Ingin Dapat Pendapatan Sampingan.
Yana 46 - Fri 5/Aug/2011 11:32am [Last Comment]
salam...semua warga majalah..
sy student lagi..
tp ingin mendapatkan pendapatan sampingan yang betul2 bley bg side income...

harap boleh membantu...
terima kasih....

:)

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Alanzainal - Fri 5/Aug/2011, 11:34am
    emel ke alanzainal_80@yahoo.com.my  
  2. Din 48 - Fri 5/Aug/2011, 11:47am
    komisen 100%, nak tau email ke aziedin06@yahoo.com  
  3. Syafwan - Fri 5/Aug/2011, 11:54am
    Emel ke syafwan.alwi@gmail.com  
  4. Niawish - Fri 5/Aug/2011, 1:57pm
    jual kuih raya bleh? email niawish@gmail.com  
  5. Senang Com - Fri 5/Aug/2011, 2:38pm
    jom search kami di facebook:senang.com..banyak pilihan untuk anda berniaga di sana..dengan menjadi agen kami..anda dapat menambah pendapatan sampingan sehingga 1k sehari..jika berminat boleh emel ke jomsenang@gmail.com  
  6. Janawang - Fri 5/Aug/2011, 4:19pm
    tumpang iklan...
    mesti ramai yang tertanya-tanyakan mana satula perniagaan yg patut kita pilih..yg benar2 boleh berikan pendapatan yg lumayan seperti yg dijanjikan...disini ingin saya tegaskan!!setelah banyak perniagaan yg saya ceburi akhirnya jumpa jugak yg paling sesuai dan lumayan..bayangkanlah baru join seminggu da dapat 2k!!!percaya atau tidak terpulang kpd anda ttp saya da nikmati dan ramai lagi yg telah berjaya...sma2la kita rebut peluang keemasan ini...layari http://ik.my/rahsia  
  7. Miss T - Fri 5/Aug/2011, 4:24pm
    boleh email kat cni ye... fazilasiti@yahoo.com modal paling redah setakat nie...  
  8. Vianza - Sat 6/Aug/2011, 1:39am
    Sila email ke vianzacorporation@yahoo.com, kami akan menghantar pelan bisnes yang mungkin anda cari-cari selama ini..  
  9. Jojo 13 - Sat 6/Aug/2011, 10:02am
    berniaga ICE BLENDED boleh jamin dapat pendapatan melebihi Rm3k sebulan. dapatkan set lengkap dengan hanya RM2,500 sahaja, (ready to biz). Hubungi 014-2687935 - maklumat lanjut..  
  10. Nabilah Rosli - Sat 6/Aug/2011, 12:24pm
    berminat nak jadi agent dropship handbeg khas utk remaja ?

    lawati sakurashop2u.blogspot.com  
  11. Abiey - Sat 6/Aug/2011, 11:40pm
    saya sedang mencari rakan niaga terutama pelajar seperti anda... potensi pendapatan RM5,000 seminggu.

    berminat boleh hubungi sms@call 012-260 8543  
  12. Pinat - Sun 7/Aug/2011, 1:45am
    kalau berminat nak jual sambal kentang (kentang+kacang+ikan bilis) boleh contact saya di shfinas@gmail.com. Sambal kentang ni sangat sedap, rangup dan pedas sesuai dimakan dengan nasi putih (untuk sahur) atau makan begitu saja  
  13. Azmi 6 - Sun 7/Aug/2011, 3:15am
    Assalam,dengan masa yg ada sebagai student,hanya gunakan laptop dan talian internet sudah cukup utk menjana side income,i hari rm100,cuba kira 30 hari=rm3k,saya sudah merasainya,peluang di depan mata jgn lepaskan http://bit.ly/xtremeRM100  
  14. Mohamad Rizal 3 - Mon 8/Aug/2011, 12:34pm
    emelkan ke www.facebook.com/nrboutique  
  15. Pojie 7 - Mon 8/Aug/2011, 6:33pm
    pasti menjadi!!! meletop! kepada yana dan semua, sila layari http://www.pendapatanpanas.com/?id=hebat (tunjuk ajar diberikan)  
  16. Ani 15 - Tue 9/Aug/2011, 8:41am
    SALAM & HAI SEMUA.....
    Kepada sesiapa yg belum menjadi ahli & agen AVAIL BEAUTY,sila lah berbuat demikian di rangkaian kami di www.availbeauty4all.com...
    **Bertindaklah secara bijak utk mengubah status kewangan anda utk menjadi lebih baik
    **Pelbagai kelebihan disediakan utk semua ahli AVAILBEAUTY4ALL,yg pastinya anda akan diberikan laman web percuma utk aktiviti promosi...
    **Dengan Rangkaian ini juga,semua ahli akan bekerjasama utk mengembangkan jaringan/business ini bersama2....  
  17. Marina 23 - Tue 9/Aug/2011, 11:27am
    yg ni plg senang===>http://trafficbound.net/ad?oid=4030_4 .xpyh kuar modal.1 klik dpt 25 cents,di byr dlm nilai US,dpt $10 dh blh kuar dh,byr melalui paypal,xde acc.paypal? dftar FREE kat cni==>paypal.com.untuk detail sila ke cni===>http://trafficbound.net/ad?oid=4030_4 .xrugi klau nk try sbb ianya FREE  
  18. Saiful Ahmad - Thu 11/Aug/2011, 1:53am
    slm'alaik..mnkin blh cube pniagaan serunding..hubungi saya, faisa 0148228134..  
  19. Asyraf 38 - Thu 11/Aug/2011, 7:29am
    Jom buat bisnes. dapatkan rancangan2 perniagaan sekarang..

