Ingin Mencari JV untuk Majlis Perkahwinan
Perkahwinan 2 - Fri 8/Nov/2013 2:59pm [Last Comment]
Saya sedang mencari sesiapa (usahawan/syarikat) yang berminat untuk supply/ bekerjasama or JV dengan saya untuk setiap perkahwinan ataupun apa juga majlis yang akan pihak kami jalankan .

Saya ingin mendapatkan quotation seperti:

- pakej perkahwinan
- pakej pelamin
- catering
- pelamin
- baju pengantin
- PA System
- khemah + kerusi + meja
- juruvideo dan jurugambar
- Door gift
- sebagainya

Jika sesiapa berminat untuk bekerjsama dengan pihak saya, bolehlah terus emailkan quotation (the best price) beserta proposal ke jeslina_kl@yahoo.com

Terima kasih.

Niche: Pakej Perkahwinan | Bisnes Pengantin
 
1. Webmurah 7 - Fri 8/Nov/2013, 3:16pm
Ok... ;)  
2. Fmnauto - Fri 8/Nov/2013, 5:01pm
lori sewa pandu sendiri rm250 sehari. call/sms 016-2002445  
3. Airist Management Resources - Fri 8/Nov/2013, 7:43pm
salam...

utk pa system dan dj kami boleh bekerjasama dgn tuan..

airistmr@gmail.com / 0112-8476124  
4. Sirhanz - Fri 8/Nov/2013, 9:55pm
untuk doorgift yg menarik dan murah...saya boleh sediakan....

bob
0193536385  
5. Ann Nee - Sat 9/Nov/2013, 2:57am
Saya pembekal muffin berperisa dari rm0.90-rm1.. Harga masih bole runding
Sixx69nine@gmail.com  
6. Indie187 - Sat 9/Nov/2013, 12:06pm
Saya bole print kad kawen etc
Otomenjojo@yahoo.com  
7. Fiza89 2 - Sat 9/Nov/2013, 1:37pm
Menyediakan doorgift minimum 500pax hrga bergantung kpd jenis doorgift.
1) muffin
2) strawberry tart
Call 0193385012. ..  
8. Mcm Entertainment Pa System 2 - Sat 9/Nov/2013, 6:45pm
Kami Menyediakan Perkhidmatan PA SYSTEM Utk Event Seperti Nikah, Perkahwinan,Road Show, Annual Dinner , ConCert, College Event, Dan Banyak Lg...Jika Ingin Membuat Tempahan, Sila Hubungi@Sms 017-3183875 (faizal) * Area KL & SEL  
9. Ismailba - Mon 11/Nov/2013, 2:18pm
Salam semua,

Saya menawarkan pembiayaan kredit peribadi untuk perkahwinan.

Dari rm2000 sehingga rm50000 dengan tempoh bayar balik serendah rm60 sebulan.

Untuk semua urusan perkahwinan dari sewa khemah, dewan,pelamin, solekan, baju pengantin sehingga bunga telur.

Tiada penjamin. Tiada borang. Tiada caj perkhidmatan. Kelulusan segera.

Untuk pemohon di Lembah Kelang sahaja.

Ismail Abdullah
Wedding financier
0196027673  
10. Imerc Catering - Mon 11/Nov/2013, 2:25pm
Dah hantar sebutharga melalui email harap dapat maklum balas. te 0122187464  
11. May 6 - Mon 11/Nov/2013, 3:10pm
Promosi pakej pengantin jom lawat blog sy di collectionluvmay.blogspot.com  
12. Sarohazra - Mon 11/Nov/2013, 4:01pm
Saya menyediakan khidmat

1. menggubah bunga mengikut budget...

2. kad kahwin beserta sampul RM 1 kebawah dan juga yang mahal

3. khidmat jurugambar serendah RM1500.00

4.Khidmat membuat door gift mengikut budget anda

5. Baju Pengantin Lelaki & Perempuan mengikut fashion baju...

Kami di Klang Valley dan Kuantan

Bole call / msg /whatsapp / wechat :
012-6711599  
13. Tina 39 - Tue 12/Nov/2013, 10:55am
salam kami menyediakan service Aiskrim Kon gred A.

-Terdapat dlm pelbagai perisa istimewa
-Aiskrim + sugar kon rangup berkualiti
-Menyediakan service penghantaran aiskrim ke seluruh kl & selangor
-Aiskrim kon kami juga BEST SELLER dan mempunyai permintaan tinggi
-how to order?? call whatsap sms hotline kami 0126911556


TERIMA KASIH
PAPA AISKRIM  
14. Nadia 398 - Tue 12/Nov/2013, 8:18pm
Salam. Kami menyediakan Peralatan utk kegunaan sebarang majlis utk disewa.
- Permaidani rumput hijau
- Tiang kotak bunga
- Bunga plastik cream peach
- pasu putih plastik
- Arch pintu gerbang
- Pahar hantaran dan alas
- Sportlight
- arcylic box hantaran
- Kain backdrop
- dll
Sesuai utk majlis bertunang. Kahwin dll
Pakej pelamin utk hias sendri juga disediakan.

