Ingin Berniaga, Memborong @ Menjadi Agen/Stokis (Untuk Baju Kanak-Kanak & Bayi Sahaja) Bagi Minyak Wangi Victoria Secret Garden & Baju & Aksesori Kanak-Kanak & Baby Jenama Kami.
Reda 3 @ Micioku Closet - Mon 23/Jul/2012 12:22pm [Last Comment]
Wangian Victoria's Secret (Made in USA) tiba-tiba menjadi hangat dipasaran.. Dalam masa seminggu, kami mampu menjual 20-40 units.. Untuk para pelajar, surirumah ataupun sesiapa yang bekerja dalam persekitaran pejabat yang mempunyai 70-80% pekerja wanita.. inilah peluang anda untuk mendapatkan pendapatan tambahan..
Minimum of order: 20 units


****WONDER CHILD & MIRACLE BABY Product****

Kami mencari ajen2 and stokis2 untk baju bjenama kami di seluruh malaysia....

jika anda berminat,sila tinggalkan email anda di ruangan comment...or

Untuk maklumat lanjut/ For more information, email @ Micioku@yahoo.com
or SMS :0107841548
......................................................................

Niche: Pengedar Perfume | Pemborong Pakaian Bayi | Pemborong Pakaian Kanak2
     
  1. Jue 90 - Mon 23/Jul/2012, 12:28pm
    minat nk jd agen...emel details pls..
    aries84_ieda@yahoo.com  
  2. Nurdini 2 - Mon 23/Jul/2012, 12:34pm
    utk borong baju kanak2 emel

    nfmz2012@yahoo.com  
  3. Alieza 2 - Mon 23/Jul/2012, 12:38pm
    email detail ke aliezaliza@yahoo.com.my  
  4. Nana 25 - Mon 23/Jul/2012, 1:26pm
    nana.marliana29@gmail.com  
  5. Syahida 10 - Mon 23/Jul/2012, 4:59pm
    berminat tp boleh email detail dulu...kualiti barang mcm mana?meteora_syahida@yahoo.com.au  
  6. Reda 3 - Mon 23/Jul/2012, 6:43pm
    Done...check ur mail...tq  
  7. Wahida 12 - Mon 23/Jul/2012, 9:11pm
    emelkn details...wahida2909@gmail.com...tq  
  8. Reda 3 - Mon 23/Jul/2012, 10:53pm
    Quality mmg tip top.!!
    semua email sy dah sent details  
  9. Cekgu - Tue 24/Jul/2012, 5:54am
    email please...
    apis8ty4@gmail.com  
  10. Iza 36 - Tue 24/Jul/2012, 12:05pm
    emailkan detail chrysalisa83@yahoo.com  
  11. Suria Honey - Tue 24/Jul/2012, 1:20pm
    pls email detail....

    honey_suria23@yahoo.com  
  12. Halijah Lamajidi - Wed 25/Jul/2012, 10:58am
    pls email details to dsns_enterprise@yahoo.com  
  13. San 6 - Wed 25/Jul/2012, 11:03pm
    saya berminat tolong email ke sanzmin@yahoo.com  
  14. Jun 23 - Thu 26/Jul/2012, 1:34pm
    saya agak minatla, pm bole x? jun3_berry@yahoo.com.my  
  15. Chara - Thu 26/Jul/2012, 4:12pm
    minat baju kanak-kanak saja
    Sila email harga ke charamamay1@yahoo.com  
  16. Haiza 12 - Fri 27/Jul/2012, 12:17am
    emel sy katalog baju kanak2
    noorhaiza85@yahoo.com  
  17. Reda 3 - Fri 27/Jul/2012, 3:25pm
    Done....tq...  
  18. Juliana 62 - Fri 27/Jul/2012, 3:46pm
    berminat....juebb81@yahoo.com  
  19. Mohd Fairuz Bin Manshor - Fri 27/Jul/2012, 9:43pm
    berminat..
    Sadruz20@yahoo.co.uk
    Tq.  
  20. Reda 3 - Sat 28/Jul/2012, 1:47am
    Done...Tq  
  21. Faries - Sat 28/Jul/2012, 6:19am
    emeilkan sy kataloqnyer...farisedhwan@yahoo.com  
  22. Dian 8 - Sat 28/Jul/2012, 2:48pm
    email katalog please dian.ratnasari@gmail.com  
  23. Augustine Rintingon - Sat 28/Jul/2012, 5:37pm
    berminat... emailkan detail.. augustine_rin@yahoo.com  
  24. Eyla 14 - Sun 29/Jul/2012, 8:29pm
    Brminat nk jadi agent pkaian baby...email ke babiesmania11@gmail.com  
  25. Nurris - Mon 30/Jul/2012, 6:39am
    Brminat nk jadi agent pkaian baby