    http://www.lubukduit.com/index.php?id=planniaga  
  20. Islanetwork - Thu 11/Aug/2011, 2:27pm
    Jika berminat, saya boleh cadangkan awak mempromosi produk dari team sy. Sy akan sediakan 500 senarai emel prospek setiap minggu untuk anda promotekan. Ikut statistik jika anda menghantar 5-6 emel promosi dengan ayat2 yang meyakinkan.. 40% berminat ingin ketahui lebih lanjut.

    IslaNetwork@iskandar
    Join Mygroup at KelabJutawan, Emel sy di :- isla_net85@yahoo.com  
  21. Aisah 2 - Fri 12/Aug/2011, 3:40pm
    http://www.rahsiadobi.com/aff/?id=752126

    meh try klik  
  22. Aisah 2 - Fri 12/Aug/2011, 3:57pm
    meh cbe nih

    http://www.rahsiadobi.com/aff/?id=752126  
  23. Jonnaidi - Mon 15/Aug/2011, 4:00pm
    Student paling cepat jual barang2 komputer especially pendrive...selagi boleh tawarkan dibawah harga retail pasti laku cam goreng pisang.

    8GB 20 PCS RM23.00
    8GB 50 PCS RM22.00
    16GB 20 PCS RM43.00
    16GB 50 PCS RM42.00
    Micro SD 8GB 10 PCS RM36.00

    Kingston Shj.
    stock sedia ada, sila call/sms
    ijon_mancongkam@yahoo.com
    019-320 2140  
  24. Juju 10 - Tue 16/Aug/2011, 8:53pm
    salam,,tumpang iklan ye,,nk tnyer la,,slimberry ni btul ker,,bkn sistem mlm tu ker,,bole cyer ker,,ade saper2 yg dh btul2 join n dpt pulangan ker,,  
  25. Hazmy - Wed 17/Aug/2011, 3:16pm
    http://slimberryxtreme.com/?referid=kayaberry

    KELEBIHAN SLIMBERRY
    Produk Kesihatan Dari USA
    Bukan Program Mengarut /Pasif Income!!
    RM100 Untuk 1 Tajaan
    Sistem SMS Automasi
    Sistem Email Autoresponder
    Bukan JAYOR (Join At Your Own Risk) !!
    Bukan Skim Cepat Kaya/Duduk Diam Dapat Duit!!
    100% Selamat - Tiada Penipuan Kerana Duit Terus Ke Akaun Anda (RM)
    Bonus dan Pendapatan Mingguan Dalam (USD)
    Diterajui Syarikat Global Ternama (WELA Corp)
    Bantuan Promosi Yang Sangat Superbbb!!!
    Pengaktifan Ahli Sepantas Kilat  
  26. Aiesya 2 - Tue 23/Aug/2011, 8:08pm
    Boleh jd agen perfume saya... Dulu mase saya belajar kat uitm pon wat side income jual perfume kat member.. Mmg laku gile..

    Xperlu modal pon... Tp awak kene rajin la promote barang.. Kalo x promote mane nak datang hasil kan.. hehe

    Kalo minat, bole email saya untuk info
    perfumees.blogspot@gmail.com

    Terima kasih.  
  27. Shamsul 36 - Wed 24/Aug/2011, 2:04pm
    email me: mesoniey@yahoo.com

    fantastic side income...  
  28. Miss T - Wed 24/Aug/2011, 2:23pm
    yana email cni...fazilasiti@yahoo.com..
    terbaek dari ladang....  
  29. Ascarroz - Wed 24/Aug/2011, 6:31pm
    salam tlg lihat di http://program-3p.blogspot.com @ hubungi saya 019.344.5837...program pertama di malaysia dan di dunia...cepat...  
  30. Dafiq - Wed 7/Sep/2011, 1:14pm
    cntact sy di dafiqbad@yahoo.com.my...sy boleh membekalkan barangan eletronik yg biasenye laris dijual di kampus.. contoh external hard disk,mp3, pendrive dan byk lg.... cr sy di faceb00k pon boleh  
  31. Kucing - Wed 14/Sep/2011, 12:04am
    Email sy di es.iiwonder1099@yahoo.com  
  32. Khairul 224 - Mon 3/Oct/2011, 2:34pm
    salam yana..
    nk cari duit lbih dan jimat guna barang x?
    simple ja.. tukar cara belanja dan dpt rebat tunai.. sms atau call 012-5640346
    atau email khairul_anuar51@yahoo.com  
Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!