Jawatan Kosong Pembantu Peribadi/Kerani/Site Supervisor
Inspiration Development Sdn Bhd - Sat 8/Apr/2017 1:57pm [Last Comment]
Salam. Inspiration Developement sdn bhd sebuah syarikat pemaju perumahan dan pembinaan yang bertapak di melaka dan kuala lumpar, kami sedang mencari sesiapa yang berminat dan inginkan pengalaman yang luas untuk mengisi kekosongan jawatan yang ada.

Kekosongan:
Pembantu peribada-1
Kerani/admin-2
Site supervisor-2 ( kontrak )

-fresh gradute/ 1 ke 2 tahun pengalam/ tiada pengalaman boleh di pertimbangkan
- rajin bekerja, tepati masa
- boleh bekerja lebih masa bila perlu
- boleh bekerja ke luar negeri atau di mana-mana tempat
- mahir menaip
- yang bertanggungjawab, jujur dan amanah

Kepada yang berminat boleh hubungi ke 016 2767621. Terima kasih

Niche: Kerja Kosong | Kerja Diploma Dan Ijazah | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Siti Aishah 99 - Sat 8/Apr/2017, 5:01pm
ada sediakan trasport/tempat tinggal tak untuk student internship ?  
2. Inspiration Development Sdn Bhd - Sat 8/Apr/2017, 8:54pm
Tempat tinggal di sediakan dan transport boleh di pertimbangkan. Boleh hubungi di talian yang tetera untuk maklumat lanjut.  
3. Kira Official - Sun 9/Apr/2017, 12:01pm
Sy fresh graduate student. Sy nk tny la ckit, ada sediakan tmpt tinggal dan transport ka? Trutamanya jika pemohon jwtn trsebut tinggal jauh dri tmpt krja? Terima Kasih  
4. Izzaty 18 - Sun 9/Apr/2017, 7:31pm
saya berminat kerja kerani , saya stay melaka  
5. Inspiration Development Sdn Bhd - Sun 9/Apr/2017, 8:56pm
Boleh hubungi no yang tetera. Terima kasih  
6. Syuhada Ismail - Mon 10/Apr/2017, 8:20am
Kerja ni based dekat mana ya?  
7. Inspiration Development Sdn Bhd - Mon 10/Apr/2017, 11:02am
Kuala lumpur dan melaka.  
8. Gigie - Mon 10/Apr/2017, 11:58am
jawatan kosong 

Berminat utk online / tahu computer / time office hour ?
kami ingin mencari pekrja perempuan dan lelaki @ orang OKU yang ingin bekerja sebagai AGENT marketing di bandar baru ampang ,

call kami sekarang : 016 447 6706 / 012 651 6706 / 03 4287 5085    
9. Sue 653 - Mon 10/Apr/2017, 2:21pm
Ok done contacted the number given above.  
10. Iamhafiz 2 - Tue 11/Apr/2017, 10:18pm
salam,kl lokasi dimana encik?  
11. Sue 653 - Fri 14/Apr/2017, 10:14am
Maaf jawatan Pembantu Peribadi masih ada kekosongan atau sudah ada calon ?  
12. Nur Athirah Binti Ramli - Thu 7/Sep/2017, 1:54pm
Salam.. saya ingin bertanya adakah jawatan yang ditawarkan masih mempunyai kekosongan? Saya tinggal di melaka..  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..