Jawatan Kosong di Setia Alam/Meru Shah Alam
Zakaria 20 - Tue 25/Jun/2013 10:49am [Last Comment]
Kami akan membuka rangkaian Kedai Buku terbaru kami bertempat di Tesco Setia Alam pada bulan Julai 2013. Dengan ini kami menawarkan kepada calon calon yang tidak berpengalaman tetapi minat berkaitan buku untuk bersama sama kami sebagai ;

1) Penyelia @ Pembantu Penyelia
2) Kerani Akaun/Admin
3) Pegawai Pemasaran @ promosi
4) Juruwang@pembantu Jualan

Mereka yang berjaya akan diberi faedah faedah yang baik dan peluang kerjaya seterus untuk rangkaian kedai kedai kami selepas ini.

Sila hubungi sya Zakaria 017 2233511/03 33596175 untuk urusan temuduga atau emailkan resume kepada zakaria1806@gmail.com

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Kedaiidea999 - Tue 25/Jun/2013, 11:03am
Salam tumpang iklan..

PAKEJ KAD KAHWIN ONLINE DAN PRE-WEDDING STUDIO PHOTOSHOOT

- Hanya RM 250.00
- 1 Dot Com untuk Kad Kahwin Online contohnya: afiedanmariena9Julai2013.com
- Gambar Pre Wedding anda akan diletakkan di website anda berserta tarikh perkahwinan, lokasi majlis serta agenda majlis anda.

Berminat? Hubungi 011-1243 2989 dan book tarikh photo shoot anda di studio kami.

Terima kasih  
2. Syira 24 - Wed 26/Jun/2013, 11:50am
tempat kerja di tesco setia alam ke??mse kerja??  
3. Wan 914 - Wed 26/Jun/2013, 2:08pm
ada part time x...ari jumaat,sabtu dan ahad....emel ke megataziz2001@yahoo.com  
4. Nurul Syakila Binti Misham - Wed 26/Jun/2013, 3:31pm
part time untuk malam dr jam 8pm-10pm boleh?sabtu ahad jam 3pm-10pm.  
5. Zakaria 20 - Fri 28/Jun/2013, 9:50am
Untuk part time boleh dibincangkan sila datang ke Kedai kami  
6. Faizah91 2 - Sat 27/Sep/2014, 11:51am
Salam nk Tanya Ade lagi keep jawatan kosong no, sy perlukan part time sabtu Dan ahad 9-5 ..
Email faizahbaby91@yahoo.com  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..