog dan harga borong ke....

    godinthenight@mail.com  
  38. Eda 40 - Tue 7/May/2013, 11:47am
    salam. Tolong emailkan alamat perniagaan , catalog dan harga  
  39. Ismarudin - Sat 18/May/2013, 4:44am
    Salam...tlg emailkan kat saya katalog dan harga.. megahenismajaya@gmail.com... tq  
  40. Gorefisher - Thu 20/Jun/2013, 4:11pm
    Salam,

    Emailkan saya katalog dan harga. Tq.
    gorefisher@gmail.com.  
  41. Muhammad 282 - Sun 7/Jul/2013, 1:29pm
    pls send katalof and harga dan no fon utk keep in touch  
  42. Ariessa Arianna - Wed 21/Aug/2013, 4:19am
    Assalam encik... boleh tolong emel katalog pada sy..? saya nak beli secara borong dalam kuantiti yg banyak, emel sy :

    ariessa_arianna@yahoo.com.my

    sekian, terima kasih.  
  43. Lockluck - Mon 2/Sep/2013, 5:18pm
    Tolong hantar katalog beserta harga dan lokasi tuan ke:
    mancadd@yahoo.com

    Thanks.  
  44. Muhammad 306 - Mon 21/Oct/2013, 12:35am
    Tlg email katalog jersi ke luthfy_sdnbhd@yahoo.com.my
    Blh whatsapp sy 0134843739  
  45. Faizal 355 - Thu 29/Oct/2015, 11:36am
    Tlg mail catalog slack dockers ke mfaizaljohan@gmai.com  
Page 1   (Total 45 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.