Import Barang Dari China Siapa Boleh Bantu.
Nb 2 - Fri 18/Oct/2013 11:14am [Last Comment]
saya ingin import barang dari china jenis fabrik secara borong.

saya dah cuba bertanya kepada beberap agen dalam majalah.com ni tetapi agak menghampakan. Indah khabar dari rupa.

Ada tu harga sama je dengan kuantiti yang saya ambil dari pembekal dari malaysia.takda murah pun.

" kata boleh dapat murah tapi kenapa sama jer harga dengan pembekal disini kan?" saya rasa macam tertipu.

-----------------------------------------------------

so kepada yang benar-benar boleh bagi harga cantik dan servis baik boleh tinggalkan email untuk saya hubungi.

Niche: Produk Dari China
 
1. Azman 71 - Fri 18/Oct/2013, 11:28am
tumpang iklan>>>sekiranya anda memerlukan sijil kelulusan dr pihak sirim qas kami membuat services utk mempercepatkan lg proses kelulusan sijil anda....email kami di alfaj_branch@yahoo.com  
2. Mad 15 - Fri 18/Oct/2013, 4:17pm
madmastermind30@yahoo.com  
3. Apisfaudzi - Sat 19/Oct/2013, 2:00pm
saya bukan agen atau ape tpi sy ada pengalaman yg leh ajar abg/kakak cara nk import.
lpas ni akak/abg leh import sendiri tanpa agen atau spe2..

hafidz_30@yahoo.com.my  
4. If 2 - Sun 20/Oct/2013, 3:38am
Assalamualaikum, tuan,
saya boleh bantu tuan untuk dapat harga terbaik di china. Tuan boleh jadi pemborong di Malaysia.
Bidang textile adalah salah satu kepakaran kami. Tuan mahu cotton/chiffon/lycra/lace atau mahu peralatan lain seperti benang/jarum dan mesin juga boleh diuruskan..

Kami akan ke China pada 23-27 oktober ini.

allbizztech@gmail.com
0136769068

boleh rujuk http://www.majalah.com/?classified:menerima-pesanan-barang-dari-china-oktober:9PVVC791WF  
5. Sahebs - Sun 20/Oct/2013, 9:58pm
Saya selalu borong barang dari china.
Sila email saya harga yang anda nak? Saya akan check and beritahu anda boleh dapat itu harga atau tidak.
jsm-2012@live.com  
6. Zam 251 - Tue 22/Oct/2013, 12:34pm
boleh cuba ke page saya. www.facebook.com/chinadirectpreorder . Request barangan yang hendak diborong dan dapatkan quotation terus ke alamat tuan.  
7. Reen23 - Tue 22/Oct/2013, 4:56pm
Boleh email saya utk maklumat lanjut mengenai permintaan puan di rr_rockefeller@yahoo.com  
8. Rizal 442 - Thu 24/Oct/2013, 10:11am
boleh hubungi saya. rizal5582@gmail.com  
9. Fazli Asfaani - Mon 11/Nov/2013, 2:22am
boleh hubungi sy 0173420924  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..