Ingin Memulakan Bisnes Online Pakaian, Kasut, Handbag Korea
Emy C87 - Mon 13/Aug/2012 10:12am [Last Comment]
mencari pemborong yang menawarkan harga berpatutan..tq

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Kasut Dan Sandal | Pemborong Beg Tangan
     
  1. Eyka 10 - Mon 13/Aug/2012, 10:33am
    email sy : eyka_niky92@yahoo.com

    (pembekal)  
  2. Sophie 11 - Fri 17/Aug/2012, 5:43pm
    berminat untuk meniaga baju kurung manik/telekung dll.. email saya sophie_lorenz@yahoo.com  
  3. Aziantie - Sat 18/Aug/2012, 2:14pm
    saya berminat nak borong pakaian korea.. ade sape yang boleh suply...
    aziantie85@yahoo.com  
  4. Cham83 - Wed 22/Aug/2012, 7:16pm
    sy mnjual kasut fleet,bldu,wedges dn plbagai jenis kasut wanita dng hrga borong..
    1set 6psg RM100
    size 36-41(colour sama)
    add fb sayapemborongkasut2012
    search email fb sayangchandana@yahoo.com
    utk ptanyaan sms sj 0193041491  
  5. Hann 2 - Fri 24/Aug/2012, 11:47pm
    Sy ade nak buat clearance yg awak cari...azmahanimas@yahoo.com  
  6. Aishah Baharuddin - Sun 26/Aug/2012, 6:33pm
    Abaya merupakan jubah yang sentiasa sesuai dengan peredaran fesyen semasa.

    Kami membekalkan abaya dengan harga yang sangat berpatutan. Abaya ini dibawa khas dari kuwait, Syria. Jika berminat boleh hubungi Samirah di talian 0172973945  
  7. Az Zla - Mon 27/Aug/2012, 2:21pm
    email detail info plizz untuk jd dealer bag or shirt to zla_pisces@yahoo.com.my  
  8. Eni 2 - Wed 29/Aug/2012, 6:19pm
    saya pembekal kasut fleet , wedges ,beg wanita berjenama gred AA ,purse wanita serendah RM 18 belian secara borong berminat boleh hubungi saya 0128482711  
  9. Tnee - Thu 30/Aug/2012, 5:05pm
    sarawak?
    berminat utk menempah maxi skirt?
    email saya tneequeen@ymail.com  
  10. Aini Aziz - Fri 31/Aug/2012, 2:58pm
    Saya pemborong handbag berjenama lv, gucci , prada pelbagai gred 1:1 pun ada..sila lawati facebook my page branded handbags online atau call/ sms saya 0122923528  
  11. Chillax - Tue 4/Sep/2012, 10:48pm
    hi dear.. sya pmborong baju dan aksesori wanita, fashion korea, dengan hrga borong yang murah..

    blh emailkan kpd sya utk pertanyaan lanjut yer..
    chillax_928@yahoo.com

    utk mlihat album, blh layari fb kmi ya dear..pelbagai pilihan.
    https://www.facebook.com/pages/Cutie-Clothing-Wholesales/144906448969405?ref=ts  
  12. Cupid Boutique - Wed 5/Sep/2012, 5:57pm
    layari blog saya..
    cupidboutique.yolasite.com  
  13. Sweet 13 - Thu 6/Sep/2012, 1:00pm
    sila email detail untuk handbag
    kikinangah@gmail.com  
  14. Lily 12 - Fri 7/Sep/2012, 8:21pm
    Layari FB saya
    www.facebook.com/butikdanishdandaniacollection

    untul
    -hadbag
    -kasut
    -Contact Lens
    -Legging  
  15. Nabilah Rosli - Wed 12/Sep/2012, 4:45pm
    Hi sape nak borong bag atau nak jadi agent boleh tengok blog saya di rosbellacolletion.blogspot.com. atau email di rosbellacollection@yahoo.com

    Harga terbaik kami berikan kepada anda.  
  16. Augustine Rintingon - Wed 19/Sep/2012, 9:57pm
    sy sgt berminat bisnes online barabgan sukan spt kasut, baju dan sebagainya.. janji barangan sukan.. ada sesiapa yang boleh jadi pembekal.. emailkan pada... augustine_rin@yahoo.com  
  17. Marina 53 - Thu 20/Sep/2012, 12:57pm
    email sy.. marina.borhan@yahoo.com  
  18. Pesonaku 2 - Sat 22/Sep/2012, 4:55am
    Boleh singgah ke FB "Anjung kak eda" , untuk yang nak membeli secara retail, borong dan dropship di alu-alukan:
    -HANDBAG
    -BAJU KANak-KANAK
    -CAFTAN
    -BAJU POLO LELAKI/PEREMPUAN

    Harga kami sangat berpatutan kepada yang nak mula berniaga...

    Dari..
    ANJUNG KAK EDA  
  19. Maya 5 - Sun 23/Sep/2012, 9:02pm
    Layari blog saya

    http://jomshop-collection.blogspot.com

    harga borong kita leh bincang..  
  20. Hani 77 - Sat 29/Sep/2012, 11:05pm
    sy mncri bju inspired spt brand zara,mng,dorothy perkins,miss selfridge & jug kst & handbag branded grade aaa..jika ada tlg emailkan katalog/details kpd sy..berminat
    aniem_othman@yahoo.com
    tq  
  21. Adinda Closet - Wed 5/Dec/2012, 3:10pm
    hi. sy boleh bekalkan denim skirt dgn button skirt yg berkualiti.

    boleh dpt harga borong dgn minimum 6 helai pembelian.

    kalau berminat , boleh email saya di adindacloset@gmail.com  
  22. Bella Rashid89 - Wed 6/Mar/2013, 2:29am
    email kan katalog beg,kasut dan pakaian

    bella_rashid89@yahoo.com.my  
  23. Sharifah Maslinda - Wed 13/Nov/2013, 11:57pm
    Saya nak jadi agen dropship menjual kasut heels wedges boots dll dari china korea. Boleh emel sy chekmonet@yahoo.com  
Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!