Ingin Miliki Stesen Minyak?
Peluang 7 - Wed 12/Aug/2015 1:14pm [Last Comment]
Salam sejahtera, kami ingin menawarkan kepada mereka yang benar-benar berminat untuk memiliki stesen minyak. 100% ditanggung oleh pihak stesen. kami hanya menerima 10 orang terawal sahaja dari seluruh malaysia yang berminat. sila email peluangbisnes2013@gmail.com

Niche: Bisnes Stesen Minyak
     
  1. Ismail 17 - Wed 12/Aug/2015, 2:46pm
    apa syarat syarat nya tuan. bole detail kpd sahabi_jaya@yahoo.com  
  2. Ida 371 - Wed 12/Aug/2015, 10:05pm
    sy minat...mcm mana tu email farishamida84@yahoo.com

    012-9938667  
  3. Riye - Wed 12/Aug/2015, 11:34pm
    minat tn 0165520818..lieyariye@yahoo.com  
  4. Dante 2 - Thu 13/Aug/2015, 2:40am
    can you please email me the futher details..
    dnadina46@gmail.com  
  5. Zullembahbujang - Thu 13/Aug/2015, 7:32am
    Whatapp details pls 0104614068  
  6. Jian 3 - Thu 13/Aug/2015, 9:57am
    sy berminat

    email julie_msan@yahoo.com

    pm details atau direct contact 0162153635  
  7. Saiful 565 - Thu 13/Aug/2015, 12:37pm
    modal?
    syarat?

    email : aa.saiful@gmail.com
    whtsapp: 0125162884  
  8. Mohamad Fahmi 4 - Thu 13/Aug/2015, 12:58pm
    Email detail pd sy mohamadfahmi87@yahoo.com  
  9. Pp Simpang4 - Fri 14/Aug/2015, 2:24pm
    Email saya tuan..  
  10. Mohdfaizal 26 - Fri 14/Aug/2015, 6:00pm
    Tolong emailkan d Mohdfaizalbinalexander@gmail.com
    sudah lama nak ceburi bidang ni  
  11. Haneffdali - Sat 15/Aug/2015, 1:33pm
    Macam mana tu tuan...
    mohamed.haneff@yahoo.com  
  12. Md Suhairi - Sun 16/Aug/2015, 1:16pm
    mdsuhairi79@gmail.com
    berminat tuan,tolong bg detail.saya ada tanah sendiri.t.k  
  13. Fitri 203 - Mon 17/Aug/2015, 11:28pm
    fitrizuhairi96@gmail.com
    sangat berminat  
  14. Kazai - Thu 20/Aug/2015, 8:16pm
    Email detail bos..sy dri sabah..berminat mahu buka stesen minyak..mohdnazeri79@yahoo.com
    01116014640  
  15. Fahmisurib - Fri 21/Aug/2015, 5:25pm
    assalam tuan. boleh tolong email ke saya detail pasal pam minyak ni dan juga kriteria yang pihak tuan perlukan.
    fahmisurib@gmail.com
    nusatropika2010@gmail.com
    01110696637
    0195010936  
  16. Intan 471 - Tue 25/Aug/2015, 12:40pm
    BOLEH DAPATKAN INFO..SENT TO intantayunk@gmail.com  
  17. Nik 202 - Tue 25/Aug/2015, 4:53pm
    Saya berminta sila emailkan details to
    nikkie1965@gmail.com  
  18. En Kon - Wed 26/Aug/2015, 12:08am
    cornelius.remang.xfab@gmail.com

