Ingin Menjual Kad Top Up Reload? Supply Seluruh Malaysia. Kami Berada di Sabah.
Sam 12 - Tue 17/Aug/2010 3:27pm [Last Comment]
top up RM 10
celcom/digi/maxis- RM9.00 (order 500)
celcom/digi/maxis-RM8.80 (order 1000)
celcom/digi/maxis-RM8.50 (order 2000)

top up rm5
celcom/digi/maxis- RM4.50 (order 1000)
celcom/digi/maxis-RM4.00 (order 2000)

call me 013-8995635
add on postage rm10
cyn_cvl@yahoo.com

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Amirul 12 - Tue 17/Aug/2010, 4:23pm
boleh emel kt saya,saya berminat.klu kt seremban mcm mane?
lancer_82@yahoo.com  
2. Afhamo - Wed 18/Aug/2010, 3:24pm
klu order kurang dr tu dpt ke x?skang kat kchg swak..
burunghantu_89@yahoo.com  
3. Tracy 2 - Fri 20/Aug/2010, 12:17pm
utk percubaan blh order 50kpg ja ka?  
4. J Lan - Fri 20/Aug/2010, 1:00pm
mcmana nak order... sila maklumkan..
hantar,,.. j.lan5007@gmail.com, hp 0194278611  
5. Bentara - Fri 20/Aug/2010, 10:00pm
pehal call x pick up????  
6. Lady Lizz - Fri 20/Aug/2010, 10:08pm
mcm mana nak order? sila maklumkan plz
bluelizardoasis@gmail.com  
7. Bentara - Sun 22/Aug/2010, 3:55pm
hi ladylizz.. kalau nak cod call no sy 017-2727036.. harga x la murah tp boley runding  
8. Safariy S - Tue 24/Aug/2010, 11:37am
saya mempunyai kedai sendiri dan ingin mencari top up dgn Kad, hantarkan saya ketrangan lanjut ke email saya untuk tempahan.
safff_cool@yahoo.com  
9. Bentara - Wed 25/Aug/2010, 12:22pm
buat masa ni kami ada stock celcom 9.65.. min 2k kad.. hubungi 017-2727036 dgn kadar segera  
10. Awang 7 - Sat 28/Aug/2010, 1:40pm
Saya di Sabah dan mahu order topup RM10 @ 8.50/kping sekurang-kurangnya 2000 kping dan topupRM5 @ 4.00/keping sebanyak 2000 keping.Dimana kita boleh jumpa untuk card collection n seterusnya untuk buat pembayaran?  
11. Ahmad Pgn Wahap - Sun 29/Aug/2010, 9:28am
saya kat sarawak, nak pesan kad topup RM10 n RM5 pada harga 8.50 dan 4.00 sekeping sebanyak masing-masing 2500 dan 2000 dengan cara COD..pl. arrange..  
12. Zainuden Sarudin - Mon 30/Aug/2010, 12:23am
saya org kk,sabah..blh start dgn 50-100keping dlu kah??digi rm10...plz komen or email kat jacc8878@gmail.com  
13. Sam 12 - Mon 30/Aug/2010, 1:08am
SORRY STOCK HABIS...TGGU STOCK BRU...TP MGAMBIL MASE YG LAMA...NANTI SY INFORM...BYK SGT CALL...SORRY X TERLAYAN...ADA BRG BRU NAK LAYAN...K.....  
14. Ahmad Pgn Wahap - Mon 30/Aug/2010, 2:49pm
Di Sarawak kat mana n smpi bila di sarawak
supaya saya dapat arrange perjumpaan...  
15. Ayie 8 - Mon 30/Aug/2010, 3:54pm
Jika ada lagi stok reload rm9.00 kebawah, sila email kepada saya. tq  
16. Awang 7 - Tue 31/Aug/2010, 10:51am
knpa takda response......  
17. Jyme Afzal - Fri 3/Sep/2010, 10:24pm
bleh email sy maklumat lanjut.. sy kat n9
jimiafzal@yahoo.com.my  
18. Sylvia 2 - Mon 6/Sep/2010, 3:37pm
sy dr sarawak. sy berminat. kalau dh ad stock blh email kt sy kh? tq  
19. Milvina - Thu 9/Sep/2010, 2:21pm
hi saya berminat nak order card reload dr anda... saya berada d sabah. so mcm mn nak order? sms 0133315770  
20. Nor Hafiza Binti Hassan - Mon 13/Sep/2010, 11:09pm
sy memang berminat....kalau ada lg stok RM 9 kebawah tu sila emailkan kpd sy Nor_hafiza84@yahoo.com  
21. Zieyra - Fri 17/Sep/2010, 11:34pm
sy brminat...tlong email kt sy...mie_606@yahoo.com  
22. Ibm2w - Sun 19/Sep/2010, 9:48pm
klu ada stock br tlg email sy di IBM2W@YAHOO.COM  
23. Matwe - Mon 20/Sep/2010, 1:48pm
tlg email ke sy.... terengganu... tac_dbc@yahoo.com  
24. Nuruljohor - Tue 21/Sep/2010, 1:41am
kalu boleh saya nak beli dalam 500 jek.sape2 nak kongsi boleh msg/call saya 0197900185  
25. Shahzam828 - Tue 21/Sep/2010, 4:45pm
saya di perak.nak 500 kad top up rm 10.call 0175273070  
26. Awang Salihin - Wed 29/Sep/2010, 11:19pm
kalo ko boleh supply 10k 8.50.... constant speed aku pigi sana....hehe
(seryes ni)  
27. Mohd Syazwan - Sun 10/Oct/2010, 2:18am
hello saya tahu kadar panggilan ke sabah mahal,tapi saya sebagai ejen no XOX ingin mengenalkan talian ini ke Sabah dan Sarawak.Kadar panggilan talian ini ialah 17sen/1min ke semua tempat dalam negara.Dan dengan setiap sim card dijual anda akan dapat komisen 13.25% dari nilai top up yg di top up oleh sim itu . Sim card ini dijual Rm8.8(top up Rm5,percuma 1800sms ke Celcom dan XOX).Berminat hubungi 010-3443847  
28. Yuhanies - Sun 10/Oct/2010, 9:11pm
siLa emel ke sy, yunieadora@gmail.com  
29. Irvan - Mon 15/Nov/2010, 2:22am
saya ada membuka sebuah kedai top up di sabah yang berada di kota kinabalu, saya sangat berminat dengan harga borong yang di tawarkan, saya ingin maklum balas dari pihiak tuan/ puan secepat mungkin manamana_ransak@yahoo.com.my  
30. Sam 12 - Mon 22/Nov/2010, 7:27pm
aduina...sorry ya my beloved fans...hehehe xda lagi urus niaga dbuat...jd...stop udah sy menerima tempahan...hopefully teda lg org menanya k.........heheheheh sorry byk2  
31. Meji - Sun 13/Feb/2011, 4:44pm
klu kat kl mcm mn nk hantar  
32. Kacang - Wed 19/Oct/2011, 11:45am
Saya berminat..sila emailkan ke aazrul_peace@rocketmail.com dengan kadar segera  
33. Hasyunk - Fri 3/Feb/2012, 9:35am
skrg ade lg ke yg rm5??  
34. Awang Sani - Tue 7/Feb/2012, 3:41pm
berminat
awe_5705@yahoo.com.my  
35. Ema Bustamam - Sun 12/Feb/2012, 9:39pm
KALAU ADE STOCK LAGI PLS BGTAU. 0123230144, FB EMA BUSTAMAM. THANKS :)  
36. Mohamad 262 - Tue 8/Apr/2014, 11:01am
Kad topup
Semua telco, harga adalah
9.80
4.90
Min order 20 pcs
01126432585  
37. Raslan 2 - Mon 4/Apr/2016, 11:12pm
REBAT PENJUALAN TOPUP 10%
Semua talco dapat rebat 10%
Jual rm10 untung rm1

