Ingin Menjadi Dropship
Ina 251 - Tue 12/Mar/2013 12:30pm [Last Comment]
Saya ingin menjadi dropship untuk di iklankan dalam blog dan Fb saya,saya mencari baju muslim,muslimah,aksesori wanita,jubah,tudung,dan handbag,ada sesiapa tak yang boleh menyediakan barang-barang ni,atau salah satunya?

Niche: Program Dropship
 
1. Auriyaa - Tue 12/Mar/2013, 12:32pm
salam.. jika anda berminat untuk menjadi agent dropship cadar, mura dari kilang.. juga ada cadar kanak2 yang murah.. tiada modal diperlukan.. boleh email kepada saya..

ourfashiononly@yahoo.com  
2. Wans 5 - Tue 12/Mar/2013, 12:51pm
salam

berminat utk dropship handbag, jam tangan, wallet dan aksesori boleh email saya


nurhazwani2586@gmail.com  
3. Zaharibj - Tue 12/Mar/2013, 12:53pm
hot produk, baju slimming lelaki , slim and lift. http://jimatbiz.blogspot.com  
4. Alieya Azri - Tue 12/Mar/2013, 4:53pm
Sis nak tak jadi dropship bedak arab yang popular sekarang tu? email saya beautyworld45@ymail.com  
5. Annaz Collection - Wed 13/Mar/2013, 9:10pm
salam dear..saye adew mnjual maxi dress untuk info lengkap boleh layari http://www.facebook.com/pages/Annaz-Collection/477010795672832  
6. Shah 751 - Thu 14/Mar/2013, 8:49am
Hi Semua.

Anda berminat untuk menjadi pengedar Bag Original Deuter?

Produk ini dari Germany dan memang tidak disangkal kualiti nya. bagus dan sangat sesuai untuk travel, bagi yang gemar sport atau aktiviti lasak.

Jika berminat menjadi agent penjual atau dropshipper, boleh la anda reply kepada saya.

Anda cuma perlu market kan product Deuter ini, seterusnya kalau dapat order, anda bagi kepada saya.

Harga yang saya bagi memang cukup murah. Sebab permintaan banyak tak larat nak layan ramai customer satu masa serentak, jadi saya buat dropshipping.

Contoh satu bag: Futura 22 jika di Mudah.my, anda kene bayar RM359, tapi dengan saya anda hanya membayar RM300 sahaja. Besar bukan margin keuntungan. Kita main ikut harga market.

Permintaan memang tinggi sebab Orang Malaysia dan orang sekarang suka travel.

Untuk lihat lebih lanjut: http://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f=215&t=2679567

Bleh juga lihat di Deuter.com: http://www.deuter.com/en_US/

Email saya jika berminat.  
7. Anne 52 - Thu 14/Mar/2013, 10:35am
jika berminat email saya nzdah@hotmail.com  
8. Hannah 22 - Fri 15/Mar/2013, 8:31pm
saya menjual baju peplum, plussize dan handbags...

sekiranya berminat sila email saya ;-
Orangebeautybeats@gmail.com

WEBSITE:-
http://www.facebook.com/orange.beautybeats

terima kasih.  
9. Wearme 2 - Sun 17/Mar/2013, 12:04pm
Check out http://www.facebook.com/wearme16

Pm page if interested.Tq :)  
10. Nuraisha 3 - Sun 17/Mar/2013, 3:57pm
jom join group agent sy :)
ade maxi dress,peplum dress,peplum blouse,korean clothes dan lain2..

http://www.facebook.com/groups/165008640314827/  
11. Boonga Anggun - Mon 18/Mar/2013, 6:53pm
Jika berminat menjadi agent dropship produk kecantikan seperti felinna dan aurawhite,sila email ke gardees.chantique@gmail.com  
12. Fazlia 4 - Mon 18/Mar/2013, 11:31pm
ingin dropship produk Shaklee yg telah berada 50 thn di pasaran? hubungi saya di myfazlia@gmail.com  
13. Fashion Diaries - Wed 20/Mar/2013, 12:41pm
saya boleh sediakan brg seperti awk sebut. email saya di fashion_diaries@ymail.com  
14. Shop - Wed 20/Mar/2013, 1:50pm
email sy ishshaaisya@rocketmail.com  
15. Maria 118 - Thu 21/Mar/2013, 11:47am
berminat utk mnjadi dropship??? modal tak perlu pun.. ambil komisen je.. email kepada lolalily04@yahoo.com

-barangan ygpelbagai.. tudung, cermin mini, necklace, keychain bling2 dll...  
16. Fashion Globiz - Fri 22/Mar/2013, 5:35pm
Kami mencari individu yang berminat menjadi wakil jualan produk pilihan terkini !

Seperti:
Zalora
MnG
Charles & keith
Muslimah wear
D?herb
Vida beauty
V?asia
Syarikat menang glassware

Minat? Sekiranya anda berminat, sila daftar di www.fashionglobiz.com di "registration".
Tq!  
17. Cikjue - Sat 4/May/2013, 8:06am
bole email sy cikjue6468@gmail.com  
18. Emma 102 - Sat 4/May/2013, 10:32am
cuba jengah sini:

blog:
irmabeautyhose.blogspot.com
ruszanabeauty.blogspot.com

facebook:
facebook.com/irmabeautyhous
facebook.com/ruszanashoppe
facebook.com/ruszanabeauty

email:
ruszana_73@yahoo.com  
19. Ell De Blanc 2 - Thu 30/May/2013, 4:06pm
Kami boleh supply tudung dan selendang.. Boleh tengok2 koleksi kami di Facebook https://www.facebook.com/elldeblanc?ref=tn_tnmn atau email kepadapa kami elldeblanc@yahoo.com  
20. Azida 2 - Wed 9/Nov/2016, 7:13pm
Salam berminaf untuk menjadi dropship contect lens original from korea boleh whatsup saya 0143485227  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..