    saya dari sarawak. Saya bminat. Tlg email kn details. Tq.  
  19. Cieta Cieta - Wed 26/Aug/2015, 11:27am
    Assalamualaikum, sy en.halim sy berminat untuk membuka stesen minyak.sila emailkan saya details.sekian terima kasih
    Email : cieta1989@gmail.com  
  20. Rod 2 - Fri 28/Aug/2015, 1:27am
    Saya berminat. 0129702627  
  21. Soh 4 - Sat 29/Aug/2015, 1:24pm
    Email detail dzmorwell@yahoo.com  
  22. Ahmad Saiful - Sun 30/Aug/2015, 4:18pm
    call saya saiful di 01112994330, nak buka 1, dekat kl  
  23. Shaqrome - Mon 31/Aug/2015, 8:57pm
    Saya berminat membuka stesen minyak di Johor.
    Email: sjilhamtrading@gmail.com  
  24. Ruezaeiney Ruez - Thu 3/Sep/2015, 1:18pm
    sila email kan sy syarat2nya ruez91@gmail.com  
  25. Ahmad Mujahid Mohd Asri - Sun 6/Sep/2015, 6:20pm
    Saya berminat tuan, emel saya butirannya mujahidceo88@hotmail.com  
  26. Zek 6 - Wed 9/Sep/2015, 2:46pm
    Tolong email izazieismail@yahoo.com.my  
  27. Lan 218 - Thu 10/Sep/2015, 9:46pm
    boleh bagi detail kepada saya
    dellwnx@gmail.com  
  28. Chuck - Mon 14/Sep/2015, 12:57am
    Saya sngt berminat dengan offer yg ditawarkan.tolong email semua details yg berkenaan ke chuckydivinegrace.cd@gmail.com  
  29. Zakaria Bin Jais - Mon 28/Sep/2015, 4:06pm
    EMAIL kan ke zakariajais@gmail.com  
  30. Mirazmah Binti Omar - Thu 19/Nov/2015, 9:01pm
    Boleh pm atau email : mirazmah@yahoo.com / hp:01125318507  
  31. Ubai 11 - Fri 20/Nov/2015, 12:52am
    Berminat. Tolong email kepada aldawarytrading14@gmail.com
    Jazakallah  
  32. Mohamad Fadzil Bin Razali - Wed 2/Dec/2015, 12:05am
    Berminat sangat.
    Send details ke fadzilrazali01@gmail.com
    0174525854  
  33. Azam 39 - Wed 2/Dec/2015, 10:53am
    Saya berminat
    email tigaman2001@yahoo.com  
  34. Mamat 137 - Tue 15/Dec/2015, 5:16pm
    Tanah seluas 2ekar di bukit kayu hitam kedah tanah di arah kl to thailand ..tanah di tepi haiway plus..tanah hanya beberapa kilometer dari pintu thailand ..tanah sebelah kawansan perindustrian bukit kayu hitam .tanah ini untuk dipajak membuat station minyak..kepada yang berminat boleh hubungi atau watsap saya di no 019307 6063 mohammad.  
  35. Daus Sulong - Sun 27/Dec/2015, 7:46pm
    saya berminat
    firdausminhat900@gmail.com  
  36. Akmal 277 - Wed 6/Jan/2016, 1:21pm
    sy berminat
    akmal_rahim88@yahoo.com  
  37. Hafizan Bin Ahmad - Sat 2/Apr/2016, 4:30pm
    MARI MENJANA PENDAPATAN KE-2

    Mudah dan Senang
    Kenalkan 2 org rakan shj

    Produk Duta Umie Aida

    call/wassap 0128840223-Hafizan  
  38. The Best - Wed 15/Jun/2016, 12:17pm
    saya berminat, email details ke mnazri.mtahri@gmail.com atau 012-3798773 (nazri)  
  39. Mohd Azman Shafawiey - Sun 17/Feb/2019, 9:20pm
    Sya berminat ingin buka stesen minyak  
  40. Zaidi Nordin - Mon 15/Jul/2019, 12:32pm
    email detail norzaidi26@yahoo.com  
  41. Norie Sky High - Sun 28/Jul/2019, 11:48pm
    KHAS PADA YANG INGIN MEMILIKI STESEN MINYAK
    LOKASI: KEDAH (TEMPAT STRATEGIK)
    SALE PETROL SEHARI DALAM 10 RIBU LITER
    HARGA : RM 6.2 JUTA

    BERMINAT BOLEH CALL ATAU WHATSAPP SAYA
    019 4987362 NORIE
    atau email
    norieskyhigh@yahoo.com  
Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)