Ingin Mencari Pemborong, Pembekal Baju Lelaki & Wanita Korea Style, Aksesori Wanita dan Tudung
Yanzz Seeport - Thu 8/Nov/2012 10:03am [Last Comment]
hye dan assalamualaikum warga M.C saya ingin mencari pemborong,pembekal baju lelaki n wanita korea style,aksesori wanita,dan tudung.

saya memerlukan pemborong/pembekal yg sesuai untuk memulakan perniagaan saya..

sila emailkan
1.catalog
2.contact num
3.alamat email
4.sebut harga

emailkan kepada
yan_hotz20@yahoo.com
atau telefon
0127060942
Pn. Noor Izyan Hazwani

Niche: Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Tudung | Pemborong Aksesori Wanita
 
1. Int 2 - Thu 8/Nov/2012, 10:46am
saya pembekal product kecantikan dan kesihatan. jika puan berminat blh whatsup/sms saya di 019-3192001.  
2. Haida 21 - Thu 8/Nov/2012, 10:20pm
tgk kt fb page sy tudung wholesale..mcm2 ade..  
3. Nik Fatihah - Fri 9/Nov/2012, 5:13pm
Sila ke ke link http://www.facebook.com/SweetNikitahTudung untuk koleksi tudung2 yang gojes....harga murah & kualiti tinggi  
5. Izzy 6 - Mon 12/Nov/2012, 5:57pm
TUDUNG AKEL bidang 50 - RM280 sekodi
TUDUNG AKEL bidang 60 - RM360 sekodi

berminat? http://www.facebook.com/pages/Izzy-Wardrobe/231887310265459  
6. Fatira Fatisya 2 - Mon 12/Nov/2012, 10:35pm
sya boleh buat pelbagai jnis jahitan..sya juga boleh supply tdung design yg terkini..just email fatirafatisya93@yahoo.com @ like pages NextTopProject..  
7. Aznee 6 - Wed 14/Nov/2012, 3:59pm
salam
berminat dgn baju kurung vietnam x?

Aznee
0133724126  
8. Nasarudin Nazir - Thu 15/Nov/2012, 1:05am
sy peborong Printed T-shirt RM5.20 .. moq 200pcs .. 012611754  
9. Asina Creative - Wed 21/Nov/2012, 6:26pm
Salam.,
Kami daripada Asina Creative membekalkan hanger dan stand untuk peniagaan pakaian/tudung. Jika berminat boleh rujuk blog kami: www.asinacreative.blogspot.com  
10. Musa 3 - Mon 31/Dec/2012, 9:14pm
Salam sejahtera semua,

Kami boleh bekalkan kain pasang Japanese cotton, Swiss cotton, batik crepe, kemeja cotton lelaki dan kemeja batik. Nak borong pun boleh.

Pembukaan booth kami di Kementerian Kewangan Putrajaya bermula pada 2 Jan 2013.

Like page: https://facebook.com/QarismaAnggun TQ  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..