Jadi Bos Supply Pakej Power Bank, Jump Starter dan Power Pack? Jenama Sendiri?
Legendniaga - Wed 4/Jul/2018 1:18pm [Last Comment]
Assalamualaikum w.b.t kini saya kembali lagi dengan new project business!!!

Jadi bos supply pakej power bank, jump starter dan power pack?-
- Jenama sendiri
- Perniagaan berpanjangan

Pakej lengkap
~Tiada persaingan
~Penjenamaan brand nama sendiri
~Pengambilan produk direct dari saya
~Keuntungan yang lumayan
~Produk baru yang berpotensi tinggi
~Boleh berniaga dengan kiosk portable di mana mana
~Perniagaan yang ada jual produk, servis produk dan membeli produk untuk upgrade

Saya mencari usahawan baru yang berminat dalam perniagaan digital ini

Kepada yang serious dan mencari peluang perniagaan juga benar benar berminat boleh menghubungi saya..

MOHD. ARIFIN
0108369655

Niche: Konsultan Perniagaan | Perkakas Rm2 Dan Gajet | Ingin Berniaga
 
1. Dio - Sat 7/Jul/2018, 5:35pm
0137737032  
2. Legendniaga - Thu 19/Jul/2018, 5:40pm
Assalamualaikum..terima kasih kerana comments anda..kini saya menghasilkan produk baru lagi !!!
Produk mechanical vape mod buatan malaysia..
Kepada yang berminat ingin menjadi usahawan boleh hubungi saya di no 0108369656...pembetulan no bagi iklan di atas  
3. Haikal 133 - Thu 16/Aug/2018, 3:26am
Emel haikalhkl4@gmail.com  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..