Ingin Membeli Bas Express, Persiaran dan Catar Bersama Permit Dengan Segera
Naturetravel38 - Wed 29/Apr/2015 12:47pm [Last Comment]
Asalamualaikum dan salam sejahtera

Syarikat saya ingin membeli pelbagai jenis Bas-Bas terpakai untuk kegunaan kami dengan segera.

Berminat untuk membeli Bas Express , Bas Persiaran Dan Bas Catar dengan segera.

Kami sedia membeli bas-bas ini dengan secara Tunai / Sambung Bayar / Pajakan. Perjanjian kami akan uruskan bersama.

Kami ingin menyewa / membeli permit-permit tersebut. Bersama laluan perjalanan jika ada.

Saya mohon tolong whatsup kan gambar-gambar bas dan details bas kepada saya dengan segera.

En.Muhammad : 013-7331100
Nature Travel
Lokasi Kami : Seremban , K.L , Melaka

Niche: Sewa Bas Dan Van
     
  1. Amiruddin B Abu Bakar - Sun 3/May/2015, 5:24pm
    van /bas persiaran /bas expreess dan lain-lain . hari , minggu dan juga bulanan harga berpatutan terbagus di pasaran
    tel 011-12819942 / 017-6171646 .

    DIPERLUKAN SEGERA
    JAWATAN KOSONG .
    PEMANDU BAS PERSIARAN DAN BAS EXPRESS VIP DIPERLUKAN
    PART TIME /FULL TIME .
    SYARAT JOIN .
    E FULL / PSV BAS
    MINAT TENTANG PERLANCONGAN .
    SENT YOUR CV TO AMIRUDDINB.ABUBAKAR@YAHOO.COM
    TEL 011-12819942 / 017-6171646  
  2. Irwan Shah 12 - Mon 4/May/2015, 8:48am
    assalam , en. amiruddin b. abu bakar , saya nak minta sebut harga dari pihak tuan untuk mengambil pekerja kami dari kawasan batu cave gombak selangor untuk di hantar ke office di bandar sunway petaling jaya setiap hari tidak termasuk hari minggu dan cuti p.h .staff seramai 120 orang pekerja percubaan perjanjian selama 1 tahun dahulu .3 biji buah bas untuk 1 hari ,3 shiff sehari .
    minta tolong ya tuan , coperate rate pls .

    irwanshahhospitalbandarsunway@gmail. com .  
  3. Cempaka Mesra - Mon 4/May/2015, 9:52am
    assalam , en. amir . saya nak minta sebut harga dari pihak encik untuk saya dan family nak pergi holidays ke cameron higland ,genting higland ,air terjun ulu yam ,sunway lagoon , mall kuala lumpur . kuala lumpur city tour, bird park , butterfly park , night tour program , zoo negara k.l total seramai 80 orang kami semua dari kota singapore . 30,31.5.2015 .1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,13,14 june 2015 .
    tolong ya encik .
    cempakamesracintaindah@gmail.com  
  4. Captain Ceras - Mon 4/May/2015, 12:51pm
    salam , tuan .
    i want request 2 more bas persiaran vip from you
    on june 2015
    HELP ME PLS . . . .

    CAPTAINCERASIPTS@YAHOO.COM  
  5. Amiruddin B Abu Bakar - Mon 4/May/2015, 1:41pm
    wasalam , irwan shah 12 , cempaka mesra dan captain ceras .
    e-mail sent pls check tq .
    sudah hantar boleh check ya .  
  6. Rhasidi - Tue 5/May/2015, 8:14am
    salam , en.amir .
    tuan saya nak minta quatatioan prices bas persiaran vip dari pihak tuan dari setiu terengganu nak pergi holidays ke kuala lumpur pada
    14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27 june 2015 . 2 minggu .group kami total 120 perserta di perlukan 3 atau 4 biji bas persiaran atau express vip .
    tempat-tempat yang akan kami melawat .

