Ingin Menjadi Sleeping Partner @ Pelabur
King Cobra - Tue 4/Jun/2013 9:42am [Last Comment]
Sesiapa yang memerlukan sleeping partner @ pelabur...boleh la emailkan sy detail2 perniagaan anda ke

sikincan_salasa@yahoo.com

Sy ada modal 3k.....
Mesti perniagaan yg wujud & mesti ada aggriment.

Niche: Mencari Pelabur
 
1. King Cobra - Tue 4/Jun/2013, 7:36pm
Sy suka perniagaan seperti :

Pakaian / Aksessory Wanita & Makanan.  
2. Diamal - Wed 5/Jun/2013, 10:43am
klu bidang penternakan ok x?  
3. Airist Management Resources - Wed 5/Jun/2013, 10:50am
salam..

sy ada email peluang buat en..

di sini sy menguruskan perniagaan bengkel motorsikal claim insuran dan memerlukan modal utk baikpulih motorsikal yg kemalangan dan juga memerlukan lori utk dijadikan towing..

utk pelaburan motorsikal modal minima RM1000 dan pulangan atas claim insuran bersih akan diagihkan 30% pd pelabur... manakala utk pelaburan lori pula... hasil pungutan motorsikal2 yg kemalangan yg dibaikpulih akan digihkan 5% drp jumlah kasar claim insuran..

Utk melihat bengkel sila datang ke alamat:-

94B, Batu 3, Jalan Langgar, 05460 Alor Setar, Kedah

airistmr@gmail.com / 0112-8476 124

Syarikat yg menguruskan bengkel ini adalah airist auto & services di bawah naungan airist management resources

Selain itu juga pihak airist management resources juga menguruskan kedai dobi, ternakan lebah madu, pejabat business talk centre, kedai runcit..

Matlamat airist utk menggabungkan semua2 perniagaan yg bermasalah utk dibangunkan semula melalui strategik pemasaran..

sesiapa yg berminat dan bermasalah khususnya di utara kedah..sila berkunjung ke Business Talk Centre di alamat:-

No 30c, Tingkat 2, Commercial Square, Kolej Heights Utara, Kubang Pasu, 06000 Jitra, Kedah..

Utk yg nak kongsi masalah anda dengan airist management resources

wassalam  
4. King Cobra - Wed 5/Jun/2013, 2:40pm
Diamal....Boleh sy tau bidang penternakan apa yg awk maksudkan tu ya?  
5. Coklat Bonda - Thu 6/Jun/2013, 7:24am
KING COBRA ,, saya memerlukan funder utk projek ternakan madu lebah kelulut.. tanah dan kawasan saya ada.. saya juga menjalankan perniagaan coklat dan ice blended.. jika sudi menjadi funder.. boleh hubungi suami saya.. EN. AIDID. 012-2647998. area kajang. boleh jumpa dan berbincang. tq  
6. Razif 71 - Thu 6/Jun/2013, 7:39am
Hi..semua.ingin kereta baru?..atau tukar kereta?.ingin kereta second murah2? Sila col/sms sy 0136642601 razif utk dptkn kereta idaman anda.  
7. Eyda 20 - Thu 6/Jun/2013, 9:59am
Salam smua,
Jana income yg lumayan dan unlimited dgn Ecosway Farmasi.
* Modal hanya RM5100 seumur hidup, sgt berbaloi2..
*Konsep kedai PERCUMA, smua kos dtanggung pihak syarikat
* Income actif dan pasif yg lumayan
*Prniagaan jngka msa panjang yg boleh dwarisi ke anak cucu
* Prniagaan trjamin krn Cosway telah menapak lebih 30th d M'sia.
*Lokasi anda yg tentukan
* Anda juga brpeluang mmbuka kedai cosway d luar negara
* Latihan dan bimbingan dberikan percuma
Konsep prniagaan terbaik yg pernah dtwarkan, jgn lepaskan peluang hebat ini. Anda pasti berjaya. call/sms 019-5761445~waheda~  
8. Nor Hafizal - Thu 6/Jun/2013, 11:09am
Saya dari Pruton Mega Consultant Sdn. Bhd. sedia membantu anda untuk menjana modal secara selamat dan keuntungan bulanan yang konsisten. Anggaran keuntungan 8%-16% setiap bulan. Terma perjanjian disediakan bagi memenuhi syarat dan keselamatan pelaburan anda. Pihak kami akan mnguruskan keseluruhannya agar ia memberikan pulangan terbaik untuk anda.

Sekiranya berminat dan serius, boleh berhubung terus dengan saya di talian 0182111023 atau emailkan ke fizal.pruton@yahoo.com  
9. Alifhaiqal - Fri 7/Jun/2013, 1:02pm
Jom join Telexfree,jana pendapatan secara pasif tanpa perlu menaja,tanpa menjual,tanpa keluar rumah,hanay di depan komputer,anda mampu menjana pendapatan.

Modal RM5500,income RM300/seminggu atau RM1200/sebulan,

Income masuk setiap minggu

Telexfree adalah sebuah syarikat yang berusia 11 tahun dan telah didaftarkan di bawah nama "Common Cents Communications" pada 31/12/2002.Kemudian nama itu ditukar kepada Telexfree pada 15/02/2012.

Telexfree juga menjalankan usaha-sama (join venture) dengan Best Western Hotel untuk membina 500 hotel menjelang 2016 sebagai persediaan untuk Sukan Olimpik yang akan diadakan di Brazil.Best Western Hotel merupakan antara rangkaian hotel terbesar di dunia.

Lawati https://www.facebook.com/brilliantmindsworldgroup  
10. Amyazani - Wed 12/Jun/2013, 12:18pm
minat x utk invest dalam perniagaan taska ..dah beroperasi dan ade kanak2..sms 0173687843  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..