    nurris159@yahoo.com  
  26. Syam 96 - Mon 30/Jul/2012, 10:11am
    email saya katalog dan gambar baju kanak-kanak putra_ada@yahoo.com  
  27. Adibah 13 - Mon 30/Jul/2012, 11:06am
    email me adibahmad88@gmail.com  
  28. Reda 3 - Mon 30/Jul/2012, 12:00pm
    Done...tq  
  29. Reda 3 - Mon 30/Jul/2012, 12:10pm
    NOW I NEED RETAILER YG BERMINAT FOR VICTORIA SECRET ONLY!!!!!!=)  
  30. Reda 3 - Mon 30/Jul/2012, 12:37pm
    For yg tanya my blog..sorry ye i xda blog...=)  
  31. Hudamunira - Mon 30/Jul/2012, 3:07pm
    email > hudamunira429@yahoo.com  
  32. Roziena Othman - Mon 30/Jul/2012, 4:27pm
    boleh emailkan saya katalog utk pakaian kanak2 dan baby di rzie79@yahoo.com  
  33. Anisah 7 - Tue 31/Jul/2012, 9:59am
    emelkan saya skali yek
    tgclerk@yahoo.com  
  34. Awienkhalid Yahoo Com - Tue 31/Jul/2012, 12:44pm
    tlg email kat saya katalog latest dan cmna cara nak buat order.  
  35. Ryan 6 - Tue 31/Jul/2012, 1:36pm
    tolong email kan saya catalogue n price list. minimum order dan camne nak order at ryan108stars@yahoo.com.my :)
    tq  
  36. Nur Amirah 6 - Thu 2/Aug/2012, 12:06am
    tolong email detail utk victoria's secret dekat saya.

    nuramirah.abuhassan@yahoo.com

    :)  
  37. Reda 3 - Thu 2/Aug/2012, 7:59am
    Done tq..  
  38. Tatnanas - Thu 2/Aug/2012, 12:02pm
    emailkan katalog n pricelist kat saya juga. tq
    tatnanas1234@gmail.com  
  39. Tukjanggut - Thu 2/Aug/2012, 1:49pm
    tlg emailkan katalog,term n condi n juga pricelist.my email tukjanggut_63@yahoo.com  
  40. Norlina 5 - Thu 2/Aug/2012, 4:00pm
    berminat nak jadi agent. email crasher_1978@yahoo.com  
  41. Marsyaamani - Fri 3/Aug/2012, 5:31pm
    saya pun berminat. tolong email saya di: marsyaamani@gmail.com  
  42. Safwan Rahman - Mon 6/Aug/2012, 7:09am
    Hello,

    Emailkan pricelist dan t&c kat saya juga. Thanks!

    ids.safwan@gmail.com  
  43. Ziela 4 - Mon 6/Aug/2012, 11:22pm
    Kindly plz email noorfadzilahdaud@yahoo.com  
  44. Aneesa 2 - Tue 7/Aug/2012, 1:09pm
    saya amat berminat...skrang bisnes ni yg saya tengah cari..ini email saya
    Emailkan pricelist, pricelist dan t&c kat saya juga. Thanks!

    princescute856@yahoo.com  
  45. Aneesa 2 - Tue 7/Aug/2012, 1:12pm
    saya amat berminat wahai Mr. Micioku..terutamanya barangan bayi & kanak2..Emailkan pricelist, pricelist dan t&c kat saya juga. Thanks!

    princescute856@yahoo.com  
  46. Siti 592 - Wed 8/Aug/2012, 1:30am
    email detail ke eastlifegirl@yahoo.com  
  47. Cutegirl - Fri 10/Aug/2012, 11:08pm
    pls email detail..tq  
  48. Awie Akmal - Sat 11/Aug/2012, 11:05pm
    tolong emel detail yea :) terima kasih  
  49. Nor Idawati Khalid - Mon 13/Aug/2012, 2:49pm
    utk dropship adax?if ada bole email i details..tq

    nieda_khalid07@yahoo.com  
  50. Hani Norsheida - Mon 13/Aug/2012, 11:50pm
    saya berminat nk jadi agen emailkan saya honeysyamie@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 86 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)