Jam Comel Tukar-Tukar Tali dan Ring
Tasha Shamie @ DIANZA SHOP - Thu 21/Feb/2013 2:02pm [Last Comment]
Assalammualaikum, sy menjual jam tangan pelabagai warna dan tali yang comel dengan harga rm50 1 set. 1 set mempunyai 6 tali dan 5 ring jam utk anda sesuaikan dengan warna pakaian anda.

Sangat laris dalam kalangan pelajar-pelajar sekolah dan kolej kerana bentuk dan warna-warna yang diberikan sangat manis.

Anda boleh tengok gambar jam : link disini --> http://rishaffcollection.blogspot.com/2013/02/jam-tukar-tukar-tali-murah-cute.html

atau

boleh tengok FB PAGE kami : risha ff collection dan link --> https://www.facebook.com/pages/Risha-FF-Collection/313229615453610

Pembelian bagi 100 biji keatas boleh mendapatkan harga runtuh seruntuh-runtuhnya . Kami juga mengalu-alukan para dropshipper yang ingin memulakan perniagaan internet.

Warna tali dan ring semuanya sama cuma warna kotak sahaja berlainan.

Warna kotak yang ready adalah : Merah, Ungu, Pink, Putih dan Biru. Stok cepat habis. Sesiapa berminat boleh hubungi saya di 017-6988252 (wassap/viber/sms) Please no call. Sebab sy student .

Atau Emel kepada saya di rishaffcoll@gmail.com dengan tajuk : JAM COMEL MC

Terima kasih.

Niche: Bisnes Jam Tangan
 
1. Feeya Fariesya Event N Management - Wed 27/Feb/2013, 6:37pm
Berminat untuk menyewa tapak bazaar??? hanya rm400 untuk 3HARI!!! jom sertai Bazaar GLAM Feeya Fariesya di Tesco Ampang pada 29Mac-31Mac2013.. Untuk tempahan tapak sila ke NZ Curry House pada jam 8pm-10pm.. atau hubungi Myra di talian 0193971977..  
2. Nor Azma Binti Zainuddin - Sat 11/May/2013, 2:57pm
hye..sy ada menjual pelbagai jenis aksesori tangan..harga dri range RM 9-RM 33.comel-comel sume..meh la tengok https://www.facebook.com/media/set/?set=a.572838019405085.1073741833.100000366762241&type=1&l=5b217240d4  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..