    1-kuala lumpur city tours
    2-klcc dan kl tower
    3-sunway lagoon theme park
    4-genting hinghland theme park
    6-bird park kuala lumpur
    7-burterfly park kuala lumpur
    8-istana negara kuala lumpur
    9-masjid negera kuala lumpur
    10-waterfall ulu yam selangor
    11- nite tour programs
    12-taman negara / tugu negara kuala lumpur .
    13-dataran merdeka kuala lumpur
    14-studium merdeka kuala lumpur
    15-shoping mall kuala lumpur
    16-putra jaya /cyberjaya selangor
    17-jambatan menara bekembar klcc
    18-waterfall ulu yam selangor
    19-p.d
    20-cameron higland pahang .  
  7. Rhasidi - Tue 5/May/2015, 8:16am
    tolong ya tuan comformkan booking saya ni .  
  8. Rhasidi - Tue 5/May/2015, 8:23am
    e-mail saya .
    rhasidisimpangtujuh@gmail.com  
  9. Jamilah 50 - Tue 5/May/2015, 9:15am
    salam , en.amir . saya nak minta quatations prices dari kuala lumpur nak pergi bercuti ke kota singapore pada 15,16,17,18,19,20,21 may 2015 . 7 hari 6 malam group kami seramai 80 orang peserta , 2 bas persiaran jenis vip .
    jamilahkualalumpur@gmail.com  
  10. Amiruddin B Abu Bakar - Tue 5/May/2015, 9:57am
    wa salam , rhasidi dan jamaliah 50
    e-mail sent pls check .
    e-mail sudah hantar boleh check ya .  
  11. Hadi Universiti Singapore - Wed 6/May/2015, 9:02am
    assalam , en. amir saya nak minta quatations prices dari pihak tuan dari kota singapore nak pergi holidays ke kuala lumpur dan kawasan berhampiran ,date pergi holidays pada 30,31 may 2015 .1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 june 2015 , 14 hari 13 malam pesarta seramai 80 orang @ 2 atau 3 bas persiaran vip .
    tempat yang akan kami melawat .

    1-kuala lumpur city tours
    2-klcc dan kl tower
    3-sunway lagoon theme park
    4-genting hinghland theme park
    6-bird park kuala lumpur
    7-burterfly park kuala lumpur
    8-istana negara kuala lumpur
    9-masjid negera kuala lumpur
    10-waterfall ulu yam selangor
    11- nite tour programs
    12-taman negara / tugu negara kuala lumpur .
    13-dataran merdeka kuala lumpur
    14-studium merdeka kuala lumpur
    15-shoping mall kuala lumpur
    16-putra jaya /cyberjaya selangor
    17-jambatan menara bekembar klcc
    18-waterfall ulu yam selangor
    19-p.d
    20-cameron higland pahang .
    21-langkawi kedah .

    e-mail saya .
    hadiwarnakumerah@gmail.com  
  12. Hariyanto Bandung Indonesia - Wed 6/May/2015, 9:40am
    assalam , sir we will like to booking 3 bas persiaran vip from you date will be on 30,31 may 2015 , 1,2,3,4,5,6,7,8,,9,10,11,12 june 2015 pick up area klia 2 , 14 day 13 nite .
    places to visits .

    1-kuala lumpur
    2-langkawi
    3-kota singapore
    4-haadyai
    5-puket
    6-krabi

    my e-mail .
    hariyantobandungindonisia@gmail.com  
  13. Rahman 139 - Wed 6/May/2015, 10:26am
    assalam , en .amir saya nak minta sebut harga dari pihak encik untuk saya pergi bercuti balik kampung cuti hari raya puasa ni untuk 3 biji bas persiaran selama 2 minggu
    dari johor bharu ke alor setar kedah date pada 14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,23,25,26,27 july 2015 .
    tolong ya encik .
    ahmadsurahmanselangor@gmail.com  
  14. Amiruddin B Abu Bakar - Wed 6/May/2015, 11:13am
    wasalam . tuan hadi , tuan hariyanto ,tuan rahman 139 .
    e-mail sent pls check tq .
    email saya sudah hantar boleh check ya tuan .  
  15. Farid Sunway University P J - Fri 8/May/2015, 7:56am
    assalam , selamat pagi tuan .
    saya nak minta quatation prices dari pihak tuan dari kuala lumpur sunway university p.j nak pergi bercuti ke
    terengganu . kuala terengganu ,dungun ,kuala marang ,kemamang terengganu pada 30,31 may 2015 .1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 june 2015 . jumlah peserta seramai 120 orang students diperlukan 3 buah bas persiaran jenis vip , 2 minggu 14 hari 13 malam .
    tolong ya tuan .
    mohdfaridsunwayuniversitypj@gmail.com  
  16. Amiruddin B Abu Bakar - Fri 8/May/2015, 10:32am
    wasalam ,farid sunway university pj .
    e-mail sent pls check .
    dah hantar email boleh check ya .  
  17. Nizamkl - Thu 30/Jul/2015, 4:27am
    syarikat sdn bhd & 15keping permit bas ekspress ingin di lepas kan dgn segera .pm klau berminat 01110999990  
Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)