Jam Tangan Replika Gred AAA
Easyhartanah - Mon 10/Mar/2014 2:14pm [Last Comment]
Salam,

Kami menjual/membekal bermacam jenis jam tangan premium gred AAA yang yang paling murah di pasaran. Kualiti terjamin di mana kami menyediakan warranty 1 to 1 yang tidak ada pada penjual lain.
Contoh model Panerai/Tissot/Casio Edifice Redbull/ Tag Heuer/ Patek Phillip.
Untuk gambar atau temujanji boleh whatsapp/sms/call : 019-2095992

Dijamin puas hati.
Agent/Dealer/Borong/Dropship/COD

Niche: Bisnes Jam Tangan
 
1. Ikhmil - Mon 10/Mar/2014, 2:30pm
Emel sy- Faevwasz1981@gmail.com  
2. Mohd Kamarul Mansor - Mon 10/Mar/2014, 2:42pm
mohon emailkan detail kam87_manutd@yahoo.com  
3. Bizloan 7 - Mon 10/Mar/2014, 2:45pm
sorry...tolong email..tq  
4. Ehsan22 - Tue 11/Mar/2014, 1:58am
salam..emailkan saya detail mohd_ehsan22@yahoo.com  
5. Md Fisha - Wed 12/Mar/2014, 12:42am
Email detail ke fisha_007@yahoo.com
Berminat untuk mnjadi agent...  
6. Mohd Syaufiq 2 - Wed 12/Mar/2014, 5:09pm
email dewail..mohdsyaufiq90@gmail.com  
7. Qeen - Thu 13/Mar/2014, 5:27pm
please emel quotation ke qeen_styles@yahoo.com  
8. Azman 388 - Fri 14/Mar/2014, 8:40pm
Email detail azman2003@gmail.com  
9. Izzul 3 - Sat 15/Mar/2014, 12:42pm
emel detel harga, etc ish88zul@yahoo.com.my  
10. Mageson - Sat 15/Mar/2014, 10:32pm
tolong email katalog dan harga. mmageson@yahoo.com.  
11. Yana 343 - Sat 15/Mar/2014, 11:50pm
boleh email katalog dengan harga tak? berminat. farahliyanadahlan@gmail.com  
12. Mohd Izzul Islam - Sun 16/Mar/2014, 11:51pm
Email justinesemujan@gmail.com  
13. Kamarul 213 - Mon 17/Mar/2014, 1:41am
emel kataloq. fakhrimustaffa@gmail.com  
14. Airizz - Mon 17/Mar/2014, 9:39am
email saya jesialia81@gmail.com  
15. Hirnata - Mon 17/Mar/2014, 5:18pm
email saya
hirnatatumiry@yahoo.com  
16. Kuchai 3 - Tue 18/Mar/2014, 9:26pm
Email katalog Dan harga.irairwati10@gmail.com  
17. Zamcars - Tue 18/Mar/2014, 11:01pm
Email katalog dgn harga.
Aizam_qb@yahoo.com  
18. Azmee 13 - Wed 19/Mar/2014, 5:33pm
Utk jam gred AAA Casio Edifice dan beberapa jenama lain blh contact sy.

Cth harga :
1. Casio Edifice EQW-M710L RM160
2. Rolex Sapphire Auto RM170

Minimum order 3.

Azmee 012-3111976  
19. Pijah 2 - Thu 20/Mar/2014, 1:39pm
email : pijah_0201@yahoo.com  
20. Ris98 - Fri 21/Mar/2014, 2:32pm
Tumpang iklan
Sy ada jam jenama Bernhard h mayer edisi ultimate force, beli dgn harga rm2300. Sy ingin jual dgn hrga rm1500, urgent nk pakai duit hujg bln ni. Kpd yg b'mnat
SMS/col 0194330390  
21. Ahmad 785 - Fri 21/Mar/2014, 9:13pm
email ke sy znaglobal@gmail.com tq  
22. Sue Ahmad - Sat 22/Mar/2014, 10:07am
emailkan - a_sue63@yahoo.com  
23. Wan Muhammad Shukry Wan Nawi - Sat 22/Mar/2014, 9:08pm
Untuk menjadi dropship boleh kah?
email saya di wanshuk84@gmail.com  
24. Muhd Adib Bin Salim - Mon 24/Mar/2014, 1:56pm
boleh email detail ke adibwagon@gmail.com.
tq.  
25. Victoria Imelda - Mon 24/Mar/2014, 2:04pm
email saaye : ebidaljit13@gmail.com
tq :)  
26. Fariz 59 - Wed 26/Mar/2014, 1:37pm
boleh email saya muhammafaris29@ymail.com  
27. Anuar 256 - Thu 27/Mar/2014, 9:32pm
s salam
kepada yg sedang berniaga,sementara menunggu pelanggan datang,dah tentu belek2 hp kan, so amik masa 2 minit utk daftar percuma dan kami bayar kkepada anda...


