Jawatan Kosong untuk Wanita. Area Shah Alam Seksyen 15 - Call 013-5187310
Zulaika 31 - Thu 14/Feb/2019 10:54am
KERJA KOSONG AREA SHAH ALAM SEKSYEN 15 😎

➡Kerani Pentadbiran Syarikat Pinjaman Wang Berlesen
👉Female, umur tak melebihi 30 tahun (MALAY ONLY)
👉Full Time (Office Hour -9:00am-5.30pm / Sabtu- 9.00 am-2.00pm Ahad Cuti)
👉Takde pengalaman pun tak apa janji boleh belajar.
👉Ade epf n socso
👉Basic + commision (bonus) 😉
👉boleh berkomunikasi dgn mengunakan phone untuk membuat pengesahan.
👉Mahir menggunakan whatsapp, facebook, instargram dan laman sosial lain
👉Boleh bekerja dalam kumpulan
👉Suasana kerja yang seronok, kerja yang mudah duduk di office shj

👉Berminat boleh contact whatsapp
📞013-5187310
www.wassap.my/60135187310/nakkerja

Untuk walkin interview :➡bawa resume
URGENT MEMERLUKAN PEKERJA DAN
💯SERIUS NAK KERJA SAHAJA

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Zulaika 31 - Thu 14/Feb/2019, 10:55am
    Saya ika Agent personal loan daripada syarikat pinjaman berlesen yang berdaftar dibawah KPKT , saya adalah Penasihat Kewangan yang profesional dan berpengalaman . Jika anda ada masalah kewangan & anda buntu untuk menyelesaikan masalah kewangan anda terus contact saya CIK IKA sedia membantu anda😁
    boleh call whatsapp saya 013-5187310 😊

    TIDAK PERLU RISAU‼
    ❌ BUKAN AHLONG
    ❌ NO UPFRONT
    ❌ TANPA PENJAMIN
    ❌ TANPA CAGARAN

    ANDA ADA KRITERIA DIBAWAH 👇⁉
    ✔ WARGANEGARA MALAYSIA
    ✔ GAJI MELALUI BANK
    ✔ BEKERJA TETAP/KONTRAK
    ✔ BOLEH TOLONG SETTLE HUTANG SYARIKAT LAIN
    ✔ HAD PINJAMAN HINGGA 30K

    ➡ Area Selangor, KL & Negeri Sembilan

    untuk semakan kelayakan percuma je tau korang
    boleh call 📲013-5187310 cik ika
    atau tekan link whatsapp
    www.wasap.my/0135187310/Naksemakkelayakan  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia