Ingin Berniaga Tapi Takde Modal.
Cahaya 7 - Tue 26/Jul/2011 11:52am [Last Comment]
salam...

nk minta pendapat/bantuan rakan2 majalah.com.
sy minat berniaga dan rasa ingin berniaga bagi menambah pendapatan yg tak seberapa kerana kerja makan gaji sangatlah teruk.asyik tak cukup.sy taknak mintak pinjam kat mak ayah.taknak menyusahkan mereka kerana sepatutnya sy yg dh bekerja ni yg bantu mereka.tp dh duit tak ckup mcam mana nk hulur kt mak ayah.
ramai yg kata(malah sy dh tgk sndri) dgn berniaga income lagi banyak dan takkan ada masalah kewangan insyaAllah..jdi, sy nak berniaga tp modal takde..cmner sy nk buat..taknak buat loan sbb nanti gaji kena tolak tinggal sikit.nk wat pinjaman tekun, dia pnyer prosedure yg bermacam2 tu betol2 menyusahkn. leh rakan2 bgtau pendapat & kalau leh bg bantuan sy sgt2lah bersyukur. trime kasih.

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Nabilah Rosli - Tue 26/Jul/2011, 11:58am
    buat la agent dropship handbeg .... i beg i akan bagi RM 10 komisyen .. apa2 refer kat blog i : sakurashop2u.blogspot.com

    email=bella.rosli@yahoo.com  
  2. Amie 9 - Tue 26/Jul/2011, 11:59am
    cik cahaya7 ni duk area mner ek?klau n9
    ble kiter jumpa/discuss lbh lnjut..tq  
  3. Cyril 3 - Tue 26/Jul/2011, 12:02pm
    PEluang Perniagaan

    Sewa tapak ditanggung oleh pihak kami.

    Kamu untung 15% daripada jualan

    Kalau berminat sila hubungi saya.
    016 354 3547
    cyril_sl_ng@hotmail.com  
  4. Topuprimaalliq - Tue 26/Jul/2011, 12:04pm
    http://www.majalah.com/?classified:sesiapa-berminat-utk-membuat-bisnes-sampingan-percuma:74TZ88N4NB  
  5. Aizat Zainal - Tue 26/Jul/2011, 12:05pm
    cik cahaya jadilaa ejen sy..
    takde modal diperlukan..
    cuma modal air liur shj..

    zack - 0126524731  
  6. Encik Ahmad 2 - Tue 26/Jul/2011, 12:07pm
    diperlukan sila hubungi 018-5702345  
  7. Ayu 56 - Tue 26/Jul/2011, 12:19pm
    email saya mistarryapril@gmail.com
    komisyen diberikan atau sms/call 0145305065  
  8. Nurkasturi - Tue 26/Jul/2011, 12:25pm
    Jual perfume nur kasturi.. 4 angka boleh tambah.. mcm one drop jugak.. tp yg ini lg baik dan bermanfaat.. paling penting ikut sunnah nabi.

    refer to blog: http://borongkasturiasli.blogspot.com

    contact: 017-5626410  
  9. Amran71 - Tue 26/Jul/2011, 12:38pm
    kalau berminat nak dropship bag laptop HP klik http://fantasycyberxx.blogspot.com

    serendah RM35  
  10. Arzcempaka - Tue 26/Jul/2011, 12:40pm
    Berminat jual baju ,jubah manik atau biasa juga telekung melalui dropship hubungi saya arzcempaka@yahoo.com. Kualiti tinggi commission menarik.  
  11. Cahaya 7 - Tue 26/Jul/2011, 4:11pm
    nabilah: ok..nti sy tgk blog awak.tq ek.

    amie: sy kt putrajaya.tp awak nk cdangkn bisnes aper ek? kalau MLM maaf sy x berminat.

    cyril 3:mcm menarik..nti sy call awak..tq

    aizat: agent aper ek? email sy utk lebih detail, cahayamurni11@yahoo.com.tq

    encik ahmad: tq.nti sy call

    ayu:nti sy call gak.tq

    nurkasturi:nti sy tgk blog awak.tq

    amran:nti sy tgk blog.tq

    arzcempaka:nti sy email awak.tq ek.  
  12. Income2u - Tue 26/Jul/2011, 8:48pm
    Sertai Wela slimberry dan perolehi 2 pendapatan serentak apabila anda menyertai melalui Slimberry Extreme Team
    Mulai jana wang tunai anda cuma serendah RM100 dan perolehi pendapatan dalam USD pada setiap minggu
    layari dan mendaftarlah sekarang !! http://ik.my/rahsia
    Tunggu apa lagi sertailah sekarang demi menjana masa depan anda dan keluarga anda http://ik.my/rahsia  
  13. Services - Tue 26/Jul/2011, 11:46pm
    salam..ingin memperolehi pendapatan yg lumayan???kami ada jalan penyelesaiannya...sertai kami dan anda akan memperolehi pendapatan yg bakal memeranjatkan anda....pendaftrn yg amat rendah..layari wangmasyukonline.webs.com  
  14. Sheeda 2 - Wed 27/Jul/2011, 11:19am
    try jual kerepek ubi......modal rendah...kerepek rangup dan nipis..berminat?  
  15. Awey - Wed 27/Jul/2011, 12:50pm
    encik/cik cahaya 7...

    kalu nak berubah dari hidup susah... jgn kita byk alasan dan byk cekadak... maaf kalu saya terkasar...

    tp hakikatnya...
    sblm mnceburi sesuatu bidang perniagaan... anda kena selidik dlu

    apakah MLM... apakah skim cepat kaya... apakah sistem binary/piramid/pairing... apa yg diluluskan dan mana yg tak boleh... company tu ada profile atau berdaftar ke tak dgn mana2 akta yg berkaitan...

    kalu tak tau... tanya... bukan men tolak mentah2...

    hidup adalah pilihan... takda saper boleh paksa awak buat apa2 kalu awak tk nak melainkan diri awak sndiri...


    SO, KAJILAH SETIAP CADANGAN MEREKA... DAN PILIHLAH YG TERBAIK...

    P/S: sedikit pesanan...

    dalam bisnes... mesti ada modal... wpun hanya 50sen...

    dan MESTI ada produk/servis...

    kalu tkda... bukan bisnes... dan adalah menjadi satu kesalahan...

    sumber:KPDNKK

    tq slmt maju jaya  
  16. Ani 15 - Wed 27/Jul/2011, 9:13pm
    lihat website saya...mulakan biz dgn modal yg rendah...
    www.availbeauty4all.com  
  17. Ziana 11 - Thu 28/Jul/2011, 9:45pm
    sy tawarkan awak dropshipper nak, jual handbag, nti sy bg komisen..

    email saya zie_ana87@yahoo.com  
  18. Inovasibiz - Fri 29/Jul/2011, 1:28pm
    Buatla HomeBiz Modal rendah RM100 tiada risiko.Pulangan cepat Business Tool disediakan.

    http://slimberryxtreme.com/?referid=indrabinrosli  
  19. Wanco - Fri 29/Jul/2011, 8:43pm
    salam tuan rumah,
    boleh emailkan saya detail about your personel?

    nnt sy explain dlm email, BUKAN MLM, tp barangan aksesori wanita.

    TQ
    wanco_sb@yahoo.com.my  
  20. Barisha - Sat 30/Jul/2011, 10:20am
    u nak cuba jual pakaian tak? tak perlu keluar modal pun... berminat u email id u ke a.barkha@yahoo.com utk keterangan lanjut  
  21. Marina 23 - Sun 31/Jul/2011, 4:17pm
    nak belajar buat coklat dr rumah?dptkan ebook belajar buat coklat dari rumah skrg!!!!! dan ianya PERCUMA!!!! download skrg di cni:>>>http://gurucoklat.com/index.php?ref=rin








    Klau nak try affiliate pn bleh jg.Rm 1.00 akan dibyr utk satu lead.Dapatkan di cni secara PERCUMA:>>>>>>>>>http://gurucoklat.com/index.php?ref=rin  
  22. Aminuddin 8 - Mon 1/Aug/2011, 6:42pm
    Salam.. berminat tak berniaga sambilan atau sepenuh masa di internet atau pun diluar?
    Dengan modal rm 250 sahaja cik dah boleh jadi dealer seumur hidup.
    tak perlu beli barang hanya jual dan terima keuntungan siap2.. (bina blog bertujuan promosi barangan atau facebook!)
    cik akan dapat
    1 unit sauna pants yg berharga rm 99,
    slimming,
    banner,
    flyers,
    foot detox,
    sampel slimming cream..

    sekiranya berdaftar dengan kami anda juga akan dimasukan nama/area/no tel di
    http://saunabeauty.com dalam senarai dealer
    cik berminat?

    banyak lagi faedah yang akan dapat..

    E-mail kami firzahusna@yahoo.com
    Facebook : http://www.facebook.com/saunabeauty
    Lawati http://saunabeauty.com
    sms/call 012-2166597 firza  
  23. Nana 18 - Tue 2/Aug/2011, 1:00pm
    SAMBAL GORENG JAWA KERING
    sesiapa berminat untuk membeli atau menjadi agent, sila hubungi:
    nanazdi@gmail.com
    0126088745/0123695880

    FB: http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/SambalGorengJawaBest/121070051264687  
  24. Aisah 2 - Fri 12/Aug/2011, 4:13pm
    bole try ni skali k

    http://www.rahsiadobi.com/aff/?id=752126  
  25. Khairul 224 - Mon 3/Oct/2011, 3:07pm
    nak cari duit lebih kn..
    contact sy 0194966761 atau email
    khairul_anuar51@yahoo.com  
Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!