Sms 0195732580 utk pertanyaan harga. Lokasi kami kl dan melaka.  
15. Enterprise - Tue 12/Nov/2013, 11:07pm
Salam 1 Malaysia.Kami di Che Udin Entp.menyediakan perkhidmatan memanggang ayam golek madu berempah dimajlis majlis perkhawinan,keramaian dan pelbagai lg.Insyaallah kami akan memberikan servis dan produk yg.berkualiti.Layari blog kami di www.cheudin.blogspot.com  
16. Aiskrimsedap - Wed 13/Nov/2013, 4:01pm
kami menyediakan pakej SOFT ICE CREAM

sesuai untuk sebarang atucara majlis..
pelbagai perisa ditawarkan dgn harga yg amat berpatutan iaitu
Rm 0.70 sen/ kon..

hubungi kami: 0126290051  
17. Nurul Cinta Amy - Wed 13/Nov/2013, 5:39pm
Sy menyediakan perkhidmatan makeup artis. Email sy cincau_huda@yahoo.com  
18. Shukri 96 - Sun 17/Nov/2013, 8:12pm
Quatation
Menu Catering
Nasi Putih dan Nasi Minyak
Ayam masak merah/ayam sambal/ayam kurma
Daging masak hitam/daging rendang/kari daging
Ikan keli/kembong berlada
Dalca sayur/acar buah
Tembikai/limau
Sarsi/sirap selasih
*menu boleh ditukar diatas permintaan,juga membekalkan kambing golek.
*termasuk lauk makan beradap & kek pengantin 2 tingkat
*terdapat 6 pakej lauk dan nasi
Canopy
7 set canopy termasuk scallop
2 buah meja VIP(bulat)
Meja panjang
Set kerusi
Alas meja
Pelamin dan Andaman
1 set pelamin
2 persalinan L&P
2 makeup
Photographer
Gambar outdoor dan indoor
Sticky album / cover album
Copy
Bingkai gambar bersama gambar

PA system
DJ/Emcee

Harga bagi semua kelengkapan perkahwinan serendah RM16.90.
Jika berminat boleh hubungi untuk tempahan ditalian 0136967512(shukri)
Kompang dan Silat adalah satu tambahan  
19. Regzpro - Wed 20/Nov/2013, 5:08pm
Sewa RM50/day++ PA System/Skrin Projektor KL..Tel 0122967085  
20. Hsa - Sat 23/Nov/2013, 12:41pm
kami menyediakan pakej ice jelly dan jelly kelapa untuk sebarang majlis keramaian dll.

berminat sila hubungi talian : 019-6229920 ( ROSE )  
21. Mr Devan - Mon 25/Nov/2013, 2:10pm
hai,saya buat clown,balloon arch dan supply helium balloon,kalau berminat hubungi saya di 03-56502205 atau email saya di duduballoonszone@gmail.com.layari laman facebook saya di duduballoonszone,terima ksih  
22. Shafizi Muhamad - Wed 27/Nov/2013, 1:45pm
Saya ada menyediakan photografi perkahwinan bermula rm850..lain2 pakej boleh emel sy di shafizi75@gmail.com  
23. D Man 2 - Fri 29/Nov/2013, 10:42am
kami bersedia memberi khidmat BUahan Ukir dan istimewa juadah di meja pengantin(makan beradab)rm555-rm700.00/ meja.
0178841143  
24. Nurr Haniey - Fri 6/Dec/2013, 10:38am
Assalam,

Kami boleh sediakan kambing panggang fresh
beserta side dish RM1000
tidak beserta side dish RM900

Murah-murah

Boleh hubungi Najib @ Haniza
016-3334570 (call / sms)
017-9248401 (whatsapp)
emel info.nbhuniversal@gmail.com

Terima Kasih  
25. Matjep - Mon 16/Dec/2013, 11:03pm
Saya dari candidexposure(fb)
Menyediakan khidmat fotografi.

Berminat...boleh email atau sms/call saya

matjeppo@gmail.com
019-2515158
018-3802300

Tq  
26. Alya 55 - Fri 20/Dec/2013, 5:14pm
salam. sy membekal pelbagai jenis cheesecakes sebagai doorgift. cuma RM1.50/pc. hubungi 019-2111642 tq  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..