Ingin Berniaga Keropok Lekor, Burger, Laksa, Bubble Tea, Dll Tapi Tak Tahu Mana nak Cari Barangan Masakan Meniaga?
Irdina 21 @ Winoco
Wed 11/Mar/2020 10:20am [Last Comment]
Salam & hi, saya Dina dari Winoco Kitchen.

Company kami ada menyediakan barangan commercial kitchen / dapur komersil bagi sesiapa yang ingin berniaga.

Syarikat kami menjual barangan stainless steel (table, rack, sink, cabinet, trolley), cooking equipment (open burner, deep fryer, griller, steamer, food warmer etc), snack equipment (waffle machine, sandwich maker, takoyaki machine, popcorn machine dll), refrigerator equipment (display chiller, upright chiller, counter chiller, chest freezer dll) dan banyak lagi untuk peniaga pasar malam, bazaar ramadhan, peniaga restoran dan cafe.

Kami juga menyediakan pakej khas untuk ramadhan yang bakal tiba. Antaranya pake :
- Pakej Asas Laksa
- Pakej Asas Bubble Tea
- Pakej Asas Ayam Gunting
- Pakej Asas Keropok Lekor / Goreng Pisang
- Pakej Asas takoyaki

Dan macam2 lagi. Boleh request nak pakej apa, kami sediakan.

Pakej termasuk barangan masakan, bunting/banner, stall besi, dan PERCUMA kanopi. Anda tnggal cari bahan mentah dan start meniaga sahaja! Semuanya dah tersedia.

Call/ WhatsApp saya
0182100722
(Dina)

Niche: Konsultan Perniagaan | Pakej Perniagaan | Pembekal Keropok | Bisnes Burger | Pembuat Rak Kiosk Gerai
 
1. Irdina 21 - Sat 14/Mar/2020, 9:22am
Salam & hi, saya Dina dari Winoco Kitchen.

Company kami ada menyediakan barangan commercial kitchen / dapur komersil bagi sesiapa yang ingin berniaga.

Syarikat kami menjual barangan stainless steel (table, rack, sink, cabinet, trolley), cooking equipment (open burner, deep fryer, griller, steamer, food warmer etc), snack equipment (waffle machine, sandwich maker, takoyaki machine, popcorn machine dll), refrigerator equipment (display chiller, upright chiller, counter chiller, chest freezer dll) dan banyak lagi untuk peniaga pasar malam, bazaar ramadhan, peniaga restoran dan cafe.

Kami juga menyediakan pakej khas untuk ramadhan yang bakal tiba. Antaranya pake :
- Pakej Asas Laksa
- Pakej Asas Bubble Tea
- Pakej Asas Ayam Gunting
- Pakej Asas Keropok Lekor / Goreng Pisang
- Pakej Asas takoyaki

Dan macam2 lagi. Boleh request nak pakej apa, kami sediakan.

Pakej termasuk barangan masakan, bunting/banner, stall besi, dan PERCUMA kanopi. Anda tnggal cari bahan mentah dan start meniaga sahaja! Semuanya dah tersedia.

Call/ WhatsApp saya
0182100722
(Dina)..  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..