Ingin Menjadi Egen Dropship
Lieza Suhaili - Fri 22/Mar/2013 8:57am [Last Comment]
saya berminat untuk menjadi agen dropship untuk kain pasang dan tudung tak kira jenis.
Sesiapa yang memerlukan agen untuk memasarkan produk sila email saya : hzls75@yahoo.com

Niche: Program Dropship
 
1. Dshielaz - Fri 22/Mar/2013, 9:37am
saya mencari agent utk tudung2 saya. jika berminat sila emailkan nama,hp,email dan fb/blog perniagaan anda ke shielaziyanz@yahoo.com  
2. Ummu Safina 2 - Sun 24/Mar/2013, 10:31am
anda berminat jadi agen tudung?selain menjadi agen ada tawaran menarik menanti anda juga. email : ummu.safina@yahoo.com  
3. Dilla Din - Tue 26/Mar/2013, 1:07pm
Anda berminat dgn produk Aura White?
Dptkan skrang pada hrge berbaloi2 dgn percume 8 hingga 10 items di

H2D Selections

https://www.facebook.com/H2DSelections  
4. Tapirz 2 - Sat 30/Mar/2013, 9:40am
Minadz Boutique sedang mencari agen menjual tudung, kain dan baju.kawasan area semenyih, kajang, bangi, putrajaya...keuntungan 15% ke 20% x perlu modal..
Keuntungan 25% ke 30% perlukan sedikit modal dan boleh tukar barang...
Sila hubungi 012-4064428  
5. Mashitah Ismail - Sat 20/Apr/2013, 10:18am
BERMINAT DGN PRODUK JAMU KE
JAMU SERI PENGANTIN,BAIK UTK DALAMAN WANITA DAN JAMU ARJUNA KACAKNUTK LELAKI....

PRODUK YG BERKESAN DGN HARGA BERPATUTAN

CALL SY 0182846510
FB-hana_mashitah@yahoo.com  
6. Makdah - Sun 21/Apr/2013, 8:55pm
cawangan baru Farmasi+serbaneka diperlukan...modal hanya RM5K...Kedai disediakan dengan percuma kita cuma perlu bayar gaji pekerja...berminat boleh lawat ke kedai saya atau hubungi saya 01119077028  
7. Riz 28 - Tue 14/May/2013, 10:08am
Nak jadi peniaga dengn modal yg kecil namun mampu mendapat pulangan yg baik dn hebat. SMS 014-8781008 atau emel minyakanginsafecare@yahoo.com  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..