Ingin Menyelesaikan Masalah Anda
Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali @ NUP Enterpries
Wed 12/Sep/2012 9:15am [Last Comment]
PERHATIAN SEMUA ORANG RAMAI YANG ADA MASALAH

AIDA = 019-3437829

EMAIL = puterikl2004@yahoo.com

PAKAR DALAM URUSAN DAN PERKHIDMATAN : -

1. AGENSI PENGURUSAN PINJAMAN PERIBADI KOPERASI-KOPERASI DAN BANK-BANK YANG SAH DI MALAYSIA

2. MENJUAL BARANG ? BARANG TELEKOMUNIKASI DAN LAPTOP

3. AGENSI PERKHIDMATAN PEJABAT DAN PERNIAGAAN4.

4. MEMBUAT TEMPAHAN ALAT-ALATAN PEJABAT & TULISAN5.

5. AGENSI MENYELESAIKAN MASALAH KEWANGAN DAN TELEKOMUNIKASI

6. AGENSI INSURAN PRUDENTIAL TAKAFUL

Niche: Pinjaman Peribadi | Pengedar Alat Tulis | Insurans Dan Takaful
 
1. Joe9073 - Thu 13/Sep/2012, 2:24am
ape jenis masalah yg cik bleh bantu?cris,ctos,blaclist,swasta?.ikutkan bnyak masalah ni..penerangan details,kepastian,email dulu sy..spark9073@yahoo.com  
2. Kancilputih - Thu 13/Sep/2012, 6:31am
setuju dgn joe9073.. detail ke hirmanyusof@yahoo.com  
3. Eddyjsjk - Thu 13/Sep/2012, 10:13am
nk buat loan gaji da potong 60% khas PDRM call saya,,,saya cuba bantu,,0103404772  
4. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Thu 13/Sep/2012, 10:14am
joe9073 & kancilputih - penah dngr akpk ke x. bentuk yg sama cuma inter saja kurang mlh mengikut kemapuan cusmeter.

dayamegah - tq  
5. Erin24 3 - Thu 13/Sep/2012, 11:02am
hubungi saya erin ditalian 013-604 7333
untuk pertanyaan mengenai personal loan/epf loan ...
tq  
6. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Thu 13/Sep/2012, 11:05am
dayamegah & eddyjsjik - saya nak jd agen blh sila emil kt saya tq.

erin24 3 - maf saya x ada keridit lah  
7. Moneyaim - Thu 13/Sep/2012, 1:08pm
Pinjaman Wang Berlesen untuk golongan kerajaan/swasta/pencen/socso(area KL dan Selangor sahaja)

Kami MS enterprise, menyediakan pelbagai skim2 pinjaman yang sesuai mengikut kemampuan pelanggan.(tanpa perlu upfront dengan penjamin)
kelulusan pada hari yang sama bergantung pada status.

Sila Layari moneyaiment.blogspot.com untuk maklumat lanjut atau e-mail kepada moneyaim@rocketmail.com untuk sebarang pertanyaan  
8. Izwan 64 - Thu 13/Sep/2012, 2:28pm
Tawaran pinjaman peribadi 2012
Terbuka kpd kakitangan kerajaan,bnd berkanun,glc & swasta Biro
Kontrak,blacklist,Ctos & CCris layak mohon.Payslip over 60% jg layak utk paysli AG .Potong melalui Biro angkasa & PGM.Sebarang pertanyaan boleh call@sms 0123361983/0192290221 Izwan/Sirullah  
9. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Thu 13/Sep/2012, 2:50pm
moneyaim & izwan - saya beriminat jd agn blh email kt saya maklumat lanjut emil puterikl2004@yaoo.com. tq  
10. Zaimiro - Thu 13/Sep/2012, 5:25pm
LAST DAY CLOSE 16/9/2011...

PINJAMAN PENDIDIKAN,
PINJAMAN PERUMAHAN,
100% LULUS MENGIKUT TERMA&SYARAT2.

-UMUR 18-40 TAHUN
-CTOS,CCRIS,AKPK,BLAKLIST LAYAK MEMOHON..
-PROSES DLM 1BULAN
-KERAJAAN/SWASTA LAYAK MEMOHON.
-CAJ MENGIKUT PINJAMAN DI POHON LEPAS LULUS

BERMINAT SMS 0166865771
NAMA,UMUR,TOTAL AKAUN 2 KWSP.  
11. Reza 21 - Thu 13/Sep/2012, 11:12pm
emel ke invisible_tiger77@yahoo.com  
12. Pojie79 - Fri 14/Sep/2012, 10:18am
zaimiro:
email detail kat saya
fauzi505@yahoo.com  
13. Aenes Salwa - Fri 14/Sep/2012, 2:31pm
Sila Layari: http://mypinjaman4u.blogspot.com/. untuk mendapatkan info tentang pinjaman peribadi yang layak utk anda.  
14. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Fri 14/Sep/2012, 4:55pm
eu wangtrading 42, zaimro & aenes salwa - saya berminat jd agen sia email saya puterikl2004@yahoo.com


reza 21 & pojie 79 - ok  
15. Noorhaliza Ahmad - Fri 14/Sep/2012, 9:20pm
salam boleh email detail camne nak pinjam  
16. Aena 3 - Sat 15/Sep/2012, 12:34pm
NAZZATUL! boleh settle tak masalah org yg gaji dibayar cash, nak buat loan!  
17. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Tue 18/Sep/2012, 11:55am
NOORHALIZA AHMAD - BLH MANA EMAIL AWK.