Sertai kami
Whatsap 0138574009  
38. Zarisya 2 - Wed 15/Jun/2016, 3:13pm
Jom Dapatkan apps Next Pay PERCUMA - aplikasi utk topup & bayar bil.

Senang ler lepas nie, jimat masa, jimat duit. Xyah susah nk pergi 7E atau pergi pjbt pos nk beli topup atau bayar bil.

Berminat untuk daftar, boleh hantar NAMA dan NO HP ke 0137030745.

**Ini bukan MLM, tiada jualan minima/maksima, keuntungan jualan anda sendiri yg uruskan ye.

Ini antara list komisyen yang bakal anda nikmati. ''
DiGi - 3.50%
Celcom - 5.0 %
UMobile - 5.75%
TuneTalk - 6.0 %
XOX - 3.5%  
39. My8888 Info - Wed 19/Apr/2017, 10:37pm
Daftar Dealer/Ejen Topup
(Sendiri/Perniagaan)
Whatsapp >>> 01129888869
YURAN SERENDAH RM10 !!!
- Untung Tinggi
- Percuma Bimbingan
- Percuma Web&Aplikasi

Disediakan kumpulan sokongan&bimbingan untuk ahli yang sah berdaftar dengan kita bersama ahli lama.
(Ahli berdaftar melebihi 1000 orang)

Fage Facebook : Pendaftaran 68/69Topup 8888  
40. Dinut - Tue 5/Dec/2017, 2:28pm
Hello. Saya ingin mencari pembekal kad kupon bagi telco Celcom, Maxis, Digi RM5 dan RM10. Sila hubungi/whatsapp saya di nombor 01110066098. Terima kasih  
41. Intan Normala Made - Wed 24/Oct/2018, 11:50am
Sya bajet rm500 dlu.. Area Kota kinabalu d mana boleh jumpa.. baby23540@gmail.com  

Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..