Nampak mcm tipu..tapi ini kenyataan..! Kalau tak percaya jgn buat,...sy sudah,anda bila lg..... Jana income tanpa had sehari tanpa modal. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa prgm ni menipu...anda tk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Syarat kelayakan: Anda ada fb@wechat@whtsapp dan tahu guna komputer sikit2. Apa saje termasuk tweeter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link di bwh dan register sebagai member. Lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 = rm85.00...lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dekat fb, twitter dan sebagainye. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebyk 10usd x 3.4 = rm34.00 , mudahkan? . Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke acc bank atau cek akan dipos ke alamat rumah anda.
MAKE SURE CLICK LINK DI BWH & REGISTER YA XSAMPAI 2MINIT PON DEAR~ PLUS, X RUGI APE2 PUN
http://tasks4job.com/?refer=59246  
28. Adeq Sye - Mon 31/Mar/2014, 1:46pm
saya ada menjual jam tangan yang bergaya bawah RM100..cantik dengan koleksi warnanya..ada juga dihiasi dengan permata berkilauan..jika berminat untuk lihat sendiri jam tangan kami..sila tinggal kan email untuk kami hantar beberapa gambar jam tangan kepada anda..anda juga boleh layari fanpage kami di https://www.facebook.com/pages/Produk-Murah-Sophie-Paris-Collections/216888058509850
antara koleksi yang kami tawarkan ialah jam tangan wanita dengan hiasa permata, jam tangan boleh ubahsuai dengan pelbagai jenis strap, jam tangan lelaki..  
29. Wawa 277 - Mon 31/Mar/2014, 10:34pm
izmeg707@yahoo.com
Hrga borong n catalog..tq  
30. Sufi 12 - Mon 14/Apr/2014, 1:12pm
tlg email brand dan harga.tq
msofian_mpc@yahoo.com  
31. Fahmi004 - Tue 13/May/2014, 5:47pm
tlg email detail
fahmiaimie@gmail.com  
32. Saifulrizarl - Thu 15/May/2014, 5:23pm
Dropship detail
saifulrizarl@yahoo.com  
33. Zuhairil Zainal - Mon 26/May/2014, 11:50pm
dropship detail
zul6978@gmail.com  
34. Aina 8 - Wed 28/May/2014, 3:30pm
berminat utk dropship. katalog ye. terima kasih
everaina@yahoo.com  
35. Norfaztul Suria - Thu 29/May/2014, 10:45am
salam.. nak belajar makeup?jom join bengkel asas solekan,personaliti dan biz networking( 3 in 1 ) pd 21 june di IYC cheras..dri 10am-530pm..ketahui tips2 membina rangkain biz ..dan belajar solekan sekaligus..khas pd wanita2 biznes..jom join..pm kaknor 011-16930576 utk info..tq  
36. Hfz Dungun - Wed 4/Jun/2014, 9:37am
Pm detail.. hfzdungun@gmail.com  
37. Qilster - Tue 22/Jul/2014, 12:39pm
Email gambar and details

Aqilzuki96@gmail.com  
38. Boo Dinz - Thu 28/Aug/2014, 2:54am
Email gambar dan katalog
dinz_blackpearl@yahoo.com  
39. Azim Saiful - Fri 10/Oct/2014, 11:36pm
berminat nak jdi dropship.
sila email detail and catalog ke azimsabudin@gmail.com

terima kasih  

Page 1   (Total 40 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..