AENA 3 - BLH BUAT LOAN TP KENA ADA SLIP GAJI LAH MLH NAMA MESTI BERSIH.  
18. Dyla91 - Wed 19/Sep/2012, 12:18pm
sy nak buat pinjaman tanpa potong biro angkasa sesiapa boleh bantu tolong....sy
ni email sy yuyu_adyla@yahoo.com tq.  
19. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Wed 19/Sep/2012, 2:31pm
dyla91 - blh buat tp inter tinggi lah berbangian dngn koperasi.  
20. Rozaiman 2 - Fri 21/Sep/2012, 10:27am
tolong sy. perlukan pinjmn 5k. sy keja cheff,gaji 3800. tp ade blacklist. plzzzhellp me. 0172889391  
21. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Mon 24/Sep/2012, 10:46am
rozaiman2 - insyallah saya blh bantu  
22. Aena 3 - Tue 2/Oct/2012, 5:29pm
NAZATUL EMAIL SAYA... aena_71@yahoo.com.my tapi saya dlm program AKPK  
23. Erin 49 - Wed 3/Oct/2012, 9:24am
http://www.rm20segera.com/?r=bestline

try klik link tu keuntungan banyak, modal rm 20 je. sikit gila! :DD

bayar hutang ptptn ke, hutang kereta pon boleyy!! :D  
24. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Thu 4/Oct/2012, 1:07pm
Aena 3 - maf saya x blh bantu anda.

erin 49 - ok tq  
25. Mamat 64 - Fri 5/Oct/2012, 9:06am
aena 3 ; pastikan gaji anda tu di masukkan ke dalam akaun simpanan terlebih dahulu setiap bulan..

pas tu boleh la keluarkan..bank nak tgok statement keluar masuk duit utk pengesahan..insyallah and boleh apply apa2 loan pun..  
26. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Fri 5/Oct/2012, 11:42am
mamat 64 - sbrnya aena 3 nak jelaskan hutang dia kt akpk lah mlh dia suruh saya bantu dia buat membyran kt akpk. saya x blh bantu sbb akpk x nak berkejasama dngn org lain selain pemohon sendiri.
so apa pula masalah dngn awk ini mamat 64.  
27. Yon - Wed 10/Oct/2012, 10:13pm
haha...rm20segera...mn nk untung klu nk dpt ahli pyh...  
28. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Mon 15/Oct/2012, 12:04pm
tahu x apa.  
29. Angah 61 - Thu 8/Nov/2012, 12:34pm
Pengurusan Kewangan, Liabiliti dan Masa...

Kepada anda yg telah @ sedia ada pinjaman dengan mana2 Bank seperti rumah,peribadi,kereta,kad kredit dan apa2 hutang yg berkaitan dengan Bank, Koperasi kami boleh uruskan.


TUJUAN KAMI:-
1.mengatasi npl (non-performing loan)
2.mengurangkan golongan blacklist
3.mengelakkan bankrup


100% bayaran bulanan rendah dr yg
seblom ni

100% nasihat percuma

100% kepuasan pelanggan



CONTOH 1, nilai sebuah rumah:-
-Harga: Rm85 000.00
-Bayaran bulanan: Rm760.00
-Tempoh bayaran: 25Tahun @
300 Bulan
Rm760.00 X 25 Tahun X 12 Bulan
Jumlah Bayaran: Rm 228 000.00



Dengan koperasi/Syarikat ini
Bayaran Bulanan akan di rendahkan
serta Tempoh Bayaran dipendekkan
untuk nilai Sebuah Rumah
Rm 85 000.00 dengan hanya :
-Bayaran Bulanan: Rm 500.00
-Tempoh Bayaran: 15Tahun@180Bulan


CONTOH 2 PinjamanPeribadi :-
-Jumlah Pinjaman : Rm165 000.00
-Bayaran Bulanan : Rm 888.00
-Tempoh Bayaran : 30 Tahun @
360 Bulan

Rm888.00 X 30Tahun X 12Bulan
Jumlah Bayaran : Rm319 680.00


Dengan Koperasi / Syarikat ini, untuk
Pinjaman Peribadi sebanyak
Rm165 000.00 dengan hanya :
-Bayaran Bulanan : Rm700.00
-Tempoh Bayaran : 20 Tahun


KOPERASI BUMIMAS (KEDAH) BERHAD
no.177 (2nd floor), susuran bandar baru mergong, taman bandar baru mergong 05150 alor setar, kedah darul aman.

Tel : 012-3767852 SHAHRUL
Fax : 04-7358876
Email : koperasibumimas_kedah@yahoo.com  
30. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Mon 26/Nov/2012, 10:04am
angah 61 - tq  
31. Angah 61 - Wed 28/Nov/2012, 10:42am
wc.  
32. Nazzaitulhaida Binti Mohd Ali - Wed 16/Jan/2013, 4:00pm
:)  
33. Ideal City Pg - Sat 27/Jun/2015, 9:50pm
Kad Perubatan Individu/Keluarga Cover RM100,000 - RM1.5 Juta#
Cth:
Umur 25thn lelaki = RM68.90 sebulan
Umur 36thn lelaki = RM84.80 sebulan
Pakej Family Umur32 RM350.86 (Suami+Isteri) & 4 anak
Call/SMS Nama, I/C,Tel ke 0174565673  

Page 1   (Total 33 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..